בית פורומים בחדרי חרדים

מועצת הנשים של ש"ס: שאפו!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/2/2020 00:11 לינק ישיר 
מועצת הנשים של ש"ס: שאפו!

למה את כל כך צינית? לפעמים אני נשאלת, בייחוד כשאני לא פורצת בשאגות שמחה לנוכח השינוי ה'עצום' המתחולל בתוך החברה שלי.
הנה, גפני נפגש עם ה'חרדים העובדים', זה הישג!
זה כבר התקדמות! הרי פעם הוא היה מתעלם מהם!
תראי, בש''ס כבר פותחים מטה מיוחד לחרדים עובדים! זה חסר תקדים!
אז למה אני לא מתרגשת?
לא רבים זוכרים, אבל בשלהי שנת 2014 עת קמפיין #לאנבחרותלאבוחרות פרץ לתודעה, ועדינה בר שלום בתו של הרב עובדיה יוסף זצ"ל חוזרה ע''י כמה מפלגות, היה נראה שבזירה הנשית מתחוללת לה בשקט איזו מהפכה, והנה אפילו בש''ס החליטו לא להתעלם לנצל את הענין ואפילו לרכך את האווירה וכך הוקמה בקול תרועה 'מועצת הנשים של ש''ס'.
כן, מועצת רשמית המורכבת מ'אשתו של' וה'בת של' שתפקידן יהיה לייעץ לראשי המפלגה בכל הנוגע לענייני הנשים.
ואכן מאז מועצת הנשים רק הוכיחה את עצמה, היא כינסה לדיון דחוף את מועצת חכמי ש''ס ביחד עם חברי הסיעה, כאשר הוכח כי נשים חרדיות סובלות מתמותה מסרטן באחוז גבוה יותר מאשר כלל הנשים בחברה הישראלית (עקב גילוי מאוחר). וביחד גובש מתווה שכלל פרסום מסיבי ייעודי לנשות המגזר, הוראה חד משמעית של הרבנים ללכת ולהשפיע על כל אשה ואשה ללכת ולהיבדק בבחינת 'ונשמרתם מאד לנפשותיכם', וכן טלפניות מיוחדות שהתקשרו במשך שלשה חדשים לכל מספרי הטלפון ב'קומות הכשרות' כדי להשפיע על כל אחת ואחת שחובת הבדיקה נכללת תחת קטגוריית הציווי 'ועשית ככל אשר יורוך'.
למשל כשיצא דו''ח מיוחד מטעם משרד הכלכלה שמוכיח כי מתופעת 'פיטורי הקיץ' הרווחת במקומות מסויימים, סובלות בעיקר נשים חרדיות, הענין טופל במהירות ביחד משרדי האוצר והכלכלה, נפתח קו מיוחד לתלונות, ובהוראה חד משמעית נפסק שאין בכך כל 'דין מויסר' וכל בעל עסק/עמותה קיבל קנס כבד עם הוראה לשלם פיצויים והשלמות שכר לנשים שנפגעו, עם התראה לפני נקיטת הליכים באם יעבור עבירה דומה בעתיד.
מועצת הנשים פתחה שני מקלטים חדשים בתקציב עתק למען נשים נפגעות אלימות בחברה החרדית, הרבנים הוכשרו לזהות נשים נפגעות אלימות שבאות להתייעץ בענייני שלום בית, ולהפנות אותן למרכזי הטיפול.
קמפיין מיוחד יצא נגד עסקנים ומאכערים שמטפלים בנושאי זוגיות ונושאים אחרים ללא הכשרה מתאימה, וקמפיין נוסף בכל כלי התקשורת החרדיים יצא בפרסום נרחב לטובת הציבור שלא להתרשם ממודעות של יועצים שונים שלא עברו הכשרה וניסיון ראוי אלא קורס מזורז עם תעודה לא מוכרת, להמנע כי 'רב הנזק מן התועלת'.
בכל כך הרבה תחומים ונושאים מועצת הנשים נגעה. הפוסט הזה כבר הפך לארוך מידי אז לא ארחיב עוד, אבל לא יכולה שלא להזכיר שממש לאחרונה מועצת הנשים החלה בתהליך שקוף ופרסמה 'קול קורא' לנשים, לבוא ולהגיש את מועמדותן לתפקיד חברות במועצת כדי להרחיב את הפעילות לנושאים ותחומים נוספים! (אם את מרגישה שזה בשבילך, חפשי בגוגל 'מועצת הנשים של ש''ס' ותגישי מועמדות, זקוקים לנשים איכותיות שתצטרפנה)
-מועצת הנשים כל כך הצליחה עד שהמפלגה התאומה החליטה שהיא חייבת להקים מועצת נשים נפרדת משלה...

לא שמעתם על כל זה? ברצינות???

אולי כי מועצת הנשים לא התכנסה אפילו פעם אחת(!!!) כדי לייעץ ולהביע את דעתה בנושא כלשהו??

מפלגות אומרות הכל רגע לפני הבחירות, השאלה מה הן עושות רגע אחרי הבחירות!

אז עכשיו אנחנו מתבשרים על 'מטה לחרדים עובדים' וואו, אמריקה!
ואם כבר אמריקה, אז קבלו ציטוט:
Fool me once shame on you,
Fool me twice shame on me.

אפרת שוקרון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2020 06:52 לינק ישיר 

הם סומכים על הזיכרון הציבורי הקצר אבל האינטרנט זוכר הכל #בחירות_2015:
https://www.kikar.co.il/161675.html
וגם זה

האינטרנט זוכר הכל #בחירות_2013

"בכינוסים הללו, ניסה גפני ללא הצלחה מרובה, לשכנע כי הגישה שלו השתנתה וכי כיום בדגל התורה דואגים לציבור העמל לפרנסתו, ואף הבטיח לפעול רבות בענייניהם."
https://www.kikar.co.il/%d7%94%d7%a2%d7%a8%d7%91-%d7%92%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%92%d7%a9-%d7%a2%d7%9d-%d7%97%d7%a8%d7%93%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%95%d7%91%d7%93.html

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2020 22:33 לינק ישיר 

בדיחת השנה!!
לכאורה דרעי ניצל את הרבנית עדינה בר שלום!!
וגם הבטיח לה הבטחות שווא!!!
והיום היא אומרת שדרעי מבזה את זכר אביה !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מועצת הנשים של ש"ס: שאפו!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext