וואלה רציף ממך לא ציפיתי למחשבה כזו, שמנים מזיעים יותר?מעולם לא שמעתי על דבר כזה.דווקא רוב הבנות שאני מכירה שמריחות מזיעה...הן רזות מקל.אבל אין שום קשר בין משקל לזיעה...לא כשמדובר במשהו נורמאלי בכל אופן...לא מדברת על 200 קילו...זה אוקי..ברור והמראה דוחה בלי קשר לזיעה.אני מדברת על בחורה מלאה, בגבול הטעם הטוב, היא לא רזה...אבל לא שמנה או דוחה. היא פשוט נשית.רציף, אתה נמשך לנשים פשוט, קשה לי להאמין שאם תבוא בחורה שהיא לא רזה אלא קצת יותר "שמנה" תגעל ממנה...בקשר לבלאגן^לדעתי אין הבדל בין קצת בלאגן אצל גברים וקצת בלאגן אצל נשים.כמובן כל עוד שזה רק נקי ופשוט מבולגן, כשזה מלוכלך זה כבר דוחה.כמו שאני לא מצפה מעצמי להיות מסודרת רצח ככה לא אצפה מאחר להיות, לא משנה אם הוא הוא או היא...
וואלה רציף ממך לא ציפיתי למחשבה כזו, שמנים מזיעים יותר?מעולם לא שמעתי על דבר כזה.
דווקא רוב הבנות שאני מכירה שמריחות מזיעה...הן רזות מקל.
אבל אין שום קשר בין משקל לזיעה...לא כשמדובר במשהו נורמאלי בכל אופן...לא מדברת על 200 קילו...זה אוקי..ברור והמראה דוחה בלי קשר לזיעה.
אני מדברת על בחורה מלאה, בגבול הטעם הטוב, היא לא רזה...אבל לא שמנה או דוחה. היא פשוט נשית.
רציף, אתה נמשך לנשים פשוט, קשה לי להאמין שאם תבוא בחורה שהיא לא רזה אלא קצת יותר "שמנה" תגעל ממנה...
בקשר לבלאגן^
לדעתי אין הבדל בין קצת בלאגן אצל גברים וקצת בלאגן אצל נשים.
כמובן כל עוד שזה רק נקי ופשוט מבולגן, כשזה מלוכלך זה כבר דוחה.
כמו שאני לא מצפה מעצמי להיות מסודרת רצח ככה לא אצפה מאחר להיות, לא משנה אם הוא הוא או היא...
נשלח ב-24/1/2020 14:45
חייכנית770 כתבה:
בס"ד
חחחחח אתה מצחיק
אנלא אוהבת שאומרים על בת ישראל מכוערת... אולי לא הטעם שלך
לדעתי גבר צריך להיות עם נוכחות נחמדה ומראה מלא קצת,משדר חוזק
אני כבחורה רזה,לפעמים מרגישה שכמעט עפה ברוח יחד עם המטרייה בגשמים... כך שצריכה מישהו שבאפשרותו להציל אותי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 23/01/2020 18:57:41
איך אפשר לדעת בלי לגעת ?
אבל אני מה לעשות, בקושי רואה את הרזה ברחוב או בסופר, כבר אני תוך חצי שניה, בכיון של להביט בה בעניין, ואז אני לא ממשיך להביט כי זה סתם עושה תשוקה מסתכלת..
רזה מושכת לי את העין, יש בבית תמונה על המקרר מרזה מכוערת, קרובת משפחה,, אני מוצא את עצמי שוב ושוב מביט, ואז אני מזכיר לעצמי, יאללה עוד אחת שנראית כמו הצרות שליייי