| נשלח ב-16/2/2020 08:34 |
|
| |
ניצול לרעה וקשר פסול בין 'יש' וכרטיס אשראי ויזה
ברשת 'יש'הפעילה במיוחד בקרב הצבור החרדי ניתנות ההנחות והמבצעים המוזלים מפעם לפעם רק לרוכשים בכרטיס של 'יש'. דא עקא, שאי אפשר להשתמש בכרטיס 'יש' אלא בצמוד לכרטיס אשראי של חברת 'ויזה'! לדעתי זו נראית כפייה פסולה, מה עוד שהשירות בכרטיסי ויזה (שהוא כרטיס אשראי חוץ בנקאי) הוא גרוע מאוד מהרבה בחינות. למשל בשבוע האחרון שבו היו מבצעי הוזלה משמעותיים ב'יש', נחסמו לי שני כרטיסים של 'ויזה' (כא"ל) ושל 'פליי קארד' (ג"כ כא"ל), ללא כל סיבה עניינית (הכל תקין, התשלומים והחשבון בבנק), פרט להסבר טפשי 'בקרה'. החליט מי שהחליט דווקא בעשרה ימים אלו (זה הזמן שהם מבטיחים בבירור ובטיפול בעניין, שזו שערורייה בפני עצמה, מדוע כ"כ הרבה זמן לאחר שממציאים להם כל מה שביקשו: יתרות בחשבון, תלושי שכר), שחשקה נפשו ב'בקרה'?! שאלתי לחברים, האם ידוע להם על התנהגות כזו, והאם זה בסדר מבחינה משפטית, לחסום בברוטליות לפתע, כרטיס אשראי ללא כל עילה סבירה? האם אין מעין חוזה בין ספק לצרכן שאי אפשר להפר אותו באופן חד צדדי ללא עילה. האם ידוע למישהו בפני מי אפשר להתלונן על ההתנהגות הברוטלית הזו?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2020 09:15 |
|
| |
ניצול לרעה וקשר פסול בין 'יש' וכרטיס אשראי ויזה
שאלה למשגיח בשער - מדובר במשתמש וותיק, מזה שנים רבות, ללא כל בעיות, בכרטיס כדי בסך הכול לקנות ביש חסד, וכיצד נעשים מכך 'חשודים בהלבנת הון'? ונניח שעברתי עבירה ושלחתי נכד/נכדה לקנות בכרטיס, מה זה שייך להלבנת הון?אילו לא היו כופים ביש להשתמש אך ורק בויזה, ואילו יש חסד לא הייתה נוחה מבחינה פיזית, הייתי כמובן זורק להם את כרטיסיהם בפרצוף. הבעייה באושר עד, שאינם עושים משלוחים!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2020 11:58 |
|
| |
אני תמיד אומר לזה ברמי לוי שמנסה לדחוף לי את הכרטיס
אם רמי לוי משלם 4 משכרות חודשיות (2 נציגים X שני משמרות) אז כנראה שהוא ממש מרוויח על הכרטיס הזה אז מספיק מה שאי משלם לו בקופה.. לא בא לי שירוויח עלי יותר
אגב כל מבצע שיש פרסמו השבוע אחרי שעה אושר עד גם עשה מבצע... ללא התניות או כרטיסים ובמקרים רבים בשקל פחות מיש
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2020 11:50 |
|
| |
פותח האשכול האם יש לך סימוכין בכתובים להתנהלות שהנך מדווח עליה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2020 10:35 |
|
| |
הסיכוי היחיד שאני אקח כרטיס בנקאי הוא שהבנק ישלם לי. יש לי כמה כרטיסים חוץ בנקאיים, לא משלם עליהם שקל ונהנה עד תום מההטבות שלהם. יש לי שני כרטיסים של יש, האחד של מקס והשני של כאל, בשניהם לא הייתה לי מעולם תקלה, היה לי קל להגדיל מסגרת אשראי כשצריך ומבחינתי התנאים משתלמים.
כנראה שמשגיחבשער צודק...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2020 10:22 |
|
| |
לה''ו שומר פתאים ד'... אבל עכשיו שאתה יודע שהכל בלוף, תחזור לכרטיס אחד בנקאי, בלי ''טובות וחסדים''. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2020 09:14 |
|
| |
לא נתקלתי בחסימה בגלל " בקרה" ,חברות האשראי לא ממהרות לחסום כרטיסים ,כיון שזה פוגע ברווח שלהם. הניחוש שלי שאתה חשוד בהלבנת הון, והרשות להלבנת הון זה אימת כל פקיד
יש חגיגה זה לא עוד מבצע, אלא בהחלט מבצעי עומק שמטרתם המוצהרת זה לדחוף לך לארנק עוד כרטיס אשראי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|