בית פורומים בחדרי חרדים

זייברט !! מנצל את התפקיד שלו !! לטובת גור !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/1/2020 19:24 לינק ישיר 
זייברט !! מנצל את התפקיד שלו !! לטובת גור !!!

*הבריון העירוני ₪ חנוך זייברט מי אתה ₪ קווים לדמותו של איש "ציבור"*

נבחר הציבור חנוך זייברט. איש המציג את עצמו כאיש רב פעלים ואיש ציבור בתפקידו כסגן ומ"מ ראש עיריית בני ברק.
מה מסתתר מאחוריו? מסתבר שהאיש הפך לטרוריסט ראשי בשירות גור, תוך ניצול ציני של משרת הציבור שלו מה שאסור לפי החוק גם כן.
מי שרוצה שיילך, אומרים בגור, זהו שלא. גם מי שיצא מגור ורוצה לשלוח למוסדות חסידיים כלליים יטווח מיידית אצל זייברט. איך? פשוט מאוד!!
בתור מ"מ וסגן ראש העיר הוא מאיים על כל מוסד בבני ברק שיהין לקבל ילדים שיצאו מהמוסדות של גור.
רגע, ומה קורה אם בלית ברירה הוא מוכרח לאשר את זה, אל דאגה, כנופיות הטרור שלו יגיעו למחות. ומי הם אנשי הטירור שלו?
ילדי ת"ת פני מנחם. כן. תוכלו לראות בסרטון שלפניכם.
המעשים קורים כל העת, נציין אחד מהם. רי"א אלתר נכדו של הפני מנחם ביקש להעביר את ילדיו לחיידר חסידי כללי אבל זייברט הבריון העירוני מנע את זה.
לאחרונה הוא עלה עם עוד עסקנים לאביו ר יעקב מאיר להזמינו לסיום הש"ס בגור. הרי"מ היישיר מבט אל הבריון וענה לו כאיוולתו. בהודיעו שלא ישתתף באירועים כאלו כל זמן שבנו נרדף. זייברט גמגם והכחיש כל קשר. באורח פלא שבוע אח"כ התקבלו הילדים לחיידר זיו התורה.
אך הסיפור לא נגמר. זייברט הבריון העירוני לא יוותר. קבוצות ילדים יצאו למחות נגד נכדי הפני מנחם בחיידר זיו התורה.
ככלל זייברט שולח את ילדי החיידר למחות, וגם מגייס אותם לזרוק אבנים לשטיבל של קהילת ראש הישיבה, לירוק ולצעוק לעברם, והכל בדרכם הביתה מהחיידר.
ניתן לצפות בסרטון המצורף.

אכן. חינוך למופת.
בריונות לשמה.
אלו נבחרי הציבור שלנו.

*זייברט סלק ידיך מחינוך ילדינו הטהורים. עזוב את העירייה. לא בחרנו בך בשביל טרור.*

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2020 14:58 לינק ישיר 

בוקר טוב אליהו.הקול קורא והדעת תורה למיניהם,בו הרבנים מבקשים ומורים להצביע,הם לא מתערבים,הם פשוט מבקשים להצביע למען האינטרסים שלהם.אתה לא זוכר איך הסובבים את ר קנייבסקי נעמדו על רגליהם האחוריות למען הרבנית קליש,עד כדי כך שהכתירו יראים ושלמים משנאי ה,אז אתה באמת חושב שהם נלחמו למען קאליש? התשובה היא לא באלף רבתי,הם נלחמו למענם! וואו פעם ראשונה שאני מוצאת את עצמי מסנגרת על משפחת קנייבסקי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2020 14:28 לינק ישיר 

שדה9 כתב:
לא רואים קישור לוידיו ואין קישור שמצורף ,וללא קשר ספציפי למעשיו של זייברט, ברור שזה אסון ציבורי שבני ברק היא העיר היחידה בעולם שיש לה כל חמש שנים רוטצייה בין גור לליטאיים זה הרס הורס ויהרוס את העיר, כאשר למעשה אין אף פעם בעל הבית אמיתי לעיר. וכל אחד משאיר חורבן ציבורי ועירוני לבא אחריו. בכלל כל ההסכם המטופש הזה הוא בניגוד לרצון התושבים והוא רק למטרות פוליטיות ולא ברור למה ראש עיר מצליח לא יכול להמשיך להיות ראש עיר לכמה קדנציות ברציפות, וראש עיר כושל יחזור בגילגול נוסף עוד חמש שנים רק כי הוא נציג שללללללללללללללללללללל איפה בג"ץ כשצריך אותו?????????????????????

מישהו יכול להסביר למה רבנים\אדמו"רים צריכים להתערב ולהוציא "קול קורא"\"דעת תורה" לאיזה מועמד להצביע בעיר חרדית כאשר כל המועמדים חרדים?
למה לא לתת לציבור לבחור?
האם קרה אי פעם שאותם רבנים\אדמו"רים שהוציאו "קול קורא"\"דעת תורה", לוקחו על עצמם את האחריות כאשר התברר שראש העיר אינו מתאים לתפקיד? 
בשיטה הנוכחית איזה אינטרס יש לראש העיר לפעול למען התושבים?
הרי בין כה וכה הוא ייבחר מכוח הסכמים בין חצרות הרבנים והאדמו"רים.
ומה עם טובת הציבור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2020 12:08 לינק ישיר 

יצחקהספרן כתב:

בקיצר כתב:

את לא קשורה לגור 
וכבר תיקנו את הגדר/מדרכה ברחוב שלך
שחררי אותו

אובססיה חולנית רק פסיכיאטר וכולי היי ואולי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

במקום להתיחס למעשיו החמורים של זייברט
כצפוי יצחק הספרן מגן על כל תועבות גור!!
זאת תופעה שזקוקה דחוף לטיפול נפשי !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2020 08:46 לינק ישיר 

וראש עיריית בני ברק הנוכחי "עוזר" רק לחוג החסידי...???!!! אגב כל ההתקפות של הגורים בכל האתרים (הכשרים והלא מוכשרים אצל החרדים) שבכלל מתעסקים בנושא שומעים וקוראים תגובות של גור תורה. ממש תורה בהתגלמותה. שאפו לגור נדלן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2020 08:45 לינק ישיר 

למה כל כך הרבה סימני קריאה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2020 08:26 לינק ישיר 
שוב ושוב הצמד מגנים על כל נוכל ופושע !!

איש_חשוב כתב:

יצחקהספרן כתב:
hot_tr כתב:

לה''ו.
יצחק. ישליך אדם עצמו לכבשן האש, וגו'

לצערי היא משליכה עצמה לבזיונות שוב ושוב ואת ההתיפיפות שלך תגיד לה על שלא תלבין פני ציבורים שלמים ברבים.

יש משהו בדבריך
לא יתכן שיושבת אשה כבודה בביתה תחת מעטה כבד של ניק, תשב ותשמיץ ציבור שלם, תנקוב בשמות אנשים ותשמיץ אותם
בימינו שומרים היטב על משמיצנים כאלו שלא יפרסמו את שמם, מגינים על המכים בסתר

במקום שיצחק הספרן והניק איש חשוב כמה שחצנות יש במי שקורא לעצמו איש חשוב !!
יתיחסו בחומרה למעשיו הרעים של זייברט ושל כת רשעי גור נדלן ויוקיעו אותם על הרשעות שלהם !!
כרגיל הם לא מתייחסים לעובדות !!!
ולא לתוכן הדברים !!!
מסתבר שכנראה הם גם שייכים לרשעים האלו ולכת רשעי גור !!!
כי תמיד שני הניקים הזויים האלו מגינים על כל תועבות גור!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2020 08:24 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

לה''ו. נ.ב. אני אמנם יפיוף, קיין עיין הורע. אבל ממש לא מהיפיתניק- מתיפייף

התייפייפות התכוונתי לדו פרצופיות להטיף לי מוסר בעוד אני תוקף את מי שמשפילה שיטתיות הן ציבורים שלמים והן אנשים יחידים ובשמם המלא,
ומצד שני מגן על משמיצנית אובססיבית זו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2020 07:44 לינק ישיר 

לא רואים קישור לוידיו ואין קישור שמצורף ,וללא קשר ספציפי למעשיו של זייברט, ברור שזה אסון ציבורי שבני ברק היא העיר היחידה בעולם שיש לה כל חמש שנים רוטצייה בין גור לליטאיים זה הרס הורס ויהרוס את העיר, כאשר למעשה אין אף פעם בעל הבית אמיתי לעיר. וכל אחד משאיר חורבן ציבורי ועירוני לבא אחריו. בכלל כל ההסכם המטופש הזה הוא בניגוד לרצון התושבים והוא רק למטרות פוליטיות ולא ברור למה ראש עיר מצליח לא יכול להמשיך להיות ראש עיר לכמה קדנציות ברציפות, וראש עיר כושל יחזור בגילגול נוסף עוד חמש שנים רק כי הוא נציג שללללללללללללללללללללל איפה בג"ץ כשצריך אותו?????????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2020 02:07 לינק ישיר 

יצחקהספרן כתב:
hot_tr כתב:

לה''ו.

לצערי היא משליכה עצמה לבזיונות שוב ושוב ואת ההתיפיפות שלך תגיד לה על שלא תלבין פני ציבורים שלמים ברבים.

יש משהו בדבריך
לא יתכן שיושבת אשה כבודה בביתה תחת מעטה כבד של ניק, תשב ותשמיץ ציבור שלם, תנקוב בשמות אנשים ותשמיץ אותם
בימינו שומרים היטב על משמיצנים כאלו שלא יפרסמו את שמם, מגינים על המכים בסתר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2020 22:34 לינק ישיר 

לה''ו. נ.ב. אני אמנם יפיוף, קיין עיין הורע. אבל ממש לא מהיפיתניק- מתיפייף

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2020 22:32 לינק ישיר 

לה''ו. למה לשלם לי תיווך? אני מאמין שאתה מכיר אותה בשמה, ומס' הטלפווצאפ שלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2020 21:54 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

לה''ו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2020 21:12 לינק ישיר 

לה''ו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2020 21:11 לינק ישיר 

בקיצר כתב:

את לא קשורה לגור 
שחררי אותו

אובססיה חולנית רק פסיכיאטר וכולי היי ואולי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2020 21:09 לינק ישיר 

את לא קשורה לגור 
שחררי אותו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זייברט !! מנצל את התפקיד שלו !! לטובת גור !!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext