בית פורומים בחדרי חרדים

אם הייתי אשה של אחד מאנשי הבית היהודי-הייתי שוכר בלש פרטי...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/1/2020 23:35 לינק ישיר 
אם הייתי אשה של אחד מאנשי הבית היהודי-הייתי שוכר בלש פרטי...

פעם היה נראה כאילו הדתיים-לאומיים הם בעלי "מידות טובות", "אהבת ישראל" וכיו"ב.
עכשיו, כשאני רואה את איבוד הבושה- בהפרת ההסכם עם בן גביר, אם הייתי אשה שלהם-הייתי מאוד חושש.

עוד יום (ואפילו כבר עכשיו...) הם כבר יתחילו לתקוף את מי ש"יעיז" להצביע לעוצמה...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2020 07:57 לינק ישיר 

ליידוסית - אני לא חושב שיש פמינזם עם דעות ימניות קיצוניות, זה לא הולך ביחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2020 00:11 לינק ישיר 

מה חדש בזה שפוליטיקאים בוגדים, הרי אם מילה שלהם הייתה מילה, המון העם היה משתתף בבחירות.
ביבי הבוגד שבגד בעם ובארץ ישראל ובחבריו ויועציו ובחרדים ובדתיים וזיגזג במשך עשרים שנים, ושיכלל את שיטת 'השתמש וזרוק' מרגיש קצת עכשיו על בשרו את מה שהוא גמל לחבריו כל ימי חייו. וזה מבלי להזכיר את הבגידה במשפחתו ובתו. בוגד הוא בוגד הוא בוגד.

החילול השם הגדול הוא בגלל מי שהכשיר אתמול את המעשה הנאלח והשיקרי, לנטוש את בן-גביר בדקה האחרונה, הוא הרב דרוקמן שגיבה ושתק והשתתף בהאמבוש ובחיסול הממוקד שעשו לעוצמה יהודית, שהיא המפלגה הכי הכי ימנית וטובה לעם ישראל, ועומדת אחרי המסרים והמצע שלה, כהנא צדק למרות שיש כאלו שאצלם זו רק סיסמא, המציאות מוכיחה בדיעבד לצערינו שאכן כהנא צדק. אותו דרוקמן גם גיבה את מוטי אלון האנס השפל. בוגד הוא בוגד הוא בוגד.
בקיצור, אנשים לא משתנים לטובה. התסריט ידוע מראש, רק הניצבים בסצנה מתחלפים כל כמה שנים.
הטיפשות והרישעות שלהם שמנסים עכשיו לשכנע את בן גביר לפרוש, ואז כאילו לא ילכו לפח קולות בקלפי אלא בפתק לבן או בחוסר הצבעה.
אני שעקרונית לא בוחרת במפלגה חילונית, ומעשית לא בוחרת בחרדים עד שיהיו פריימריז פתוחים כולל העמדת נשים במקום ריאלי, בפוטנציאל יכולה לבחור בעוצמה יהודית, כי לפחות בקטע המדיני הם בדעות הקיצוניות שלי, אבל כבר הזמנתי חופשה ושילמתי. אבל לולי זה יתכן מאוד והפעם הייתי בוחרת בעוצמה יהודית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 10:41 לינק ישיר 
מצדרביעי

avishai323 כתב:
הטענה לא נכונה. לא הגון לטעון כך על פרץ, אחרי שהבין שאם הוא ימשיך עם בן גביר, זה יהיה התאבדות משותפת.
הם חתמו הסכם מתוך הבנה שסמוטריץ יאלץ להכנע להם. אחרי שהתבדו, לא היה טעם להתאבד יחדיו.

בקיצור, בשביל הפוליטיקה, אפשר לדרוך על אנשים ולהפר הסכמים??

לא הייתי מצפה לדבר כזה מהציונות הדתית, שכל כך אוהבת לצייר את עצמה כאידיאולוגית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 09:47 לינק ישיר 

הטענה לא נכונה. לא הגון לטעון כך על פרץ, אחרי שהבין שאם הוא ימשיך עם בן גביר, זה יהיה התאבדות משותפת.
הם חתמו הסכם מתוך הבנה שסמוטריץ יאלץ להכנע להם. אחרי שהתבדו, לא היה טעם להתאבד יחדיו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 00:37 לינק ישיר 

לה''ו. מנצל''ש. מה ה(צ)חוק אומר לגבי מפלגה שתיפסל. במידה והבית של גויים תיפסל, ילכו כמה וכמה בוחרים לבן גביר, והוא רשם רק ארבעה. אז איך ייכנס מישהו שלא נרשם?
מדע בדיוני, אני יודע, אבל כל המדינה הזו זה וואחאד פייק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 00:34 לינק ישיר 

לה''ו. חחחחחחחח. אתה כתבת? או מעותבק?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אם הייתי אשה של אחד מאנשי הבית היהודי-הייתי שוכר בלש פרטי...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext