| נשלח ב-16/1/2020 15:06 |
|
| |
רשעים הפסיקו להאשים את הבג"ץ בכל דבר ועניין! גם מכונית חדשה לא הייתי קונה ממנהיגי הימין!
יקיריי,כמה, כמה דיו נשפך נגד הבג"ץ כשזה פסל חלק מאנשיה של עוצמה יהודית להיות מועמדים לכהן בכנסת ישראל,זכרו הימין פסל את כל המועמדים של עוצמה יהודית! ואילו הבג"ץ פסל רק את חלקם! כמובן שהתעקשותם של הימין לפסול את בן גביר "עלולה" למה במרכאות:כי לי אין שום בעיה שהימין יאבד את השלטון לטובת גנץ !אבל לשיטתם של מנהיגי הימין גם אם המחיר יהיה עקירת מאות אלפי יהודים מביתם? לא היה מדי יקר עבורם?העיקר לא להיות במחיצתו אפילו בתור בלוק טכני של בן גביר?בקיצור הבג"ץ הוא ימין ואילו מי שמכריז על עצמו ימין הוא השמאל שבשמאל, בושה,בושה! לסיכום אפילו מכונית חדשה לא הייתי קונה ממנהיגי הימין!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/01/2020 15:55:07
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2020 16:04 |
|
| |
כמובן,אינני מתכוונת באופן אישי לחברי הפורם וניתן גם להחליף את המילה רשעים בפוליטיקאים בכל אופן אינני מתכוונת במילה רשעים לתאר רשע אלא לסבר את אוזנם של הקוראים!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2020 18:10 |
|
| |
אין מה לעשות. אחרי ההתנתקות הימין התעשת והתאחד והצליח לשלוט במדינה במשך יותר מעשור. כעת שוב הכל התפורר. בבלפור מתבצרת משפחה מושחתת שמספסרת בנכסי המדינה כבתוך שלה. שרים של הליכוד אפילו לא מתביישים לעלות לשידור ולספר שאם בנט לא היה מתאחד עם הבית היהודי ביבי היה מפטר אותו מתפקיד שר הבטחון, כאילו שיש קשר בין הדברים. הימין צריך לחטוף כנראה עוד זאפטה רצינית לפרצוף בשביל שהוא יבין שאין לו את הפריבלגיה להתנהל בצורה המבישה שהוא מתנהל בה. נקוה רק שהמחיר לכולנו לא יהיה כאוב ומחריד.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2020 18:58 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | יקיריי,כמה, כמה דיו נשפך נגד הבג"ץ כשזה פסל חלק מאנשיה של עוצמה יהודית להיות מועמדים לכהן בכנסת ישראל,זכרו הימין פסל את כל המועמדים של עוצמה יהודית! ואילו הבג"ץ פסל רק את חלקם! כמובן שהתעקשותם של הימין לפסול את בן גביר "עלולה" למה במרכאות:כי לי אין שום בעיה שהימין יאבד את השלטון לטובת גנץ !אבל לשיטתם של מנהיגי הימין גם אם המחיר יהיה עקירת מאות אלפי יהודים מביתם? לא היה מדי יקר עבורם?העיקר לא להיות במחיצתו אפילו בתור בלוק טכני של בן גביר?בקיצור הבג"ץ הוא ימין ואילו מי שמכריז על עצמו ימין הוא השמאל שבשמאל, בושה,בושה! לסיכום אפילו מכונית חדשה לא הייתי קונה ממנהיגי הימין!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/01/2020 15:55:07 |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2020 20:00 |
|
| |
לא מבין מה אתה רוצה הרי הוא יאבד עשרות אלפי קולות ברגע שהוא הולך עם בן גביר, הוא יפסיד עשרות אלפי קולות של דתיים אבל פושרים יותר, ניצים פחות, שבחיים לא יצביעו למפלגה בה נמצא בן גביר. למה לו לעשות את הצעד המטופש הזה
הדבר שכן מטופש פה הוא שיש 2 מפלגות ימין חילוניות, בנט עם הכיפה בגודל שקל היה צריך להיות בתוך הליכוד, ושביבי יפסיק כבר את המריבות הילדותיות שלו עם חצי מהפוליטיקאים, והיתה צריכה לקום כאן מפלגת ימין הכוללת דתיים מזרחיסטים חרדלים ומפדלניקים וכל אלה, כדי לתת בית לכל נערי הגבעות והמפדלניקים
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2020 21:40 |
|
| |
חשבת אולי שבמקום אלה שלא יצביעו, בגלל בן גביר? יש את אלה שיצביעו בגלל בן גביר, משהו בסביבות 84.000 קולות!.יתרה מזאת אלו אופציות עומדות לאלה שלא יצביעו בגלל שח"ו יכלילו את בן גביר ברשימה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2020 00:41 |
|
| |
לא כל כך הבנתי. אם 84000 לא יצביעו, ו84000 אחרים יצביעו במקומם, זה אומר שהימין הפסיד 84000 קולות הדבר היותר שפוי הוא מה שהצעתי, שאז גם מצביעי בנט לא יברחו וגם מצביעי בן גביר יצביעו ויעברו את אחוז החסימה הם פשוט צריכים לחבור למפלגה שמתאימה להם ולדעות שלהם, שזה לא ממש בנט. המפלגה היתה צריכה לכלול את המפד"ל, עוצמה יהודית, מרזל, בן גביר, אלי ישי, אולי גם פייגלין, כל חובשי הכיפה באותה מפלגה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2020 02:01 |
|
| |
גם בנט וגם שקד רצו להתברג בליכוד אבל בגלל היחסים העכורים עם שרה נתניהו !! אני בטוחה שיום אחרי הבחירות בנט יקח את איילת שקד ואת מתן כהנא והם יפרדו מאיחוד הלאומי והבית היהודי!! כמו שהיה במועד ב ביבי מאוד מפחד מאיתמר בן גביר !!! ולכן הוא לא לחץ על בנט לחבור עם איתמר בן גביר!! בנט שוגה בענק כל מי מחפש רשימה מעורבת שתים חילונים יצביע ליכוד !! למה הוא צריך את הימין החדש ??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2020 21:09 |
|
| |
האם הימין החדש לא נחשבת לימנית יותר מהליכוד?
|
|
|
|
|