|
|
| נשלח ב-30/1/2020 20:48 |
|
| |
| קרשינדו כתב: |  | | מי אמר שהם הלכו אז יחד? מי שכח את פסטיבל 6 - 3? |
| זה מה שאתה כתבת, שאגודה הלכו אחרי הבחירות יחד עם דגל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2020 21:00 |
|
| |
מצד רביעי. אפשרות זאת אינה קיימת,יודע גם יודע כוחה של מילה!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2020 23:20 |
|
| |
אבישי..
הכעס שלי היה על ההליכה המשותפת לבחירות לכנסת. ועבדתי קשה בלשכנע חסידים לא להצביע ליהדות התורה.
אגודת ישראל לא היתה אמורה ללכת עם דגל !!! אחרי שבבחירות לעיריה הליטאים ביזו את הציבור החסידי כאחרוני הפירחחים החל מצוציקים בחורי ישיבות ליטאיות חברי כנסת ליטאיים עסקנים ליטאיים כתבים מהמגזר הליטאי שהיו בתחרות מי מבזה יותר את החסידים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2020 23:34 |
|
| |
מצדרביעי
| קרשינדו כתב: |  | | אבישי..
הכעס שלי היה על ההליכה המשותפת לבחירות לכנסת. ועבדתי קשה בלשכנע חסידים לא להצביע ליהדות התורה.
אגודת ישראל לא היתה אמורה ללכת עם דגל !!! אחרי שבבחירות לעיריה הליטאים ביזו את הציבור החסידי כאחרוני הפירחחים החל מצוציקים בחורי ישיבות ליטאיות חברי כנסת ליטאיים עסקנים ליטאיים כתבים מהמגזר הליטאי שהיו בתחרות מי מבזה יותר את החסידים.
|
|
אפשר להבין מה הביזוי הגדול? (למעט שיר של כמה נערים). האם בזה שהוכיחו את כוחם האמתי של הליטאים? גם להגיד אמת אסור???
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2020 00:39 |
|
| |
| קרשינדו כתב: |  | | אבישי..
|
|
תגיד, אתה דפוק לגמרי? דגל הסכימו ברוב חסדם ללכת עם אגודה לכנסת, וגם לוותר להם ולתת להם 50%, רק בשביל לשמר את הכח החרדי. כי היה ברור לגמרי שדגל עוברים ללא אגודה, ובוודאות אגודה לא עוברים ללא דגל.
אם אגודה היו חושבים שיעברו בלי דגל, הם לא היו מסכימים ללכת עם דגל.
ואתה בא כאן לומר שאגודה טעו שהסכימו לקבל את הוויתור של דגל????
|
|
|
|
|