בית פורומים בחדרי חרדים

אם לא יבטיחו לבן גביר תיק בכיר בממשלה הבאה - אין מה לדרוש ממנו שלא ירוץ בבחירות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/1/2020 12:44 לינק ישיר 

הדבר היחיד שביבי יכול לעשות כדי לשכנע את בן גביר ועוצמה יהודית  לא לרוץ בבחירות  - זה לחתום איתו הסכם גלוי שאם הליכוד יקים ממשלה צרה ( קואליצייה 61) הרי שיקבל  תיק בכיר בממשלתו. (והפעם ההסכם יהיה מגובה בערבות מתאימה כמובן). 
ובמצב כזה  בוחרי עוצמה יהודית יבחרו לליכוד בבחירות הבאות.
אחרת - אין שום זכות לבקש מאיתמר בן גביר לא לרוץ בבחירות הבאות , ומי שמבקש את זה ממנו אחרי שגירשו אותו מאיחוד מפלגות הימין הוא לא עושה דבר הגון, גם אם יעטוף את הבקשה בכל מיני מילים של צביעות מהזן הימני. 

תוקן על ידי שלג_דאשתקד ב- 16/01/2020 12:48:20

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2020 11:37 לינק ישיר 

לה''ו. avishai323נשלח ב-21/1/2020 08:46

הבטחה כזו תגרום לגוש הימין הפסד של הרבה יותר מ2 מנדטים...

תשובה: סוף מעשה, במחשבה תחילה
ומי שלא טרח בערב הבחירות, יאכל אותה בבחירות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2020 11:27 לינק ישיר 

אם  3 כתבי אישום ושוחד נגד ביבי לא מרתיעים  את המצביעים הימנים של היום לא נראה לי שמחר הם יפחדו משר משפטים כמו בן גביר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2020 08:46 לינק ישיר 

הבטחה כזו תגרום לגוש הימין הפסד של הרבה יותר מ2 מנדטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2020 08:00 לינק ישיר 

אני עדיין חושב שאם יבטיחו לבן גביר את תיק המשפטים אם תקום ממשלת ימין צרה, עם ערבות בנקאית של  200,000,000 דולר לטובת עוצמה יהודית אם בן גביר לא ימונה  - הרי שבהחלט יהיה על מה לדבר.
ובן גביר הרי רוצה לעשות סדר במערכת המשפט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2020 20:58 לינק ישיר 

לה''ו. רשת ב': מזכירות עוצמה יהודית מתכננת להחליט השבוע אם לרוץ בבחירות. המפלגה צפויה להתכנס מחר ולקיים כמה דיונים בנושא בימים הקרובים. הסיבה: לחץ מסביבת נתניהו על בן גביר לפרוש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2020 20:41 לינק ישיר 

צודק פותח האשכול! אך,איני מצפה ממנהיגי הימין למאומה של הגינות.ונותנת להם אפס באמינות.מיותר כמעט לומר שברגע שפרץ ראה שהוא לא יכול לעמוד בהבטחתו לבן גביר, היה עליו לקום ולהתפטר.בכלל מה הוא חשב לו,לפני שהוא חתם עם בן גביר שסמוטריץ ירוץ לבדו? או שהוא יבוא בעל כורחו ממקום של פחיתות?,איש עם הגיון בריא היה כורת הסכם עם בן גביר יחד עם סמוטריץ? ובמידה וזה לא היה "מסתדר" אז הוא היה נשאר איש אמין ובמצב הנוכחי. במילים אחרות יש לנו פה עסק עם פוליטיקאי שאינו יכול לחשב צעד אחד קדימה?...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/01/2020 21:01:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2020 02:03 לינק ישיר 

שלג_דאשתקד כתב:

הדבר היחיד שביבי יכול לעשות כדי לשכנע את בן גביר ועוצמה יהודית  לא לרוץ בבחירות  - זה לחתום איתו הסכם גלוי שאם הליכוד יקים ממשלה צרה ( קואליצייה 61) הרי שיקבל  תיק בכיר בממשלתו. (והפעם ההסכם יהיה מגובה בערבות מתאימה כמובן). 
ובמצב כזה  בוחרי עוצמה יהודית יבחרו לליכוד בבחירות הבאות.
אחרת - אין שום זכות לבקש מאיתמר בן גביר לא לרוץ בבחירות הבאות , ומי שמבקש את זה ממנו אחרי שגירשו אותו מאיחוד מפלגות הימין הוא לא עושה דבר הגון, גם אם יעטוף את הבקשה בכל מיני מילים של צביעות מהזן הימני. 

תוקן על ידי שלג_דאשתקד ב- 16/01/2020 12:48:20

אי אפשר לסמוך על ההבטחה של ביבי ???
האם לכאורה הוא עומד בהבטחות שלו ??
לדוגמא מתווה הנכים שהפך למתווה השקרים!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2020 00:35 לינק ישיר 

אפילו שרה נתניהו לא סומכת על ביבי  אז מדוע לחזור על טעות פייגלין במתכונת משודרגת ? ביבי "הוכיח" את עצמו אתמול בערב שוב . הוא מנהל את הקרב על חייו הפוליטים ומנסה בכל דרך לשרוד בכל דרך אפשרית . מוקדם עדיין לנתח את המצב רק ברור שאם מצביעי עוצמה יצביעו האפשרות היחידה זה ממשלת שעטנז של כחול לבן +ליכוד.  מי שמעיז לשקר ולחזור בו מהסכם חתום ראוי שיראה את הכנסת עד יומו האחרון דרך ערוץ 99. .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 23:33 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:

להערכתי יש אלפי סרוגים שיעזבו את ימינה בגלל ההתנגות של פרץ ובנט, וסיכוי טןב שהם יעברו לבן גביר כהפגנת מחאה, לכן, בסיטואציה הנוכחית אני מאמין שדוקא בן גביר הוא הסיכוי הטוב ביותר של הימין למקסם את כוחו

נשלח מהאנדרואיד שלי

נכון מאוד
אני אישית מכירה כמה מבוחרי הליכוד הבית היהודי הימין החדש וגם חילונים שיצביעו לאיתמר בן גביר כאות מחאה !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 23:02 לינק ישיר 

ההשוואה לסתיו שפיר מופרכת. בעוד ששפיר מקבל 0.00% תמיכה בסקרים, בן גביר מקבל בסקר אחד 4 מנדטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 22:57 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
להערכתי יש אלפי סרוגים שיעזבו את ימינה בגלל ההתנגות של פרץ ובנט, וסיכוי טןב שהם יעברו לבן גביר כהפגנת מחאה, לכן, בסיטואציה הנוכחית אני מאמין שדוקא בן גביר הוא הסיכוי הטוב ביותר של הימין למקסם את כוחו

נשלח מהאנדרואיד שלי

'עוצמה יהודית' בסקר ערוץ 13 מקבלת 4 מנדטים.
בערוץ 12 עם 2.1% ובערוץ 11 עם 2.2%.
בבחירות האחרונות הם קיבלו 1.9%

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 21:30 לינק ישיר 

לה''ו. איזה בדחנים יש כאן. לכו לחתונות, תעשו יאמבה כסף.
אפילו ביבי לא מאמין להבטחות של ביבי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 20:32 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 13:45 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

לא יודע למה אי אפשר לצפות ממנו שיהיה אידיאולוג כמו סתיו שפיר למשל.
בכל אופן, אם הליכוד יתחייב לבן גביר תיק בכיר, כדי שלא ישרוף מנדט. הליכוד יפסיד יותר ממנדט של הימין הרך שיעבור למפלגות אחרות.

בן גביר הביא פעם קודמת 83,000 קולות. לא מעט מהם היו טפשים שחשבו שהוא קרוב לאחוז החסימה, וכך יצילו את הימין.
אין סיבה לחשוב שהפעם הוא ישרוף יותר מ70,000 קולות. מה שאומר שאם כל אלו יצביעו למפלגה ימנית כלשהי, הימין ירוויח מנדט בודד.
מנדט בודד זה חשוב מאוד, אבל הוא לא סיבה להפסיד הרבה יותר.

אם כבר, אם ג' או ש"ס יסגרו איתו הסכם בסגנון, זה יהיה תועלת ללא נזק.

אני חושב שהפעם יציבעו לא יותר (כמובן לא מספיק לעבור את אחוז החסימה)
ולו בגלל שהפעם הוא באמת לא היה אשם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/1/2020 13:30 לינק ישיר 

סתיו שפיא איננה אידאולוגית, היא לא שוה 1000 קול והיא מונעת מעצמה את ההתבזות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אם לא יבטיחו לבן גביר תיק בכיר בממשלה הבאה - אין מה לדרוש ממנו שלא ירוץ בבחירות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext