הי מחפש המלצה למייבש קונדסור בדירוג אנרגטי b ומעלה, . כל החוו"ד שמופרסמים בזאפ, בוכים על זמן ייבוש ארוך מאד. מחפש קונדוסור משום שאין לי מקום להוציא צינור פליטה. אשמח לעזרת בעלי נסיון בלבד , משום שלעשות גוגל אני יודע בעצמי. תודה מראש
יש מגוון רחב של תוכניות . יש גם תוכניות המאפשרות להגיע לרמת לחות מסוימת כדי להקל בגיהוץ . כאשר אתה בוחר תוכנית המכונה קובעת את זמן היבוש. כמו כן יש רמות שונות של חום היבוש.
אני משער שלאחר שננסה את כל התוכניות על מגוון סוגי הבגדים אוכל לתת לך תשובה משוערת .לעת עתה תצורכת חשמל של 900W ניכרת באיכות היבוש לטובה מבלי "לבשל" את הבגד.
א. תודה ב. נשמח לעדכון בעוד שבועיים שלשה בהקשר של זמן ייבוש וצריכת חשמל
יש מגוון רחב של תוכניות . יש גם תוכניות המאפשרות להגיע לרמת לחות מסוימת כדי להקל בגיהוץ . כאשר אתה בוחר תוכנית המכונה קובעת את זמן היבוש. כמו כן יש רמות שונות של חום היבוש.
אני משער שלאחר שננסה את כל התוכניות על מגוון סוגי הבגדים אוכל לתת לך תשובה משוערת .לעת עתה תצורכת חשמל של 900W ניכרת באיכות היבוש לטובה מבלי "לבשל" את הבגד.
עדכון: הגיע בשעה טובה . היתרונות : נפח של 8 ק"ג (למרות שלא מומלץ למלא ולנצל את מלוא הנפח על פי המלצת הטכנאים). מיכל מים נגיש ונוח לפינוי. מסנן פנימי כפול לאיסוף סיבי הבגדים נגיש וקל לניקוי. גישה נוחה לשאיבת סיבים מהחלק התחתון מפעם לפעם. עוצמת רעש נמוכה בשעת השימוש. מגוון מאוד רחב של תוכניות . באלו שניצלנו לעת עתה הבגד נשמר יותר ואינו מתחמם,תוצאות היבוש מצוינות .אני מקווה שבעוד חודש ניסיון השימוש המאסיבי יתן לנו יותר מידע. המכשיר נראה איכותי, מערכת היבוש האחורית מבודדת ומסיבית. הפעלה באמצעות לחצני מגע. מצריך לימוד והכרות של מגוון התוכניות הרבות לצורך ניצול מקסימלי של המכונה . יש שאלות ?
נשלח ב-3/2/2020 15:31
מלכי10
EDC 77550 W
נשלח ב-3/2/2020 08:53
גינגישראלי כתב:
מלכי10 כתבה:
מלכי10
לי יש אלקטרולוקס בלי צינור
8 שנים!!!
מייבש מעולה
עובד שעות נוספות ומייבש ממש מהר - מכונה דקה חצי שעה והרתחה\מגבות (מכונה מלאה) שעה וחצי בערך
החיישנים שלו מעולים.
האם את יודעת לומר אם זה מייבש בטכנולוגיה הרגילה והישנה, או בטכנולוגיה החדשה של משאבת חום כמו ששידור קנה?!
טין: אם יש לך מכונת כביסה בסל"ד גבוה והסחיטה נעשית בצורה מיטבית אתה כבר במצב מקדמי של חסכון לפני יבוש. אם תכניס למייבש כביסה רטובה ולא לחה ברור שזמן היבוש יהיה ארוך .
יש לי גם מייבש קונדנסור (יצרן לא הכי מוכר ) הזמן הממוצע הוא שעתיים ותלוי בנפח הכביסה . מניסיון אני יכול למליץ לי על AEG כמו שהמליצו מעלי .
אומרים שסל"ד גבוה למדי, שוחק את הבגדים מהר...
עובד שעות נוספות ומייבש ממש מהר - מכונה דקה חצי שעה והרתחה\מגבות (מכונה מלאה) שעה וחצי בערך
החיישנים שלו מעולים.
נשלח ב-31/1/2020 13:56
הקבוצה ההיא סגורה רק לאנשי מקצוע מאותו תחום.
גינגישראלי כתב:
שידור כתב:
באחת מהקבוצות של אנשי מקצוע עם ניסיון עשיר הייתה היום הסכמה שהדגם הנ"ל מניסיון אישי שלהם הוא דגם מוצלח . זה למי שמחפש חיזוק נוסף לכל המידע שאספתי לפני הרכישה . נתראה באשכול הזה בעוד חודש לאחר שימוש והתרשמות בפועל מהמייבש.
למה לא תתן לנו קישור לקבוצת אנשי המקצוע?!
בכל מקרה, נמתין באמת לניסיון שלך. תשתדל לתת חוות דעת אובייקטיבית באמת ולא לעגל בעיות, ושההשוואה בין המכונה החדשה לקודמות תהיה הכי קרובה שאפשר.
לא נעגל פינות . ניתן את המידע האמתי ונשתדל לדייק . סה"כ להיות לעזר.
נשלח ב-31/1/2020 11:55
שידור כתב:
באחת מהקבוצות של אנשי מקצוע עם ניסיון עשיר הייתה היום הסכמה שהדגם הנ"ל מניסיון אישי שלהם הוא דגם מוצלח . זה למי שמחפש חיזוק נוסף לכל המידע שאספתי לפני הרכישה . נתראה באשכול הזה בעוד חודש לאחר שימוש והתרשמות בפועל מהמייבש.
למה לא תתן לנו קישור לקבוצת אנשי המקצוע?!
בכל מקרה, נמתין באמת לניסיון שלך. תשתדל לתת חוות דעת אובייקטיבית באמת ולא לעגל בעיות, ושההשוואה בין המכונה החדשה לקודמות תהיה הכי קרובה שאפשר.