שעות ספורות בלבד לאחר שחשפתי כאן את סוד הגימטריה הנפלא, נחסם באופן פלאי דף הפייסבוק של הגב' דליה צובארי מחולון עם שלל תמונותיה "הצנועות למהדרין".
אבל בס"ד לא אלמן ישראל... וכעת נציג בפניכם את הפוסט שהיא כתבה בחודש האחרון שבו היא ובתה הצדקת מזכירים במפורש את שמו של: שי...
וסוד גדול בדבר!
נשלח ב-28/1/2020 23:10
פלאי פלאות ברצוא ושוב... האשכול חזר לחיים לאחר מוות קליני... וסוד גדול יש בדבר!
יישר כח גדול להנהלת הפורום!
נשלח ב-28/1/2020 23:36
נוירולוג כתב:
לפי "המכלול" אין לו הורים, רק סבים, ועל שמם הוא קרוי (טיעון מעניין לכשלעצמו, שם פרטי על שמו של סב אחד, ושם משפחה על שמו של הסב השני)
העדכון הזה של "המכלול" נעשה הבוקר בעקבות החשיפה שלי... לפני כן הנוכלים כתבו "נולד להוריו גואל ודליה יהודה... הווי אומר יהודה היה עד היום שם המשפחה (השקרי) שלו.. מה שהם עשו כעת הם מחקו את שם הוריו והפכו את השם יהודה ל"שמו השני" כביכול... וכעת הם טוענים בשקר שהוא נקרא שלמה יהודה על שם שני הסבים שלמה ויהודה וזה נכון רק במובן זה שהשם שי הנו ר"ת של שלמה יהודה... ודו"ק
מצ"ב גם ההערה שנוספה הבוקר לאחר שחשפתי כאן את שמו... ודו"ק
וזה הערך השקרי שנמצא עדיין (לפני שיעבור עריכה...) בויקפדיה... שם כמובן לא מוזכרים כלל שמות הסבים אלא רק הוריו גואל ודליה יהודה... כמו כן שם עדיין מופיע תאריך הלידה השקרי: ט"ו אייר...
ובסוד נוכלים מי יעמוד!
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 28/01/2020 23:47:17
נשלח ב-29/1/2020 16:27
באבא_זוטא כתב:
העדכון הזה של "המכלול" נעשה הבוקר בעקבות החשיפה שלי... לפני כן הנוכלים כתבו "נולד להוריו גואל ודליה יהודה... הווי אומר יהודה היה עד היום שם המשפחה (השקרי) שלו.. מה שהם עשו כעת הם מחקו את שם הוריו והפכו את השם יהודה ל"שמו השני" כביכול... וכעת הם טוענים בשקר שהוא נקרא שלמה יהודה על שם שני הסבים שלמה ויהודה וזה נכון רק במובן זה שהשם שי הנו ר"ת של שלמה יהודה... ודו"ק
מצ"ב גם ההערה שנוספה הבוקר לאחר שחשפתי כאן את שמו... ודו"ק
איפה הבושה???
מסתבר שהעורכים ב"המכלול " עובדים שעות נוספות בעדכון הערך על ש"צ ולא קשה לנחש למה...
קבלו "עדכון" טרי מהיום...
ובסוד נוכלים מי יעמוד!
נשלח ב-29/1/2020 17:00
איש_חשוב כתב:
מבהיל!
שעות ספורות בלבד לאחר שחשפתי כאן את סוד הגימטריה הנפלא, נחסם באופן פלאי דף הפייסבוק של הגב' דליה צובארי מחולון עם שלל תמונותיה "הצנועות למהדרין".
אבל בס"ד לא אלמן ישראל... וכעת נציג בפניכם את הפוסט שהיא כתבה בחודש האחרון שבו היא ובתה הצדקת מזכירים במפורש את שמו של: שי...
וסוד גדול בדבר!
אם זה נכון, הרי שאפשר בהחלט להבין שלא נעים לו שיקשרו אותו למשפחתו החילונית או מסורתית, לא בדקתי וכך אפשר גם די להבין שכל מקום שאפשר לגרום אי נעימות למישהו שם אתה נמצא - נבזה וחדל אישים מקוה שהקב"ה ישמור על כבודו ויתן לך את הטיפול הראוי למבזי תלמידי חכמים
פשיטא ש"הסניגור האוטומטי" של כל הצדיקים הנואפים/פדופילים/מושחתים/מתחזים ושאר מרעין בישין יגלה "הבנה" לקמפיין שקרי וחסר תקדים של גניבת דעת הבריות שלא היה כמותו מאז ימי ש"צ...
ראשית, ההתחזות נשוא האשכול מתייחסת אך ורק לשם הפיקטיבי...
ברור איפוא כי עובדה זו כשלעצמה אין לה ולא כלום עם גדלותו התורנית של האיש, אולם מצד שני ישנה חשיבות ראשונה במעלה בחשיפת עובדה זו לאור דמות "בעל המופתים הינוקא הקדוש מרחם" המצטיירת בציבור ולאור כמויות השקרים שמפיצים אנשי שלומו על תקופת ילדותוכביכול בכדי להאדיר את שמו.
גם באשר לגדלותו התורנית "הנוראה" של האיש ו"ההתפעלות" של ציבור הת"ח אני חולק עליך.
ראשית, אני לא רואה כאן "התפעלות" אלא סקרנות טבעית של תלמידי חכמים הרוצים לחזות ב"דמות הפלאית שלא ראינו כמותה בדורות האחרונים" כפי שנטען בקמפיין השיווקי האגרסיבי ששוטף את הציבור הנבער בחודשים האחרונים
ואגב, מידיעה אישית ידוע לי על מספר רבנים שאנשי הרב ש"צ מפעילים עליהם מכבש לחצים כדי שיבואו לכבד את המעמד...
לגופו של עניין! אני הק' צפיתי בכל שיעורי הוידאו שלו המופיעים ביוטיוב מתחילתם ועד סופם ואכן זה ברור כי מדובר בתלמיד חכם בעל ידיעות נרחבות. אולם לא מצאתי בהם שום עמקות מיוחדת מלבד כמה גימטריאות מוצלחות שהקהל התמוגג מהם ומחה כפיים...
באשר למקורות המדויקים מכל חלקי התורה שהוא מצטט, אני כלל לא מתפעל מהסיבה הפשוטה שמדובר בשיעורים שהוא מתכונן אליהם ולא בתשובות בעל פה שהוא נותן לשאלות מפתיעות מהקהל.
אני הק' מכיר אישית ת"ח בעלי זיכרון מעולה שיכולים להכין שיעור ולצטט מאות מקורות בעל פה ללא שום בעיה.
ובמאמר מוסגר אציין ,כי מהאזנה לשיעוריו מלפני כמה שנים המופיעים באתר התפילות שלו "תפילה לשלמה" ש"נעלם" באורח מסתורי בעקבות חשיפת שמו האמיתי באשכול זה, ניתן היה להיווכח כי בניגוד לדיבור האיטי להחריד בשיעוריו כיום הוא מדבר שם בשטף מהיר ואינו מצטט שם שום מקורות... וסוד גדול יש בדבר!
עם יד על הלב! האם אתה סבור ש"ההתפעלות" של הציבור מהמקורות הרבים שהוא מצטט במדויק, מספקת בכדי לכנות אותו "גאון פלאי שלא היה כדוגמתו בדורות האחרונים", עדי כדי כך שבסוף שיעוריו נעמד החזן-השוטה הידוע וצווח בפניו את ברכת ברוך שחלק מחכמתו ליראיו בשם ומלכות???
אשמח לקבל את תשובתך.
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 29/01/2020 18:11:23
נשלח ב-29/1/2020 18:40
avishai323 כתב:
ואגב, מידיעה אישית ידוע לי על מספר רבנים שאנשי הרב ש"צ מפעילים עליהם מכבש לחצים כדי שיבואו לכבד את המעמד...
מכבש לחצים? מדובר בתשלום לפי השתתפות (מותנה כמובן ביחס מתאים ומכבד). זה לא משהו מסובך בכלל. אם יהיה תקציב יותר גדול, יהיו עוד כמה רבנים.
ברוך שכיוונת...
בשיעור האחרון בחנוכה מפיקי האירוע אף הכינו גלריה מיוחדת ל"מוזמנים"...
נשלח ב-29/1/2020 18:59
avishai323 כתב:
מה שאני לא מבין, למה אמור לעניין מישהו המשפחה שלו. אפשר להתמקד באיש, ברמה שלו, במשיחיות, ובכל נושא אישי. אבל מה הקשר למשפחה שלו?
חבל שלא קראת את תגובתי לעיל...
אכן אין שום קשר בין גדלותו התורנית למשפחה שלו! אבל יש קשר מהותי ביותר בחשיפת משפחתו החילונית לעובדה שאנשי שלמה הנוכלים מפיצים כמויות של שקרים על תקופת ילדותו ומשווקים אותו כעת כ"ינוקא קדוש מרחם ובעל מופת" ולא היא!
קבל דוגמא קטנה לתגובה קנויה ושקרית של סיפורי עליבאבא על תקופת ילדותו ועל אביו זצ"ל... ודו"ק
נשלח ב-30/1/2020 09:17
איש_חשוב כתב:
פשיטא ש"הסניגור האוטומטי" של כל הצדיקים (חסר ציטוט...) יגלה "הבנה" לקמפיין שקרי וחסר תקדים של גניבת דעת הבריות שלא היה כמותו מאז ימי ש"צ...
שמע, אילו הינוקא היה האדם הראשון והאחרון שאתה משמיץ על גבו של פורום זה, היינו חוששים שמא אכן האמת מפריעה לך,איש צדיק, ואתה לא סובל כל שקר, וח"ו מצאת איזה שינוי השם או תאריך אבל הרי אתה מוכר כאן כאדם שכל יום, בלא שתחסיר אף יום, אתה משמיץ כאן מישהו, הפכת להיות שחור משחור בעיני כל רואיך ואיש לא מאמין כבר לאף מילה שלך מכאן למדנו שהינוקא הוא עוד איש בדרך שלך, שפיך הטמא נפל עליו
יום יבוא, אני בטוח בזה, שמישהו יעשה לך מה שעשית כאן בפורום להרבה אנשים, וישמיצו אותך בריש גלי עם שמך המלא כפי שאתה נוהג לעשות כאן
הופה!
אם נותרה בך טיפת "אומץ" אני קורא לך לא להסתפק ב"איום" המפורש... ולחשוף כאן את שמי הק' כאן ועכשיו! (ב"ה אני מקבל תדיר "איומים"בחשיפת "שמי" על בסיס יומיומי...)
מורי ורבותי!
מפאת קוצר הזמן ודוחק ציבור אנ"ש שיחי'.. תגובה הולמת לנבל המושחת "אישחשוב" תגיע בל"נ בשעות הערב.
שווה לחכות...
נשלח ב-30/1/2020 19:37
איש_חשוב כתב:
קודם כל, התיבה הפרטית שלי מלאה בתגובות שחלקם עם שמך המלא ובקשה לפרסם אותך
כתבו לי "תעשה לו מידה כנגד מידה"
אני לא אעבור על חוקת הפורום האוסרת לעשות אאוטינג, אבל תהיה בטוח שאם היה מותר, הייתי מפרסם את שמך בלי שום מצפון, כי אתה עושה את זה כל יום לאיש אחר כאן - משמיץ אותו בשמו המלא אני לא חושב שמישהו אחר חושב כאן אחרת.
ונא לדייק, כתבתי "אני בטוח שיום אחד תקבל את זה בחזרה" אתה בא כמו עבריין ואומר "אם יש לך אומץ".. בלה בלה, כשאתה יודע שחוקת הפורום אינה מאפשרת את זה משום מה כן מאפשרים לך להשמיץ כאן אחרים בשם מלא
ומה יש לך לכתוב על "הנבל המושחת אישחשוב"? שאני מוחה כאן כל פעם על פגיעה של כל רב? אני כותב כאן 12 שנים בפורום, ואני נקי מכל רבב של לשון הרע רכילות והשמצה כתבת שאני מגן פה על סוטים ונואפים, אז הנה, בטח תעבוד הלילה כמה שעות למצוא תגובה אחת שלי מתוך אלפי הודעות במשך שנים אני מאתגר אותך, תמצא הודעה אחת שהגנה אי פעם על סוטה חרדי ואני מתפטר מהפורום. שווה לעבוד.. תוכל אחרי זה להשמיץ כאן בשקט את כל מי שבא לך.
מורי ורבותי!
1. ראשית, נזכיר לכל אנ"ש כי הנבל המושחת והסוטה המתקרי "איש חשוב" פתח כבר לפני 6 שנים!!! את אשכול "העצומה" לחסימתי, אשר כזכור בס"ד זכינו ונהפכה שם שלייתו על פניו (פשיטא שאם היה ממש בהשמצות השקריות שהנבל ייחס לנו ב"עצומה" היינו נחסמים...) ובס"ד דווקא בעקבות "העצומה" זכינו להרחיב גבולינו בתלמידים כ"י... ישתבח שמו לעד!
לא זו אף זו, זכינו בס"ד ובעקבות "העצומה" המפורסמת כמעט כל אשכול שפתחנו זוכה בס"ד לרבבות צפיות (ואף למאות אלפי צפיות) ולאו מילתא זוטרתא היא!
לפיכך אין זו רבותא שהאשכול הקדוש דנן כבר חצה את רף 40,000 הצפיות תוך ארבעה ימים בלבד! (כולל היממה שבה האשכול היה במוות קליני וחזר לחיים במופת מעל הטבע..) ועוד היד נטויה.
2. הנבל המשועמם והסוטה מתהדר בעובדה ש"התיבה האישית שלו" מלאה הודעות עם בקשות תחינה לחשוף את "שמנו האמיתי", אבל "שכח" לספר לכם שבמשך שנים ארוכות הוא גם דואג להפציץ באופן קבוע את התיבה האישית שלנו בהשמצות ואיומים באמצעות עשרות ניקים בני יומם שנפתחו אך ורק למטרה קדושה זו... וד"ל
3. לגופו של "איום"... כל אנ"ש יודעים שבמשך השנים ניסו עשרות פעמים לעשות לנו "אאוטינג" בפורום ובס"ד הצלחנו כידוע לבלבל את השטן ולא עלתה בידם...
פשיטא שהסיבה היחידה שהנבל המושחת חושש לחשוף את "שמנו" נובעת מהפחד שמא יתברר כי "שמנו האמיתי" לא שייך כלל לניק באבא זוטא והוא יחטוף תביעת דיבה כזו שתיאלץ אותו למכור את מכנסיו ואף את תחתוניו ... וד"ל.
4. שימו לב! כי הנבל השקרן הביא בהודעתו הקודמת בלי בושה "ציטוט" מהודעתנו תוך שהוא "משמיט" מ"הציטוט" בלי בושה! את המילים שלא היו נוחות לו... ייסכר פי דוברי שקר!
5. לגבי הרב ש"צ נשוא האשכול. מאחר והנבל השקרן מחרף ומגדף את כל מי שמעז להטיל ספק בגאונות הפלאית של הרב ש"צ (שכתבתי לעיל במפורש שהינו תלמיד חכם ללא שום ספק!). ולא עוד אלא שהוא יודע גם "להעיד" (בלי שום אסמכתא) כי הרב ש"צ לא רק בקי בכל חלקי התורה אלא גם "מפלפל" בשיעוריו בכל חלקי התורה (כידוע אין בשיעוריו שמץ של פלפול)... אשר על כן הורינו לאנ"ש לבדוק האם לנבל השקרן יש קשר למכובדנו הברנש צ.פ. אשר הנו אחד מיחצ"ניו המפורסמים של הרב ש"צ. ועוד חזון למועד...
ראו למשל כאן:
6. ואחרון חביב... הנבל הסוטה הודיע חגיגית לפני שעה קלה כי אם תימצא הודעה אחת שבה הוא הגן אי פעם על סוטה חרדי הוא "מתפטר" (אמאל'ה) מהפורום לא פחות...
אז בס"ד לא היינו צריכים לעבוד קשה... וכדי לשבר את האוזן מצ"ב דוגמא קטנה מני רבות לתגובה שכתב "סניגורן של פדופילים" לפיה:
אסור להסגיר פדופילים חרדים לידי המשטרה הפועלת לפי חוקי הגויים...
אין זה פלא כי הנבל הסוטה גם זכה במשך השנים לקבל "שבחים מופלגים" מחברי הפורום הוותיקים שלא נכתבו מעולם על שאר חברי הפורום הק'...
רק לדוגמא קטנה מצ"ב תגובת אחד מחברי הפורום ("אניכברחוזר") שלא נחשד מעולם מאנ"ש...
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 30/01/2020 20:24:29
נשלח ב-30/1/2020 20:59
פיינשמקער כתב:
אז מה יש לנו כאן?
איש מתוסכל, אכול קנאה עד העצם שמצא ת"ח, אולי אוהב קצת כבוד (מחוויר מול חכמי ונכבדי העדה של הליטאים), אולי קצת אאוטסיידר, אולי בכלל "בעל זיכרון צילומי" - אבל בשורה התחתונה, תלמיד חכם, עובדה שבחר לנצל את זיכרונו הצילומי לתורה ולא לדברים אחרים. מצא באבא זוטא ת"ח - ונושך אותו כחמור. עד העצם.
מה פסול מצא בו? אה... שההורים שלו לא אייאייאיי...
וכי חסרים רבנים, תלמידי חכמים ענקיים וצדיקים מנהיגי הדור בישראל שהגיעו מרקע פשוט? מהרב עובדיה זצ"ל ועד לרבי עקיבא.
פשוט זועק - קנאה פשוטה ובהמית להחריד. יש מישהו שהוא יותר ממני במשהו - אעשה הכל, אבל הכל, כדי להשפיל אותו עד עפר.
איכס!
ייסכר פי דובר שקר!!! כתבתי מליון פעם ואכתוב שוב! אין בעובדה שפלוני הגיע מרקע פשוט כדי לפגום ח"ו בגדלותו התורנית!
אשמח לקבל תשובה עניינית על השאלות הבאות:
האם מי שנולד גדל וגדל בילדותו במשפחה חילונית זכאי לכינוי הנשגב "ינוקא קדישא" כן, או לא???
במידה והתשובה לשאלה לעיל היא לא! האם העובדה שמציגים אותו בשם פיקטיבי כדי להסתיר מידע ולצייר את תקופת ילדותו באופן שקרי אינה גניבת דעת הבריות במלוא מובן המילה?
האם העובדה שרב חשוב ככל שיהיה התרברב בגיל 24 בפני תלמידיו בשיעור (שמעתי במו אוזני!) שהוא ראה את הבעש"ט בחלום... וכן צדיקים נשגבים כדוגמת הנועם אלימלך ובעל התניא ועוד הגיעו אליו בחלום, אינה אומרת דרשני?
האם העובדה שכמעט בכל שיעוריו בתקופה ההיא שהיו אך ורק בענייני חיזוק וחסידות, הוא דיבר שוב ושוב על עניין האמונה בצדיק האמת שבדור, ובענייני גאולה ומשיח ומלכות שלמה וכו', אינה אומרת דרשני?
האם העובדה שכבר בהיותו בגיל 20 הוא חיבר בעצמו עשרות תפילות בעניינים שונים, כאשר כל שיעור שלו היה נפתח בתפילה אישית שהוא חיבר כשהוא אומר קטע והציבור חוזר אחריו מילה במילה אינה אומרת דרשני?
ושאלת השאלות: ממה בדיוק חוששים אנשי שלומו כשהם הסירו השבוע מהרשת את אתר התפילות והשיעורים שלו (חלקם הצלחתי להוריד מבעוד מועד...) "תפילה לשלמה"???
מצ"ב שוב דוגמית קטנה לכמויות השקרים שהנוכלים מפיצים על תקופת ילדותו...
שימו לב! הנוכלים יודעים לכתוב מה הוא עשה בגיל שלוש... וביום הולדת בגיל שמונה... וגם שסיים את הש"ס בעיון בגיל 11.5 אבל הם "שכחו" לציין האם הוא סיים את הש"ס כשלמד בחברותא עם אחיה השילוני במערה נסתרת בהרי הגליל או שמא בתלמוד תורה בחולון כשאר בני תמותה... וד"ל
והנה עוד רמזים נפלאים:
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 30/01/2020 21:20:56
נשלח ב-30/1/2020 21:43
תם_יושב כתב:
שם כמובן לא מוזכרים כלל שמות הסבים אלא רק הוריו גואל ודליה יהודה... כמו כן שם עדיין מופיע תאריך הלידה השקרי: ט"ו אייר...
ו23:47:17
זה לא חייב להיות שקר, כי אדם שנולד בליל ט"ו באייר לפני חצות, מופיע בת"ז כיליד י"ד באייר.
נכון אבל...
כוונתי היתה שהנוכלים כתבו בויקיפדיה בכוונת מכוון תאריך לידה שונה ממה שנכתב בת.ז. שלו (י"ד אייר), בדיוק כפי שהסתירו מהציבור את שמו האמיתי ואת שם משפחתו האמיתית (כולל שם משפחת הוריו) כדי שאף איש מישראל לא יוכל לאתר עליו מידע (חשוב...) באמצעות ה'אגרון' כפי שנהגו ישראל קדושים לעשות מקדמת דנא...
ואכן לצערנו הנוכלים הצליחו לגנוב את דעת הבריות במשך שנים ארוכות, עד שבס"ד ובזכות אבותי הק' זכיתי אני הק' זעירא דמן חבריא, באופן כמעט פלאי ממש (בלי מליצה...) ונתגלגלה זכות על ידי לחשוף את קלונם וערוותם לעיני כל ישראל...
ובסוד נוכלים מי יעמוד!
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 30/01/2020 22:10:31
נשלח ב-31/1/2020 08:59
איש_חשוב כתב:
כמה דוחה לראות את ההלהבות שלך מכמות צפיות, הרי אתה ממש מתכבד בקלון חבירו משמיץ כאן מידי יום אנשים עם שמם המלא, על מנת לקצור על גבם צפיות לניק הוירטואלי שלך, בשביל זה אתה שוחט כאן אנשים מציאותיים (וכבר אמרו לך שתפסיק לרענן את הדף שלך לילות שלמים כי האצבע תכאב בסוף) נראה שלא ממש התלהבת מכמות התגובות בעד חסימתך באשכול החסימה עבורך בתוכן האשכול כתבתי קריאה לחסימתך כי אתה עובר מידי יום בצורה גסה את חוקת הפורום האוסרת לבזות תלמידי חכמים, אתה טוען שזה לא נכון? כי עובדה שלא חסמו אותך? הרי אין חולק שזה מה שאתה עושה. חבל שההנהלה לא מצאה לנכון להתנתק מצינור הביבין שאתה משחיל לכאן מידי יום אין אשכול שלך, אפילו לא אחד מתוך מאה שהוא חיובי, הכל רק שלילי, רק רע על אנשים, תלמידו של בלעם, עין רעה.
נראה שאינך יודע קרוא וכתוב, כי הבאת לכאן אשכול בו כתבתי שאנשים נמנעים מלפנות למשטרה להסגרת סוטים, כי הם דנים בערכאות, באותה שורה כתבתי שהם מעדיפים לפתוח להם את הראש גם לא כתבתי את ההעדפה שלי, רק כתבתי מה קורה בשטח חלש חלש, הלכת אחורה 7 שנים (ואני בטוח שהמשכת עוד אחורה) וזה כל מה שהעלית, חלש. על הדרך גם ראית בטח המון תגובות שלי בעד הסגרתם למשטרה כפסקו של הרב שפרן והצנעת אותם, חתיכת צבוע.
אני לא פונה אליך לפרטי, לא פניתי אליך כמה שנים, אם בכלל, לא בניק שלי ולא בשום ניק, ורק אני יודע עכשיו עד כמה ההשמצות שלך שוות, אם אתה משקר ככה מול הפנים בצורה חצופה.
נבל מושחת ורמאי!
1. ראשית, הדברים מדברים בעד עצמם! עצם העובדה שהנבל טוען להגנתו כי כתב בהמשך תגובות בעד הסגרתם של פדופילים למשטרה יש בה להעיד כאלף עדים שהוא מנסה לטשטש בכל דרך את הדברים החמורים שכתב בשם עצמו באשכול הפדופילים...
מצ"ב בשנית תגובת הנבל הסוטה והבוחר יבחר...
3. שימו לב! הנבל המושחת ממשיך ככלב שב על קיאו להשמיץ גם את הנהלת הפורום הנכבדהבטענה שאנחנו ח"ו עוברים יום יום ברגל גסה על חוקת הפורוםואין פוצה פה ומצפצף...
4. הנבל המושחת שעיניו יוצאות מחוריהן מרבבות הצפיות שאנחנו מקבלים בכל אשכול טוען שכבר "אמרו לנו" להפסיק "לרענן" את הדפים במשך לילות שלמים... אלא שכדרכו בקודש הוא "שכח" לציין שהוא חולה הנפש היחיד שהעלה את הטענה ההזויה הזו...
ראו כאן:
5. פשיטא שאם ארצה לפרט את כל אלפי הפעמים שבהם הנבל המשועמם יצא להגנתם של כל צרוע וכל זב יכלה הזמן והמה לא יכלו... אבל כדי ש'לא יהא הדף חלק' אביא לכם כאן דוגמא הקטנה איך הנבל המושחת העז להשמיץ אותנו על דברי אמת שכתבנו על הפושע הידוע המכונה גאב"ד מרוקו שכביכול אנחנו מבזים ח"ו "תלמיד חכם שיש לו יורה יורה" שנדון בערכאות על "שוחד" בניגוד לחוקי התורה. והנה זה פלא! כאשר שאלנו את הנבל המושחת כיצד הוא מסביר מהפן "ההלכתי" את הסכם "עד המדינה" שהפושע חתם עליו? הוא "נעלם" שוב למחילות הביוב ועדיין לא חזר עם תשובה...
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 31/01/2020 09:44:09
נשלח ב-31/1/2020 09:41
אבאבאווער כתב:
באבא זוטא
לפני מספר שבועות השתתפתי בשיעור של הינוקא בירושלים
ופתחתי אשכול כאן על המשיחיות המדיפה מדבריו וכל ה'רוח' של מסביב
רמזתי שהוא בעצמו לדעתי עומד מאחורי זה ולדעתי אני מאמין שהוא מכתיב להרשטיק את הנאומים שלו
כמדומני שהאשכול נעלם מהר
אבל בעיקר קיבלתי איומים לתיבה הפרטית ו... גם למייל שלי.
אני לא יודע אם נחשפתי או שיש להם גישה למאגר של הפורום שעמו פתחתי את הניק.
אכן הנוכלים רועדים מפחד... ובצדק! התיבה האישית שלנו (אני הק') כבר "התפוצצה" מכמויות האיומים והגידופים שקיבלנו רק בימים האחרונים...
אבל בס"ד ככל שיגדלו האיומים כך אנחנו נחשוף עליהם כאן עוד ועוד חומרים בלעדיים שיש באמתחתינו...
ובסוד נוכלים מי יעמוד!
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 31/01/2020 10:02:51
נשלח ב-31/1/2020 10:30
אפיקטוזין כתב:
אפיקטוזין, דוקא לך מתאים לחוות דעה על הינוקא והאם אכן כצעקתה
חיוויתי את דעתי בעדינות כאן, מכאן ועד להתעלק עליו הדרך ארוכה
אולי זמן פנוי יש לי כמו לבאבא אבל אין לי אורך רוח כמו שלו להאזין לשיעורים שלמים של הינוקא, אבל כללית לא חונכתי להתפעל מאנשים בעלי חוש זיכרון צילומי מולד, בפרט כאשר הם מדגישים את ידענותם בלי שנתבקשו, אדרבה, ממה ששמתי לב, המתנה המיוחדת הזו מצויה ע"פ רוב אצל בעלי ראש פשטני. פגשתי פעם נהג הסעות שלמד בישיבה וידע ש"ס בעל פה לפי דף-עמוד-שורה וזה לא בגלל שהיה גאון גדול או מאוד אהב ללמוד, ואני לא חושב שמישהו יטען שצריך לברך עליו שחלק מחכמתו, אני מכיר רב בית כנסת מהערים בארץ שיודע לצטט כמו הינוקא למרות שמעולם לא פתח גמרא עד לאחר חתונתו, גם הוא נוהג להדגיש לפני כל ציטוט את המקור המדויק בע"פ, ואגב גם הוא חושב שהוא מסוגל לבצע מופתים, אבל לא פלא שתגובות ההתפעלות מהסביבה גורמות לו לחשוב כך
ועדיין יש מקום להטיל ספק בבקיאותו הפלאית כל זמן שלא זכינו לראותו עונה תשובות לשאלות מפתיעות מהקהל...
להלן ציטוט מתגובה שכתבתי לעיל:
באשר למקורות המדויקים מכל חלקי התורה שהוא מצטט, אני כלל לא מתפעל מהסיבה הפשוטה שמדובר בשיעורים שהוא מתכונן אליהם ולא בתשובות בעל פה שהוא נותן לשאלות מפתיעות מהקהל.
אני הק' מכיר אישית ת"ח בעלי זיכרון מעולה שיכולים להכין שיעור ולצטט מאות מקורות בעל פה ללא שום בעיה.
ובמאמר מוסגר אציין ,כי מהאזנה לשיעוריו מלפני כמה שנים המופיעים באתר התפילות שלו "תפילה לשלמה" ש"נעלם" באורח מסתורי בעקבות חשיפת שמו האמיתי באשכול זה, ניתן היה להיווכח כי בניגוד לדיבור האיטי להחריד בשיעוריו כיום הוא מדבר שם בשטף מהיר ואינו מצטט שם שום מקורות...