בית פורומים בחדרי חרדים

תעבירו לי תקציב....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2020 10:22 לינק ישיר 
תעבירו לי תקציב....

לאור "המשבר החמור" בכך שאין תקציב מדינה לשנת 2020- נפתח דף פייסבוק שהוא חובה לכל בעלי הפייס-
בשם "תעבירו לי תקציב".

דוגמאות:

1. שלום לכם, אנכי מתיתיה ואני איש רוח. את מעמדי כאמן הרווחתי לפני כ25 שנים, עת עמד לו עידן חדש לפרוץ, עידן של חושך ושל אור. מאז אני ומקצת מחברי מופיעים בפאבים שונים ומנסים להתאים את הקלאסי והישן לפופ המודרני. זה יוצא נורא. חיי מלאי סבל בשל כך.
למזלי מדינת ישראל מקיימת אותי ואת חברי ומאכילה אותנו לחם, כפשוטו, כמדי חודש. אי אפשר להתפרנס מהופעות בפאבים.
סכום צנוע זה, של 100 אלף שקלים בחודש לאדם, הוא כל מקור קיומנו. ועתה הודיעונו כי זדים שתו את נחלתינו, ויופחתו לנו עשרת אלפים שקלים בחודש, איש איש לפרנסיו.
ברור לנו כי זהו איננו מקרה. זו מדיניות קבועה של העולם במטרתו למרר את חיינו. בעבר, כאשר חרב הקיצוצים הונפה על ראשינו, היה על מי לצעוק. שרי תרבות וספורט וחינוך ועמיית. תזכר לטובה זו האחרונה, שדאגה להבהיר לנו שאינה מתכוונת לכך. אולם עתה, כאשר אין דבר זה ביד איש זולת האין ממשלה, קשה אי התלונה מנשוא.
אני קורא לכם, אנשים טובים,להצביע לאלו שלדעתכם יצליחו להקים ממשלה או לאלו שיעזרו בכך. תודה שהקשבתם.
מחר יהיה כאן אבנר, שאינני יודע מה מקצועו אך הוא ללא ספק אבנר גדול וידוע, ויציג את הנרטיב שלו. הקשיבו לו.

2. 
זה אבנר. כמו שמתיתיה הזכיר אתמול זהו שמי, אך אוסיף כי זהו גם התפקיד והמקצוע שלי. אני עובד בפרך בלשכת התעסוקה כ20 דקות תמימות ביום, סה"כ במצטבר כ6 שעות חודשיות. הקמצנים שם לא משלמים לי כמעט, אבל אני עובד, ולכן אני מקבל באופן קבוע השלמה לשכר מינימום. כזה אני, אבנר.
החלק הכי טוב בלהיות אבנר זה החיסכון בהוצאות. כל הזמן אנשים מארגנים כנסים גדולים ופגישות ומביאים 'כיבוד'. אני לא יודע למה הם קוראים לזה כיבוד, אני קורא לזה ארוחת ערב. הכי אני אוהב את הכנסים של מרכז הליכוד עם כל הבורקסים.
אבל לאחרונה קורה משהו מוזר. אתמול לדוגמא הייתי בכנס של משרד הפנים בהרצליה, פתחתי שולחן ואיזה מישהי אומרת לי "אבנר די, אנחנו גם ככה בלי תקציב". עכשיו, הופתעתי לטובה שכולם כבר יודעים מי אני, אבל בכנות? הרגשתי מה זה לא נעים. גם שומרים של בתי ספר התחילו לעשות לי סלקציות בכניסה כשיש ערבי הורים, כאילו אנחנו בשואה.
בקיצור, צריך להפסיק עם הבזיון הזה אצל כל העובדי מדינה האלה (כחצי מהארסנל שלי. הם עושים הרבה כנסים) ולתת להם תקציב כבר. חשוב שיהיו בורקסים. אז תהיו אבנרים, תעזרו להם להקים ממשלה.
מחר יהיה כאן יוני, אקטיביסט בתנועה למאבק בסמים או משהו בסגנון.

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 26/02/2020 10:27:47

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2020 08:48 לינק ישיר 

פוסט טרי יותר:

ערב טוב לכולם, כאן יוני, ואני פעיל בעמותה להעלאת המודעות לסכנות הDHMO. אותו כימיקל ממכר שחברות המזון ומהנדסי האקלים דוחפים לכולנו במוצרי המזון ובצנרת כחלק מגלגלי הדחפורים הקפיטליסטיים שרומסים את כולנו.
אותו כימיקל שכתוצאה ממנו נהרגו מליונים בשנה החולפת.
תדעו לכם, אני עצמי מכור נקי וכבר שנים שאינני צורך את הסם. האירגון שהציל אותי היה הרשות למלחמה בסמים ובאלכוהול, גוף נפלא עם אנשים טובים שבזכותם הבנתי עד כמה אני תקוע. בזכותם ניצלתי, והקמתי עמותה שנועדה להציל אתכם מסכנות הDHMO.
והיום שמעתי שהגוף הזה הולך להסגר מחוסר תקציב. וזה עצוב, מפני שזה צינור התקציב שלי (חלק מהליך הגמילה היה להבין שתקציב זה מה שצריך לזרום בצינורות ולא חלילה כימיקלים ממכרים), ובלי זה, ובלי תמיכתם אני חושש ליפול שוב לצריכת הסם.
תצילו אותם, תנו להם תקציב.
מחר יהיה כאן חיים, ראש ועד עובדי המשרד לעניינים חשובים מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תעבירו לי תקציב....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext