בית פורומים בחדרי חרדים

מזכיר קלפי בבית חולים/סוהר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/2/2020 12:16 לינק ישיר 
מזכיר קלפי בבית חולים/סוהר

ממ המקומבנים שמצליחים להשתחל לג'וב הזה? איך אפשר גם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2020 14:25 לינק ישיר 

תחיה ישר בלי קומבינות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2020 14:23 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:

להלן רשימת הקמבינות

כל קלפי במושב קטן שעות פתיחת הקלפי היא מ8 עד 8, ועם ממוצע של 200 קולות - אפס עבודה

"מזכיר נוסף", שמגיע כתגבורת לקלפי גדולה מעל 500 מצביעים רשומים, פטור מהצורך להגיע לפני הבחירות כדי לקחת את הציוד ופטור מלחזור לועדה לאחר הספירה, לגבי הספירה עצמה אני לא סגור

"מזכיר נייד" צריך להחליף מזכירים במקומות אחרים לשעתיים, שחלק מהזמן הוא במנוחה שאינו צריך לקבל את הציוד ערב נבחירות, אינו נוכח בספירה ולא בועדה

"קולט בועדת מהבחירות" שתפקידו לקלוט את המזכירים שבאים מהקלפי עם החומר, שעות העבודה הם מ8 בערב עד בערך 4 בבוקר
במקרה הזה הסכום אמנם נמוך בכ500 שח, אבל ביחס לשעות העבודה זה בערך פי שלוש והיום שלך לא נמחק לגמרי

וכמובן יש את תפקיד היו"ר קלפי שמחולק ע"י המפלגות למקורבים, השכר גבוה ואין חובה להגיע להדרכה, ויש תוספת תשלום שמותנית בהגעה לועדה בסוף היום

הכל נכון.
אבל במושבים יש מזכירים קבועים כבר מאה שנה

בנוסף רוב הקלפיות שאני מכיר לא קיבלו מזכיר נוסף בבחירות האחרונות ! (כאלו שכן קיבלו בבחירות לפני)

לגבי הקולט, זה דופק לך את היום שלמחרת משום שמסיימים כמעט בבוקר

היו"ר חייב להגיע עם המזכיר לקליטה אחרת הוא מפסיד כמה מאות שקלים מההכנסה שלו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2020 14:13 לינק ישיר 

להלן רשימת הקמבינות

כל קלפי במושב קטן שעות פתיחת הקלפי היא מ8 עד 8, ועם ממוצע של 200 קולות - אפס עבודה

"מזכיר נוסף", שמגיע כתגבורת לקלפי גדולה מעל 500 מצביעים רשומים, פטור מהצורך להגיע לפני הבחירות כדי לקחת את הציוד ופטור מלחזור לועדה לאחר הספירה, לגבי הספירה עצמה אני לא סגור

"מזכיר נייד" צריך להחליף מזכירים במקומות אחרים לשעתיים, שחלק מהזמן הוא במנוחה שאינו צריך לקבל את הציוד ערב נבחירות, אינו נוכח בספירה ולא בועדה

"קולט בועדת מהבחירות" שתפקידו לקלוט את המזכירים שבאים מהקלפי עם החומר, שעות העבודה הם מ8 בערב עד בערך 4 בבוקר
במקרה הזה הסכום אמנם נמוך בכ500 שח, אבל ביחס לשעות העבודה זה בערך פי שלוש והיום שלך לא נמחק לגמרי

וכמובן יש את תפקיד היו"ר קלפי שמחולק ע"י המפלגות למקורבים, השכר גבוה ואין חובה להגיע להדרכה, ויש תוספת תשלום שמותנית בהגעה לועדה בסוף היום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2020 13:25 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

לה''ו. האר עיננו, מה יותר מקומבן בזה, יותר מסתם קלפי?

8-20 לא צורך לספור בסוף

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2020 12:52 לינק ישיר 

לה''ו. האר עיננו, מה יותר מקומבן בזה, יותר מסתם קלפי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מזכיר קלפי בבית חולים/סוהר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext