בית פורומים בחדרי חרדים

טור חובה המנתח את התנהלות ה"קוסם" ביבי ואת הפריירים המאמינים לו ומתאכזבים כל פעם מחדש...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/2/2020 14:11 לינק ישיר 
טור חובה המנתח את התנהלות ה"קוסם" ביבי ואת הפריירים המאמינים לו ומתאכזבים כל פעם מחדש...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2020 22:14 לינק ישיר 

"זה נבלה וזה טופו"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2020 21:55 לינק ישיר 

כן סיפוח לא סיפוח:ממשלות ישראל הוכיחו כבר שברגע של משא ומתן לשלום: הסיפוח לא מהווה מכשול כך היה עם הגולן וכך היה בעוד...מה שבטוח שביבי הוכיח כבר שהוא אינו יכול לספק ביטחון מינימלי לתושבי ישראל ?לאחרונה כבר ברור שגם בנט עם הפה הגדול לא מסוגל לזה לכאורה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 10:11 לינק ישיר 
מצדרביעי

איש_חשוב כתב:
שלא יעקצו אתכם

אם יהיה סיפוח כלשהו, לפני הבחירות או אחריהן, אהיה הראשון לחגוג בחדווה על טעותי. כרגע נראה שנתניהו נותר נאמן לדרכו המתסכלת

, השאלה אם יהיה סיפוח, בהחלט תלוי באיך העולם יקבל את זה

והשאלה "איך העולם יקבל את זה" בהחלט תלויה בשאלה האם אנחנו סגורים על עצמנו, והאם יש לנו בטחון עצמי שהארץ שלנו, או שנשארנו גלותיים שמחכים בשביל כל דבר לאישור מה"עולם"?.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 01:29 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
שלא יעקצו אתכם

אם יהיה סיפוח כלשהו, לפני הבחירות או אחריהן, אהיה הראשון לחגוג בחדווה על טעותי. כרגע נראה שנתניהו נותר נאמן לדרכו המתסכלת

קודם כל, מה האלטרנטיבה שלכם? בן גביר יהיה ראש ממשלה?
כי עד היום היתה האלטרנטיבה שלכם לרוץ עם כל מיני מפלגות הזויות שתמיד לא עוברות את אחוז החסימה
עם כזו "עשייה" עדיפה כבר עשיה של ססטוס קוו

מדינת ישראל יכלה מזמן להחליט שלא מענין אותה מה העולם חושב, לטרנספר החוצה מכל ארץ ישראל את כל הערבים ולשטח את הר הבית, אבל המדיניות היא שישראל מעדיפה יחסים טובים עם מדינות העולם והמחיר הוא כזה, זה לא משנה בעצם ימין שמאל או מרכז, כולם חושבים כך, ולכן כל דבר אחר שביבי היה עושה היה מביא לתוצאות קשות מול העולם
עכשיו, השאלה אם יהיה סיפוח, בהחלט תלוי באיך העולם יקבל את זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 00:44 לינק ישיר 

שטיסל אם אלה התכונות של גנץ אז הוא הכי מתאים להחליף את ביבי ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 00:42 לינק ישיר 

אין יותר"התקדמות בשלום המדומיין"מהכרה במדינה פלסטינאית ובצורך שבהקמתה! על מה אתה מדבר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 00:40 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

לא פעם מובא בפורם ע"י אוהדי ביבי שבני גנץ "היה הרמטכ"ל בשנת 2000 בעת "בריחת" צה"ל מלבנון.זה כמובן מידע שקרי! שאול מופז היה הרמטכ"ל.אני טורחת ומביאה את הפרטים כי אוהדי ביבי בפורם לפעמים טועים בפרטים הקטנים כפי שביבי לא פעם שוכח או טועה?

גנץ היה מפקד היק"ל והחייל האחרון שעזב את לבנון
הוא מתגאה בכך רבות.
ואם מדברים על אי עשייה אז גנץ מומחה מס' 1 בלא לעשות כלום, אין יותר ימין ושמאל רק כלום לפני הכל.

