| נשלח ב-2/2/2020 22:18 |
|
| |
חרדית בת 14 עברה הפלה. החשוד במעשה הוא אחיה הגדול.
כתבה באתר: גילוי עריות: בת 14 אושפזה בעקבות אחיה הגדול איום ונורא: נערה בת 14 עברה בשבוע שעבר הליך רפואי כירוגי מורכב. החשוד במעשה הוא אחיה הגדול שנעצר על ידי המשטרה
אלי שלזינגר, ז' שבט תש"פ 02/02/2020 21:19
גילוי עריות: חשד חמור מאוד נחקר בימים אלה במשטרה, במסגרתו נעצר צעיר המשתייך לקהילה החרדית.
וּבִעַרְתָּ הָרָע מִקִּרְבֶּךָ: מהפרטים שהגיעו ל'בחדרי חרדים' עולה כי בשלהי שבוע שעבר, ביום רביעי, הגיעה נערה בת 14 לבדיקה בבית חולים, שם עברה הליך כירוגי רגיש מאוד, זאת חודשים ספורים לאחר שחוותה דבר מעשה חמור.
מדובר במקרה חריג מאוד, לבטח כאשר מדובר בנערה בת 14. מה שהופך את המקרה לחמור עוד יותר, העובדה כי החשוד במעשה הוא לא אחר מאשר אחיה הגדול בן 21.
החשוד במעשה, נעצר על ידי המשטרה ביום חמישי, ולמחרת ביום שישי הובא לבית משפט שלום בדרום הארץ, שם המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו על מנת למצות את החקירה.
מטבע הדברים, מאחר ומדובר בקטינה, והחשוד במעשה הוא אחיה, הדיון בעניינו נערך בדלתיים סגורות כך שלא ניתן לפרסם דבר ממה שאירע שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2020 00:10 |
|
| |
קלעפער
| שרית560 כתב: |  | |
|
מסתבר שאת צודקת כי אין לזה אזכור בכלי התשקורת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2020 23:00 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2020 20:34 |
|
| |
איזו טרגדיה מזעזעת. גורל אכזר. רחמנות על ההורים שיש להם בן מת מת ובת חיה מתה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2020 18:33 |
|
| |
האח יודע שעונשו של בא על אחותו בכרת ועל כן כרת נפשו בפועל.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2020 17:43 |
|
| |
מה זה כל הרמזים האלו???
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2020 16:48 |
|
| |
המילה האחרונה באמת נעשתה בידי האח החשוד. עצוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2020 22:19 |
|
| |
תגובה 'מאוד חכמה' של אדם מטומטם שנושא עליו את הניק 'נקבה' של אשתו, ועוד מודה בכך בפרהסיא (זה פעם אני זה פעם אשתי, עלק..) לא יודע אם זה נחשב למילה אחרונה בקשר להימור שלך אפיקטויזין, אבל הייתי חייב להגיב למטומטם הזה..
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 15/02/2020 22:22:22
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2020 20:15 |
|
| |
איש חשוב עלול להתגושש בפורם עד ביאת המשיח ממש.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2020 18:39 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| אפיקטוזין כתב: |  | שימו לב: נפתח אשכול הימורים מיוחד לגבי השאלה הדרמטית, מי מבין המתגוששים כאן יאמר את המילה האחרונה ויוכיח את עליונותו. הצביעו והשפיעו! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה שברור שזה לא יהיה אתה... |
|
|
| נשלח ב-14/2/2020 22:45 |
|
| |
קלעפער
| אפיקטוזין כתב: |  | שימו לב: נפתח אשכול הימורים מיוחד לגבי השאלה הדרמטית, מי מבין המתגוששים כאן יאמר את המילה האחרונה ויוכיח את עליונותו. הצביעו והשפיעו! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה שברור שזה לא יהיה אתה...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2020 09:51 |
|
| |
שימו לב: נפתח אשכול הימורים מיוחד לגבי השאלה הדרמטית, מי מבין המתגוששים כאן יאמר את המילה האחרונה ויוכיח את עליונותו. הצביעו והשפיעו! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2020 09:20 |
|
| |
"סליחה שאני לא עונה לך על השאלה בנוגע להמצאה של 40 יום לעובר, פשוט לא נעים לי לומר שטעיתי, אבל קבל את שתיקתי כהודאה אילמת" חשבתי אם לענות לך שאחרי שתענה על רשימת השאלות הממוקדות שעניתי לך, תאלץ להודות בטעות.
אבל קיבלתי החלטה שכדי לסייע ברפואתך השלמה, נענה לך תשובה נפלאה:
"סליחה שאני לא עונה לך על השאלה בנוגע להמצאה של 40 יום לעובר, פשוט לא נעים לי לומר שטעיתי, אבל קבל את שתיקתי כהודאה אילמת"
"סליחה שאני לא עונה לך על השאלה בנוגע להמצאה של 40 יום לעובר, פשוט לא נעים לי לומר שטעיתי, אבל קבל את שתיקתי כהודאה אילמת"
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2020 09:05 |
|
| |
ביקשת סליחה על הטעות הלא נכונה הבה ואכתיב לך על מה בדיוק תוכל לבקש סליחה, וכך כל מה שתצטרך הוא לעשות העתק הדבק.. "סליחה שאני לא עונה לך על השאלה בנוגע להמצאה של 40 יום לעובר, פשוט לא נעים לי לומר שטעיתי, אבל קבל את שתיקתי כהודאה אילמת"

|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2020 07:00 |
|
| |
אתה רוצה לומר לי שלא שמת לב שכתבתי שטעיתי ואני מבקש את סליחתך???
|
|
|
|
|