| נשלח ב-3/2/2020 22:46 |
|
| |
המלצה למזגן מצויין
אודה להמלצה למזגן צריך למזג שטח של כ25 מ"ר דרישות:חסכון ,אמינות,שירות ואחריות
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2020 22:16 |
|
| |
תודה רבה לכולכם
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2020 20:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2020 20:46 |
|
| |
| הבן_החמישי כתב: |  | כתבתי את דעתי בתגובה הראשונה... אנחנו באותה דעה. אבל כנראה ששרית או יתר האנשים התמימים מעדיפים להאמין לטכנאי חאפר שמוכר להם שטויות. אני עוסק במיזוג כבר כמעט 8 שנים. אני לא מתקין אבל בהחלט מבין. יש הבדל בין חדר לחדר, בין עיר לעיר, בין קומה לקומה. חד משמעית! ומי שלא לוקח מתקין מורשה או לחילופין יועץ מיזוג אויר, רוב הסיכויים שלא יעבוד תקין. ועוד, כתבו פה על איכות המזגנים, קחו בחשבון שהתקינות שלהם לרוב שווה, חוץ מחברה מסוימת שהוזכרה פה ואני לא רוצה לכתוב פה שוב. אבל! השירות שלהם ממש לא אותו דבר. אז כל דבר פה משנה הרבה. תשוו ותבדקו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה בהחלט צודק שצריך להביא טכנאי מזגנים,
מכיוון שקיימים הבדלים גדולים אפילו באותה קומה,
קיים הבדל גדול בין דירה שפונה לדרום שבה השמש מחממת כל הזמן,
לדירה צפונית שלא מקבלת שמש אף פעם.
אבל יש עוד סיבה שלגביה צריך להביא טכנאי,
וזה מיקום המנוע או "המעבה"
או מיקום המאדה" - החלק שמפזר את האוויר הקר או החם בחדר
לא אחת במחשבה שנייה מתברר שהיה אפשר לשים את המנוע במקום אחר,
ולחסוך בעיות של רעש, חסכון בחשמל, בעיות בניקוז המזגן,
או מיקום של המאדה, וכך היה יותר נוח או נעים בחדר,
לו היה מגיע טכנאי מזגנים קודם,
ומתכנן היטיב את מיקום חלקי המזגן,
היו נחסכים לא מעט בעיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2020 18:30 |
|
| |
מהשחושבים, רעיונוביץ.
כתבתי את דעתי בתגובה הראשונה... אנחנו באותה דעה. אבל כנראה ששרית או יתר האנשים התמימים מעדיפים להאמין לטכנאי חאפר שמוכר להם שטויות. אני עוסק במיזוג כבר כמעט 8 שנים. אני לא מתקין אבל בהחלט מבין. יש הבדל בין חדר לחדר, בין עיר לעיר, בין קומה לקומה. חד משמעית! ומי שלא לוקח מתקין מורשה או לחילופין יועץ מיזוג אויר, רוב הסיכויים שלא יעבוד תקין. ועוד, כתבו פה על איכות המזגנים, קחו בחשבון שהתקינות שלהם לרוב שווה, חוץ מחברה מסוימת שהוזכרה פה ואני לא רוצה לכתוב פה שוב. אבל! השירות שלהם ממש לא אותו דבר. אז כל דבר פה משנה הרבה. תשוו ותבדקו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2020 18:05 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  | | ניוטרל כתב: |  |
| בקיצר כתב: |  | אגב ברשימת הדרישות רציתי להוסיף שעל המזגן להיות שקט ככל שניתן |
|
שקט ככל הניתן!?! צריך לברר, האם עדיין קיימים מזגני מיצובישי! הם הכי שקטים. ומתאימים אף לאולפני הקלטות...
_________________ הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! אלא מעריכים אותו!!! |
|
|
|
יש יותר יקרים כמו "דייקין"
אבל אני בהחלט ממליץ על מיצובישי למי שיכול,
ממש לא חייבים"מיצובישי" אלקטרה או תדיראן טובים מאוד מאוד,
ככלל כמעט כל המזגנים הנמכרים בארץ (למעט חלק מהמיני מרכזי - שמיוצרים בארץ) מיוצרים בסין,
במפעלי ענק ,שמייצרים עשרות אלפי מזגנים ביום (לא טעות)
עבור מאות מותגים (לא טעות)
ולכל מותג מייצרים מזגן, מותאם למה שהוא רוצה, ולמה שהוא מוכן לשלם.
כל אחד מכם שיש לו הרבה מזומנים בכיסו,
יכול לייבא מזגנים מסין,
עם מותג מומצא משל עצמו, עם עיצוב מיוחד בשבילו.
(לכל מותג הם עושים עיצוב מיוחד משלו)
משום מה לא הזכירו כאן את מזגני "אלקטרה"
שמניסיון שלי טובים בהרבה מ"טורנדו",
וגם יש להם "הכשר" לפעולות מהדרין בשבת.
והכי חשוה כמו שאמרו לפניי,
להזמין הביתה טכנאי מזגנים,
שיראה את החדר או הדירה ואז ימליץ מה מתאים.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 06/02/2020 18:10:39
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2020 13:51 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
| בקיצר כתב: |  | אגב ברשימת הדרישות רציתי להוסיף שעל המזגן להיות שקט ככל שניתן |
|
שקט ככל הניתן!?! צריך לברר, האם עדיין קיימים מזגני מיצובישי! הם הכי שקטים. ומתאימים אף לאולפני הקלטות...
_________________ הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! אלא מעריכים אותו!!! |
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2020 13:50 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  |
|
|
בוודאי שקיימים רק שאלו הכי יקרים בשוק
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2020 18:12 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2020 17:51 |
|
| |
|
שקט ככל הניתן!?! צריך לברר, האם עדיין קיימים מזגני מיצובישי! הם הכי שקטים. ומתאימים אף לאולפני הקלטות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 22:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 12:41 |
|
| |
הכי טוב לפני הקנייה להביא טכנאי מזגנים (רק טכנאי ולא מוכר מזגנים) עדיפות לחבר או אחד שאפשר לסמוך עליו, לשלם לו כמה שקלים או לתת לו את ההתקנה, כדי שיתן המלצה על איזה מזגן לקנות ואיפה בדיוק להתקין את המזגן יש הרבה פרמטרים שאדם רגיל לא מכיר כמו קומה, כיוון אויר, מיקום חלון, האם יש פתח לעוד חדר ועוד לפעמים עדיף לקנות 2 מזגנים מדובר בחיסכון של מאות שקלים בחודש בלי הגזמה אנשים שקנו מזגן מומלץ ומעולה, והוא לא מספיק מקרר או מחמם, זה רק בגלל שלא התייעצו עם טכנאי לפני הקניה מכיר הרבה שמפעילים את המזגן על מקסימום רק בגלל מיקום לא נכון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 12:28 |
|
| |
דרגה מעל הצורך לא מועילה לדבר ורק הופכת את הנוכחות בחדר בקרבת המזגן,ולא רק, לאי-נעימה,החיסכון מהמהלך אם בכלל?,תקוזז מלכתחילה בעלות הפעלתו של דרגה מעל, שצורך הרבה יותר אנרגיה?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 04/02/2020 12:32:18
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 10:02 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | למה, ראית פעם מתקין מזגנים שיורד לרזולציות האלה כדי להתאים לך מזגן? ה"מפתח" המקובל הוא 1000 BTU למטר פלוס מינוס, כאשר אתה סומך על רַגַש הטרמוסטט שיכבה את המזגן כשיגיע לטמפ' הרצויה.. חוץ מזה, בשביל השאלות שלך, היו צריכים לייצר עשרות דרגות הספק BTU… שרית צודקת ואני אוסיף (מידע מקצועי כמובן) שעדיף מזגן דרגה אחת מעל (נגיד 3 כ"ס) שיגיע לטמפ' יותר מהר ויעלה פחות בחשמל. תודה כן.ראיתי מתקין שזה התחשיב שלו(לא ראיתי כזה שזה לא;-)..) ומעניינת הסברא שמזגן עם צריכה גבוהה יותר יעשה את העבודה ביעילות ובחסכנות נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 04/02/2020 07:38:45 |
|
תוקן על ידי בקיצר ב- 04/02/2020 10:02:09
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 09:55 |
|
| |
אגב ברשימת הדרישות רציתי להוסיף שעל המזגן להיות שקט ככל שניתן
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2020 09:54 |
|
| |
25 מ"ר קומת ביניים במרכז הארץ התכוונתי יותר לדגם צפציפי מנסיון מאשר לשמות של חברות
|
|
|
|
|