הוא אומר כל הזמן דבר והיפוכו על מנת להישאר ממורכז אבל אין בו שום אידאולוגיה או עומק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 00:37 לינק ישיר 

לשמור על המרכז, בלי להיסחף לקיצוניים משני הצדדים זו גם מדיניות.
ולא היה אף ראש ממשלה שהצליח לשמור כ"כ הרבה שנים על אי התקדמות ב'שלום' המדומיין.
בנוסף לנושא הכלכלי שעליו גם כחול לבן מודים.
ההסטוריה תשפוט את נתניהו לחיוב וכמנהיג ענק.
בעוד 20 שנה ידברו עליו בהערצה מכל חלקי העם, כי אז כבר יהיה באמת רוב ימני בארץ. הציבור מתפכח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 00:22 לינק ישיר 

momeir.מעניין שרק ממתי שגנץ מתמודד מול ביבי הוא הפך לאפס,כל השנים בצה"ל לא ראו את זה?בכל אופן לגבי הקרן החדשה מה ההוכחות שאתה יכול להציג?זה שגנץ אולי לא הכי מתאים אינו מכשיר את ביבי בעת הזאת! גנץ לא לבד,יעלון ואשכנזי יחדיו עדיפים על ביבי!  ביבי אינו יכול להביא ביטחון לתושבי הדרום,רקטות ושוב מתבשרים שצה"ל תקף חזרה,זה לא ביטחון ביבי השלים לכאורה עם זה שאינו יכול לספק ביטחון לתושבי הארץ:ביבי אמר לא מכבר "לפעמים אנחנו חוטפים מהלומות לפעמים החמאס חוטף"?,אני מזכיר לך שבסבב האחרון לא רק הדרומיים ישבו בממדים אלא כל השאר!נראה שאצל ביבי אזרחי ישראל עדיין נמצאים בעיצומה של מלחמת השחרור?מה כבר ביקשתי כולה ביטחון!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2020 00:06 לינק ישיר 

לא פעם מובא בפורם ע"י אוהדי ביבי שבני גנץ "היה הרמטכ"ל בשנת 2000 בעת "בריחת" צה"ל מלבנון.זה כמובן מידע שקרי! שאול מופז היה הרמטכ"ל.אני טורחת ומביאה את הפרטים כי אוהדי ביבי בפורם לפעמים טועים בפרטים הקטנים כפי שביבי לא פעם שוכח או טועה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2020 23:55 לינק ישיר 

לך תדע,
החלופה שלך יותר טובה?
את מציעה לנו 'מועמד' של משרד פרסום (במימון הקרן החדשה) 
את מנסה לדחוף לנו zero אמיתי שמנהל מפלגת 'אנדרוגינוס' 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2020 23:44 לינק ישיר 

פותח האשכול "אתה מטעה את הציבור" לומר שנתניהו שומר על הסטטוס קו? זה פשוט לא נכון?הוא הרי נאם נאום בבר אילן ,שבו הביע את ההסכמה והצורך במדינה פלסטינאית?וגם עכשיו הוא תומך בכינונה של מדינה פלסטינאית,ומי שחושב שנתניהו עמד איתן מול אובמה טועה,ומטעה כי נאום בר אילן  והקפאת הבניה הגיעו לעולם בגלל כניעתו של נתניהו לאובמה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2020 23:28 לינק ישיר 

ולמה "השמאל" רצה להדיח את אולמרט כדי לקבל את ביבי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2020 23:06 לינק ישיר 

אני רק שאלה: כל אלה שמסבירים לי שביבי לא ימני- למה השמאל הופך את העולם בשביל להדיח אותו????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2020 20:50 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

אין בעייה עקרונית עם זה שנתניהו בעד סטטוס-קוו, הבעייה היא שהוא מנסה תמיד לטעון ל"משיחיים" שהוא גם יתם להם את מה שהם רוצים...

ולמר רעיונוביץ'-כשאומרים שביבי לא עשה שום דבר משמעותי, הכוונה היא שלא קידם מהלכים בצורה של אדם עם אופי, (שיש לו בי*** בשפת העם), להכריע הכרעות שיש בהם סיכון ומתנגדים וכו'...
הדוגמאות שאתה הבאת-לא עולות בקנה אחד ההגדרה שהצגתי פה, (למעט תקופה קצרה כשר אוצר-שאז כן העיז-אפילו נגד החרדים...)

אין לך מושג כמה מלחמות עם אין ספור גופים במשק,

היו כדי לקדם את מערכת הכבישים והרכבות,

לדוגמה, על הרחבת הכביש לירושלים היו מלחמות במשך שש שנים, (חבל שלא הרחיבו ל4 מסלולים לכל צד)

על הרכבת לירושלים, יותר מ10 שנים של מלחמות (חלק גדול מהמלחמות פוליטיות ובינלאומיות)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טור חובה המנתח את התנהלות ה"קוסם" ביבי ואת הפריירים המאמינים לו ומתאכזבים כל פעם מחדש...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext