מה יקרה לדעתכם? מצד אחד, העקרונות נשמרים כרגע ע"י כולם כבר 2 מערכות (ליברמן נגד החרדים, כחול-לבן לא משתמשים בערבים, העבודה לא מצטרפת לקואליציה עם ביבי וכו'), וכוווולם אמרו שלא יהיה סיבוב שני וגם לא שלישי, והנה אנחנו שם, ועם אותם מספרים פלוס מינוס בסקרים.. ז"א שגם העם לא זז מדעתו יותר מידי.
איזה הפתעות עוד יכולות לשנות פה משהו? גפני יעשה שלום עם איווט? בוגי פורש וקורא להצביע ביבי?
איזה הפתעות עוד יכולות לשנות פה משהו? גפני יעשה שלום עם איווט?
הישיבות בסכנת קריסה בגלל אי העברת התקציב ולכן גפני ודרעי ימצאו בכל מחיר את הדרך לשבת עם גנץ למרות כל ההבטחות שילכו עם נתניהו
נשלח ב-14/2/2020 10:28
מה שכחול לבן לא מבינים, הוא שבנתיים בכל "ממשלת המעבר" ביבי נשאר ראש ממשלה, כך שהסיכוי היחיד שלהם להוריד אותו יום אחד הוא רק אם ילכו באמת על ממשלת אחדות...
נשלח ב-14/2/2020 10:08
בעיני אם יבטלו את היום שבתון המצב יהיה הרבה יותר טוב כי הרבה לא יצביעו
לא ישתנה כלום .בחירות 3 יהיו הבחירות הכי משעממות בסידרה .הכל ידוע מראש. כחול לבן מוכנים למשיכת זמן בתקוה שבית המשפט יעשה עבורם את העבודה .הליכוד חולם על 61 וכנראה ימשיך לחלום .בחירות 4 ברוכים הבאים.
אני ממש לא מבין למה אתם לא מדברים על בחירות 10, אלו שייערכו לפי החשבון בעוד שלוש וחצי שנים, בזמן שביבי ימשיך לרוץ כל יום ראשון לבית המשפט וגנץ ימשיך לזנב בו בצורה מעוררת רחמים, ליצמן ימשיך להיות שר הבריאות רק עם זקן קצת יותר לבן, ובן גביר יתמודד "רק עוד פעם אחת ודי"..
נשלח ב-13/2/2020 11:30
טיןטין1 כתב:
אךטובוחסד כתב:
אךטובוחסד
מצדרביעי כתב:
יכול להיות שכחול לבן יקלטו שהפעם כדאי להם לרדת מהעץ ולהצטרף לממשלת אחדות-מקוה שאני לא נאיבי מדי.....
השאלה ה"אלמותית" מי בראש, יכולה לשנות את התמונה, כי ביבי הרי דרש חסינות ולזה הם לא הסכימו. שיכהן ראשון כראה"מ לתקופה קצרה אולי כן יסכימו, ועל החסינות הוא כבר ויתר.. אולי מזה לחוצים כל השאר מסביב (חרדים, ליברמן וכל השאר)
לא בטוח שהוא ויתר על החסינות. אם תקום כאן ממשלת ימין, תהיה בטוח שמיקי זוהר יגיש תיקון להצעת חוק זריזה שאפשר לבקש חסינות חזרה גם אחרי שהיא הוסרה...
יכול להיות שכחול לבן יקלטו שהפעם כדאי להם לרדת מהעץ ולהצטרף לממשלת אחדות-מקוה שאני לא נאיבי מדי.....
השאלה ה"אלמותית" מי בראש, יכולה לשנות את התמונה, כי ביבי הרי דרש חסינות ולזה הם לא הסכימו. שיכהן ראשון כראה"מ לתקופה קצרה אולי כן יסכימו, ועל החסינות הוא כבר ויתר.. אולי מזה לחוצים כל השאר מסביב (חרדים, ליברמן וכל השאר)
לא בטוח שהוא ויתר על החסינות. אם תקום כאן ממשלת ימין, תהיה בטוח שמיקי זוהר יגיש תיקון להצעת חוק זריזה שאפשר לבקש חסינות חזרה גם אחרי שהיא הוסרה...
וחולי נפש ממפלגות "עבודה", "מרץ" ו-"גשר" כבר מחלקים תיקים...
נשלח ב-13/2/2020 09:28
אךטובוחסד
מצדרביעי כתב:
נשלח ב-13/2/2020 08:30
כחול לבן לא יחברו לביבי רק בגלל סיבה אחת .הפחד שהבוחרים לא יתמכו בזה ויענישו אותם בבחירות אחר כך. הנזק הזה גדול מידי ולכן לא יעזו. מכל שאר ההבטחות והבבלטים היו יכולים לרדת מהעץ.
נשלח ב-13/2/2020 00:53
לא ישתנה כלום .בחירות 3 יהיו הבחירות הכי משעממות בסידרה .הכל ידוע מראש. כחול לבן מוכנים למשיכת זמן בתקוה שבית המשפט יעשה עבורם את העבודה .הליכוד חולם על 61 וכנראה ימשיך לחלום .בחירות 4 ברוכים הבאים.