בית פורומים בחדרי חרדים

יש לשקול שלילת תקציבי המדינה מישיבת "קול יעקב" והלוואי שלא יזמנו את הרב עדס לחקירה לקראתבהליך פלילי.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/2/2020 15:53 לינק ישיר 
יש לשקול שלילת תקציבי המדינה מישיבת "קול יעקב" והלוואי שלא יזמנו את הרב עדס לחקירה לקראתבהליך פלילי.

יקיריי,כשהרב עדס מתנה לימודים בישיבה שבראשה הוא עומד, בבחירה, ב"יהדות התורה" הוא בעצם עובר על החוק?ובכלל אם מדובר כלשונו בדבר מן הלב אז למה לכפות? אני כבר לא מדברת על כך שהוא פוגע בטוהר הבחירות ואולי רשויות החוק ידרשו ממנו להסביר את הוראתו,"שבקטנה" הוא עבר עברה פלילית!ובכלל: אם יהדות התורה חפצה כל כך בקולות של "השחורים" תתכבד היא בהצבת מועמד "שחור" ברשימתה.
למי שתוהה,אם שכחתי את הנחת שהסב אליעזר מזרחי ליהדות התורה,התשובה היא לא באלף רבתי? בכל זאת באיזה זכות,האשכנזים מבקשים את קולות הספרדים?  נו שוין שכחתי "בעסקה" של מזרחי היה גם אברהם ורדיגר!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 28/02/2020 16:07:10

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 15:48 לינק ישיר 

שיעורי הבית של הספרן זה שהוא שואל בבית מול המראה ומה שהמראה עונה לו הוא כותב....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 15:47 לינק ישיר 
קלעפער

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 15:46 לינק ישיר 

שיעורי בית של הספרן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 15:45 לינק ישיר 
קלעפער

יצחקהספרן כתב:
פסתםנחמד כתב:

רבי דוד עם ג???? הבאבא סאלי אמר לג, לפני שקמה שס,
תעשה שיעורי בית...
אין לי בעיה עם משתכנזים... מצחיק אותי שהוא סופר אותם... על כל תלמיד בצבע שחור, חייב להכנס לבן קודם..
ובתוך תוכם הם לא סופרים אותו ואת כל המשתכנזים...
הגמרא אומרת שעדי שקר ובליעל, קודם כל מי שבז להם זה , מי ששכר אותם...

עשיתי שיעורי בית,
ולכן כתבתי את הדברים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 15:26 לינק ישיר 
עליך נאמר..

יצחקהספרן כתב:

פסתםנחמד כתב:

תעשה שיעורי בית...
אין לי בעיה עם משתכנזים... מצחיק אותי שהוא סופר אותם... על כל תלמיד בצבע שחור, חייב להכנס לבן קודם..

עשיתי שיעורי בית,
ולכן כתבתי את הדברים

אִם תִּכְתּוֹשׁ אֶת הָאֱוִיל בַּמַּכְתֵּשׁ בְּתוֹךְ הָרִיפוֹת בַּעֱלִי לֹא תָסוּר מֵעָלָיו אִוַּלְתּוֹ

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 10:56 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
מחאה!!!!

לךתדע1 כתב:
יקיריי,כשהרב עדס מתנה לימודים בישיבה שבראשה הוא עומד, בבחירה, ב"יהדות התורה" הוא בעצם עובר על החוק?ובכלל אם מדובר כלשונו בדבר מן הלב אז למה לכפות? אני כבר לא מדברת על כך שהוא פוגע בטוהר הבחירות ואולי רשויות החוק ידרשו ממנו להסביר את הוראתו,"שבקטנה" הוא עבר עברה פלילית!ובכלל: אם יהדות התורה חפצה כל כך בקולות של "השחורים" תתכבד היא בהצבת מועמד "שחור" ברשימתה.
למי שתוהה,אם שכחתי את הנחת שהסב אליעזר מזרחי ליהדות התורה,התשובה היא לא באלף רבתי? בכל זאת באיזה זכות,האשכנזים מבקשים את קולות הספרדים?  נו שוין שכחתי "בעסקה" של מזרחי היה גם אברהם ורדיגר!

סופית, הגיע הזמן לחסל את שליחו של ליברמן בפורום - חצוף מחוצף, מנאץ ומגדף, חלאת המין האנושי. לחסום וזהו.

תזכורת לנציגי המפלגה ובאי בתי הרבנים ושאר העסקנים מי הם מנהלי ובעלי האתרים שלפעמים מלוקקים על ידם לצורכיהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 08:27 לינק ישיר 
לבחירתכם

יצחקהספרן כתב:
לבחירתכם כתב:
לבחירתכם

קיקיוני כתב:
אני מוחה על הזלזול בכבודו של ראש הישיבה הגאון הצדיק הרב עדס שליט"א. זכותו של כל ראש ישיבה להורות לתלמידיו  איך להצביע.

רק שלא יבקש תקציב מהמדינה
ולא יבכה אם הציונים גם מדברים בשפה שלו

למה הוא וחסידיו לא משלמים מיסים,
במדינה דמוקרטית אין זכויות מיעוט,
מה השטויות הדיקטטוריות שאתה סח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי יצחקהספרן ב- 01/03/2020 01:55:50

רק לו מותר להיות דיקטטור על הבחורים לנו אסור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 06:47 לינק ישיר 

אני ראיתי מקרה שבו היה מורה אחד ברשת החינוך של ש"ס שקיבל איומים מהמנהל שלו על זה שאינו מצביע ש"ס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 02:28 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
בראשית אני רוצה להבהיר את דברי,שנכתבו בחיפזון בערב שבת קודש,כוונתי ח"ו לא הייתה לפגוע ברב עדס שליט"א
משום שאני סבורה שהרב עדס עצמו קרבן?,כולנו היינו ערים לתופעת הטרור שהשתוללה ביהדות החרדית רק לפני שנה בבחירות המוניציפליות :עד כדי כך שכינו חסידים יראים ושלמים משנאי ה' רק בגלל שהשקפת רבניהם ואדמוריהם לא תאמו את הדילים של המושחתים,והנכדים?.לכן האמור בפתיחת האשכול אמור לשמש, לאותם קרבנות לעצה, איך להדוף את אותם מושחתים מעליהם?מספיק שנזכיר את דבריו של גפני"ספרדי שלא יצביע ליהדות התורה הוא כפוי טובה" חברה מה קרה לכם?לשחק בנפשות הרכות של בני 18? ,אולי ספרדי שלא מצביע לשס הוא כפוי טובה להרב עובדיה?.
לא הייתי מזכיר את השייגעץ רעיונוביץ באותו אשכול עם הרבנים, להבדיל מיליארד הבדלות!אבל הגיע הזמן להפשיט אותו ערום ועריה :אותו פרחח ריק מכל תוכן יהודי? לדעתי מדובר בכלל בשנה ופירש? תפקידו בפורם הוא למעשה להילחם בכל דבר שבקדושה!ואיך בעצם ,הוא מבצע את זה ?פשוט מאוד:משדלים חרדים תמימים להצביע לליכוד ישירות! ולהפוך את ביבי לאליל וכך בעצם יהדות התורה,תיוותר עם פחות כוח ,חלשה יותר,שאלמלא כן הייתה יכולה להתעקש על נושאים שבציפור נפשה!ובכלל להאדיר את אישיותו של ביבי זה אומר להסיר את קרנם של הרבנים,והאדמורי"ם והדרך מכאן לחזרה בשאלה קצרה מאוד!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 01/03/2020 00:46:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 01:55 לינק ישיר 

לבחירתכם כתב:
לבחירתכם

קיקיוני כתב:
אני מוחה על הזלזול בכבודו של ראש הישיבה הגאון הצדיק הרב עדס שליט"א. זכותו של כל ראש ישיבה להורות לתלמידיו  איך להצביע.

למה הוא וחסידיו לא משלמים מיסים,
במדינה דמוקרטית אין זכויות מיעוט,
מה השטויות הדיקטטוריות שאתה סח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי יצחקהספרן ב- 01/03/2020 01:55:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 01:53 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:

תעשה שיעורי בית...

עשיתי שיעורי בית,
ולכן כתבתי את הדברים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 00:40 לינק ישיר 

בראשית אני רוצה להבהיר את דברי,שנכתבו בחיפזון בערב שבת קודש,כוונתי ח"ו לא הייתה לפגוע ברב עדס שליט"א
משום שאני סבורה שהרב עדס עצמו קרבן?,כולנו היינו ערים לתופעת הטרור שהשתוללה ביהדות החרדית רק לפני שנה בבחירות המוניציפליות :עד כדי כך שכינו חסידים יראים ושלמים משנאי ה' רק בגלל שהשקפת רבניהם ואדמוריהם לא תאמו את הדילים של המושחתים,והנכדים?.לכן האמור בפתיחת האשכול אמור לשמש, לאותם קרבנות לעצה, איך להדוף את אותם מושחתים מעליהם?מספיק שנזכיר את דבריו של גפני"ספרדי שלא יצביע ליהדות התורה הוא כפוי טובה" חברה מה קרה לכם?לשחק בנפשות הרכות של בני 18? ,אולי ספרדי שלא מצביע לשס הוא כפוי טובה להרב עובדיה?.
לא הייתי מזכיר את השייגעץ רעיונוביץ באותו אשכול עם הרבנים, להבדיל מיליארד הבדלות!אבל הגיע הזמן להפשיט אותו ערום ועריה :אותו פרחח ריק מכל תוכן יהודי? לדעתי מדובר בכלל בשנה ופירש? תפקידו בפורם הוא למעשה להילחם בכל דבר שבקדושה!ואיך בעצם ,הוא מבצע את זה ?פשוט מאוד:משדלים חרדים תמימים להצביע לליכוד ישירות! ולהפוך את ביבי לאליל וכך בעצם יהדות התורה,תיוותר עם פחות כוח ,חלשה יותר,שאלמלא כן הייתה יכולה להתעקש על נושאים שבציפור נפשה!ובכלל להדיר את אישיותו של ביבי זה אומר להסיר את קרנם של הרבנים,והאדמורי"ם והדרך מכאן לחזרה בשאלה קצרה מאוד!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 01/03/2020 00:46:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/2/2020 23:39 לינק ישיר 

לכאורה לא חייבים לשמוע לדבריו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/2/2020 22:00 לינק ישיר 
לבחירתכם

קיקיוני כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/2/2020 21:00 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יש לשקול שלילת תקציבי המדינה מישיבת "קול יעקב" והלוואי שלא יזמנו את הרב עדס לחקירה לקראתבהליך פלילי.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext