|
|
| נשלח ב-3/2/2020 11:40 |
|
| |
מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | על מי הם כועסות? על אלוקים? האם זוהי כוונת כותבת המאמר בהארץ? הרי שתינו יודעים שזה לא לוז הטענה, אלא כביכול הנשים מדוכאות ונשללת מהם זכות הבחירה, וכביכול הנשים משתפות פעולה עם זה רק מתוך פחד מהמימסד... ועל כך השבתי, שברגע שהייתה מפלגה של נשים חרדיות, וברגע שההצבעה מתקיימת מאחורי פרגוד, הרי שלטעון כאילו הנשים שמצביעות עושות את זה לא משיקול דעת-זו התנשאות.
הנשים משתפות עם זה פעולה כי חונכו שאין מקום לשיקול דעת בנוגע להצבעה בבחירות. מצייתים ל'קול קורא' וזהו. האם זה אומר שהן לא כועסות על כך שאין נציגות נשית ברשימה? אין לכך שום ראיה. ו
|
|
שכחת להוסיף שהם אכן חונכו כך וממשיכות לבחור בזה גם כמבוגרות וגם אחורי הפרגוד... במילים אחרות, יכול להיות שהם גם כועסות (לכולנו יש מגוון רגשות בכל פעולה שאנחנו עושים) אבל היות והם בכל זאת בוחרות להקשיב לרבנים, הרי שודאי שאין להם שום עניין שאנשי הארץ יתגייסו לטובתם בלשון המעטה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 12:02 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  | "אחותי"אינדורסקי הלכת רחוק מדי! במפלגות החרדיות גם גברים, שלא נולדו למשפחה, או לחסידות "הנכונה" לא יכולים להימנות על מועמדיה לכנסת... |
|
בעולמנו אין בכלל שוויון. הקומוניזם שהציג עצמו ככזה המיט חורבן גדול, אז די למשחקי הנדמה לי, ודי לנסות לעוות את האנושות, מי שיודע הכי טוב זה היצרן / הבורא, וכל נסיון לשנות את הוראות היצרן רק מקלקל !. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-3/2/2020 12:28 |
|
| |
| ליידוסית כתב: |  | פורום הזוי. לקרוא את הגברים השובניסטים מתפלספים בסימפוזיון מונולוגי על נשים ופמימיזים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ואת מייצגת תופעה עוד יותר הזויה - ימנית קיצונית וגם "פמינסטית".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 13:02 |
|
| |
נראה לי ביהדות התורה לא רוצים אישה כי אז תהיה בעיה להכניס תמונה שלה ביומון המפלגתי ויצטרכו גם לצנזר את שמה הפרטי .בקיצור רק בעיות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 14:14 |
|
| |
מצדרביעי
| ליידוסית כתב: |  | פורום הזוי. לקרוא את הגברים השובניסטים מתפלספים בסימפוזיון מונולוגי על נשים ופמימיזים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אם אשה חילונית יכולה "להתפלסף" בשאלה מה אשתי רוצה-למרות שהיא לא מכירה לא אותה ולא את שכמותה, וודאי שאני יכול "להתפלסף" ולייצג את אשתי בנושא...
|
|
|
|
|