חחחחח בשביל זה יש את רציף שירגיע אותנו עם מדיטציה טובה
חחח יפה שיש לך ביטחון והם מבינים אותך?
פעם ניסתי לעזור לאישה דוברת אנגלית בבית הכנסת(למרות שאני לא מומחית בזה(;)...הגעתי גם לביתה כדי לעזור לה עם מסמכים שלא הבינה מה פשרם...והיא שמחה,אך יום אחד היא שלחה לי הודעה ואני הגבתי לפי מה שידעתי... כנראה טעיתי באיזה מילה והיא הבינה לא נכון והתחילה לכעוס עלי ולשלוח הודעות זועמות אמרתי לעצמי "גוועלד אני מנסה לעזור ובסוף עוד כועסים עלי..."
חח עד לסוף שנה לא טס בלנד עייפתי...אבל הארץ שלנו יפה ומקסימה אפשר לחרוש אותה בקיץ הקרוב אשמח להצטרף אני חובב טבע מושבע....הצטרפות רק לבעלי כרטיס מטמון 6;
חבל בניתי עליך
נשלח ב-23/2/2020 15:26
אליפלת1
Rosalia כתב:
אני אוהב/ת אותך
ואל תדבר.
השאר..לא הבנתיייייייי וזה מעצבןןןןןן!!!
והאמת שיש לא מעט ספרדים/ארגנטינאים בארץ. יוצא לי לגמגם ספרדית לא מעט.
אהבה ללא מילים
נשלח ב-23/2/2020 15:23
אליפלת1
חייכנית770 כתב:
בס"ד
איזה מהמם...כולם פה לומדים ספרדית
רק אני נתקעתי עם כמה אותיות ראשונות ו...שכחתי להתקדם
פעם ניסתי לעזור לאישה דוברת אנגלית בבית הכנסת(למרות שאני לא מומחית בזה(;)...הגעתי גם לביתה כדי לעזור לה עם מסמכים שלא הבינה מה פשרם...והיא שמחה,אך יום אחד היא שלחה לי הודעה ואני הגבתי לפי מה שידעתי... כנראה טעיתי באיזה מילה והיא הבינה לא נכון והתחילה לכעוס עלי ולשלוח הודעות זועמות אמרתי לעצמי "גוועלד אני מנסה לעזור ובסוף עוד כועסים עלי..."
חח עד לסוף שנה לא טס בלנד עייפתי...אבל הארץ שלנו יפה ומקסימה אפשר לחרוש אותה בקיץ הקרוב אשמח להצטרף אני חובב טבע מושבע....הצטרפות רק לבעלי כרטיס מטמון 6;
נשלח ב-21/2/2020 04:19
Rosalia כתבה:
ברור שאני יודעת להגיד אני אוהבת אותךכמו שאליפלת אמר, זה "טה אמו".פשוט נתקעתי בדקדוק ובמילה מעצבן, שכחתי ממש את התרגום שלה וזה מעצבן!בעבר ידעתי הרבה יותר טוב את השפה המושלמת הזו.אליפלת, למה אתה לומד ספרדית?מותר לשאול?ואיך בדיוק אתה לומד?טיפים?לשמוע שירים, לראות סרטים וכו וכו בספרדית ולתרגם כל מילה ומילה, ללמוד את הבייסיק של השפה - שזה בעצם הדקדוק ויש כל מיני אפליקציות ללימוד השפה - אוצר מילים או דקדוק וכדו.אתה יכול לכתוב בגוגל לימוד ספרדית, יש אתר אחד שפעם ניסיתי ללמוד דרכו.