| נשלח ב-3/2/2020 20:32 |
|
| |
לגנץ מצביעים רק טיפשים - חכמים מצביעים למדינאי ענק
הייתה לי פגישה היום עם אדם חילוני,
שוחחנו בענייני עבודה,
אבל המזכירה/עוזרת פתחה רדיו,
ואז אמרתי לו בצורה ברורה,
לגנץ מצביעים רק טיפשים,
ולמה?
כשיש לך מנהיג שהוא מדינאי ענק,
אדם שהוא מנהיג את יועציו,
אדם עם קבלות של הצלחה, במדינאות, בכלכלה, בביטחון,בקידום החברה,
ומולו יש אדם שמונהג על ידי יועציו,
שלא מבין לא במדינאות, לא ביחסים בינלאומיים,
לא בכלכלה, לא בביטחון,
מי שמצביע לו, הוא סתם טיפש.
(אגב: אנחנו ממשיכים לעבוד על אף ההערה, כי חוץ מלומר שיש היגיון בדברי לא היה לו מה לומר)
היום כשנתניהו באוגנדה,
נפגש עם מנהיג אחת המדינות שהיו הכי הכי ארסיות נגדינו, סודן
ששמח לפגוש את נתניהו מבלי שנתניהו עושה מחוות כלשהן כלפיו,
וגם מקבל עוד מדינה שמסכימה שירושלים היא בירתינו,
לא היה לו שום דבר מה לומר.
אני חושב שאתם יכולים לומר את זה לכל אחד,
כי באמת גנץ הוא באמת שום כלום, סתם חדל אישים ותו לא.
איך אומרים ביידיש קולעת בשתי מילים הא'גנץ גורנישט (כל כולו שום דבר)
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 03/02/2020 20:34:03
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2020 12:56 |
|
| |
לה''ו. עוד ''קידום כלכלי'' של הקוסם קיסריה. חצי מליון!!! תיקי הוצל''פ בשנה האחרונה. מתוכם 25000 של צעירים בני 18-24 שנאלצו לצאת לעבוד כדי לעזור בכלכלת המשפחה, וכיסוי חובות של ההורים. https://youtu.be/pZRBRjmBEO8 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 09:42 |
|
| |
אדם חכם באמת מנצל את ההזדמנות לדאוג לעשות עוד מצווה לשמוע בקול דברי חכמים ולעשות כמצוות רבותיו ,גם אם יגידו לנו על שמאל שהוא ימין.. ואפילו אם חברי הכנסת במפלגה ממש לא לטעמו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 08:10 |
|
| |
הטפש שמעלי שכח שהוא עצמו כתב נגד רבי דוד...
וכמובן היחידים שמסוגלים לומר שר' חיים שנוי במחלוקת, הם העציצים. ומחלוקת של בהמות, אינה מחלוקת...
(לחסידים היו מחלוקות שונות איתו, וזכותם כמובן לחלוק על דעתו. איש מהם לא יעיז לחשוב שהוא עצמו שנוי במחלוקת).
תוקן על ידי avishai323 ב- 04/02/2020 08:11:07
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 01:56 |
|
| |
HHAAVV.אם אתה מדבר על אתרוגים,ויתומים ,מה שנכון לגבי ר'.חיים, ר' חיים בהחלט נחשב לאתרוג :ולא אכנס עכשיו לסיווגו הכשרותי של אתרוג זה ?אחרת הוא לא היה מעלה על דעתו לומר על חסידים ואנשי מעשה "משנאי ה" (בהנחה שסורוצין מסר בשמו דברים נכונים?) אבל בניו שמעו ולא מחאו בידו!בלי להסתכן בחרם עליו ועל הסובבים אותו ,מה שאולי נכון היה לעשות, באותו זמן? אגב למה אתה מכליל את רבי דוד עם ר' חיים כידוע ר' דוד גדול בזכות עצמו,ואילו ר' חיים שנוי במחלוקת?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/02/2020 02:03:26
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 22:16 |
|
| |
הא בהא תליא... ככל שביבי עוצמתי יותר, כך גנץ מתגמד לידו עוד יותר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 22:13 |
|
| |
hhaavv
| לךתדע1 כתב: |  | | מה שלא הבנתי,למה פותח האשכול חייב לתקוף בצורה זאת את גנץ כדי לשכנע אותנו לתמוך בביבי? |
|
אכן. גנץ הוא לא ר' חיים או רבי דוד, שכל צרוע וכל זב יכול לפעור עליו פה בתשלום של הקרן החדשה. גנץ הוא יציר כפיה ואתרוג של הקרן - נא להתייחס בהתאם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 21:56 |
|
| |
מה שלא הבנתי,למה פותח האשכול חייב לתקוף בצורה זאת את גנץ כדי לשכנע אותנו לתמוך בביבי?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 21:13 |
|
| |
לא יודע מאיפה אתה מביא את המספרים, בפועל כולם רשומים במערכות השונות של המדינה, כדי לקבל אישורי עבודה, ובהמשך גני ילדים וכדו'. מספרית, הסודנים הם 7000 בלבד. האפריקאים כולם, הם כ40000, רובם אריתראים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 21:09 |
|
| |
לה''ו. 7000 סודנים?! יותר בכיוון של 70000+++!!! אתם יודעים מה לימדו את כל הסודנים בלי יוצא מן הכלל לומר על הגיל שלהם? 24! לא משנה איזה סודני תשאל, בין אם הוא זקן, או נער, זאת התשובה. תנסו בעצמכם... חוץ מזה, אם לא נעיף אותם מיד, הם יישארו, בדיוק כמו הערבים, ואף יחברו אליהם. ובנגוע לתירוץ העלוב, שא''א בבת אחת, אז למה לא לקח כמה עשרות במטוס?! אני אתרץ בשבילך? ''השב'כ לא הסכים, כי זה סיכון בטחוני''... ולתושבי דרת''א הם לא מסוכנים?! ולנשות ב''ב הם לא מסוכנים?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 21:08 |
|
| |
ביבי יותר מדי טוב בלהבין איך התקשורת עובדת ומה עושה טוב לעם לא מקנה בקמפיינרים של שאר המפלגות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 21:03 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | דובר היום על התחלת תהליך להחזרת 7000 הסודנים. זה תהליך שאי אפשר לבצע ביום אחד - אם לא רוצים בלגן גדול בעולם.
השמועה אומרת שפולארד אמור להגיע סמוך לבחירות. עוד מתנה מטראמפ... באופן יחסי לנעמה יששכר, מצבו של פולארד כיום לא באמת כזה רע. |
|
יש לפולארד כל מיני מגבלות, זה לא נעים, אבל זה לא ממש נורא,
הוא חופשי, יש לו טיפול רפואי, יש לו ממה לחיות, ככלל הוא חי די טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 21:00 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. זה שגנץ יישבר יותר מהר מרבין בששת הימים, אין חולק. אבל, בוא!!! להיות בארה''ב, ולא להחזיר את יהונתן בן מלכה פולארד, ורעיתו החולים, אחרי כל מה שעשו בשביל המדינה, וסבלו וסובלים למעלה מ30!!! שנה. ולעומת זאת, להביא מסוממת הביתה לאחר חודשיים במאסר, זה מנהיג?!?!?! ולטוס לסודן, מבלי להחזיר את כל מסתנני ת''א ומציקים לנשים ונערות בב''ב, זה מנהיג?!?!?! מי יגלה עפר מעיניו של הגר''ע יוסף שאמר על ביבי שהוא '-עיזה עיוורת''? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה חושב שנתניהו כל יכול?
הוא אדם מוכשר מאוד, הרבה הרבה יותר מכל אדם במערכת הפוליטית בארץ,
אבל הוא לא כל יכול,
הוא פעל למען פולארד אין ספור פעמים, אבל בארה"ב לשחרר בוגד זה בעייה קשה,
לנשיא האהוב דונלד טראמפ הנפלא שנמצא עכשיו במרוץ לנשיאות,
שחרור פולארד, זה מזיק בשבילו, כאילו הוא לא מספיק פטריוט,
והדמוקרטים יחגגו על זה, כך שזה נראה לי קצת רחוק.
אבל מול המערכת המשפטית שפועלת בעד המסתננים, הוא לא הצליח עד כה.
אני מעריך ששר המשפטים הבא יעשה סדר גם בתחום הזה,
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2020 20:53 |
|
| |
דובר היום על התחלת תהליך להחזרת 7000 הסודנים. זה תהליך שאי אפשר לבצע ביום אחד - אם לא רוצים בלגן גדול בעולם.
השמועה אומרת שפולארד אמור להגיע סמוך לבחירות. עוד מתנה מטראמפ... באופן יחסי לנעמה יששכר, מצבו של פולארד כיום לא באמת כזה רע.
|
|
|
|
|