בית פורומים בחדרי חרדים

פחות מ20 אחוז מהחרדים המודרניים השיבו שיצביעו למפלגות שאינן חרדיות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/2/2020 22:37 לינק ישיר 

רעיונוביץ'
תירוצים חלשים.
הם לא מטומטמים, רק מצליחים לרמות אותם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2020 22:57 לינק ישיר 

כלל לא ברור מי אלה "החרדים", וגם אם נברר מי הם, לך תגדיר את המודרנים שבהם, ואחר שתגדיר את הרצף המודרני של החרדים הללו, תבדוק למי הם מצביעים, ותחזור לכאן עם תשובות...

בכל אופן, אלה אשר מכנים אותם מודרנים ניסו לרוץ בכל מיני מסגרות, ובלשון המעטה נאמר שלא כ"כ הצליח העניין. אין להם הנהגה רוחנית, ואין להם אפי' הנהגה גשמית, הם אוסף לא קטן של אנשים שהדרך החרדית השמרנית לא באה להם בטוב, והם רוצים להיות רגל כאן ורגל שם, מי יותר חרדי ופחות ישראלי ומי יותר ישראלי ופחות חרדי, וכשזה מגיע לבחירות הם רוצים לקושש קצת תשומת לב. הרי ברור להם שגדולי התורה מנהיגי המפלגות לא יתנו להם ממ"חים, אז מה הקשקוש הזה? לא רוצים לשמוע לגדולי התורה, שלא יצביעו למפלגות החרדיות. הרי מי שיינזק מזה מיידית יהיו הם, שבזה הם מראים לעצמם ולמשפחתם שהם שומעים לגדולי ישראל רק כשזה נח להם ובא להם בטוב, ואם לא, לא יצביעו להם. ובית כזה סופו מי ישורנו. וביותר, שהרי מה התחליף שלהם? ימינה? הליכוד? אני שומע אותם מדברים, ובאמת עם כל הכאב שיש להם, אני לא מבין אותם, השתגעו לגמרי עם האיום המטופש הזה שלא יצביעו למפלגות חרדיות.

ואת זה כותב אחד שלא נהנה בעצמו כמעט משום דבר שהמפלגות החרדיות עושות. אין לי הנחה בארנונה, ולא נפק"מ לי אישית אם המילגה לאברכים תהיה 400 או 800, וכו' וכו'. אישית הייתי שמח להצביע למי שיוריד את הרגולציה והבירוקרטיה המטורפת שיש לנו על העסקים. אני יכול לכתוב עכשיו 30 ימים רצופים מה אני עובר עם משרדי ממשלה שונים ומשונים. חלם קטן עליהם. 

אבל אלך להצביע בכל אופן למפלגה חרדית בעיקר כי כך מורים גדולי ישראל, וגם, עם כל התיעוב שלי מהעסקנות החרדית הבינונית (שיש לה הרבה מה ללמוד מזו האמריקאית שמורכבת בחלקים גדולים שלה מאנשי עסקים מוצלחים שעשו משהו בחייהם חוץ מללקק לנכד כזה או אחר), אחרי הכל הם פועלים רבות למען ציבור שומרי התורה כאן בא"י.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2020 23:17 לינק ישיר 
מצדרביעי

שחור_כתום כתב:
יוחנןש כתב:

כבר 'בירך' מרן הגרח"ק למצביעים למפלגות ונציגים חילוניים: 'שיהיו להם ילדים כאלה' !!
גם אנו מצטרפים

בענין הסרטון "יהיו להם ילדים כאלה"
אם חלילה יהיה לי בן בריון כוחני כמו ליצמן, או טיפש כמו לייזר מוזס או "ישר" כמו דרעי – אני אהיה מאד עצוב.
אם יהיה לי בן חריף וחרוץ כמו גפני, או טוב לבב ומסייע לבריות כמו מקלב – אני אהיה מאד גאה בו.
רק שאלה קטנה לרב חיים, כבודו הרי מצביע רק גימ"ל, איך זה יצא לו נכד כמו יענקוש?

נשלח מהאנדרואיד שלי

כשראיתי שהגבת הייתי בטוח שתוסיף גם את העיקר, והוא:
שתשמח לילד כמו פייגלין...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פחות מ20 אחוז מהחרדים המודרניים השיבו שיצביעו למפלגות שאינן חרדיות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext