|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
יש לשקול שלילת תקציבי המדינה מישיבת "קול יעקב" והלוואי שלא יזמנו את הרב עדס לחקירה לקראתבהליך פלילי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 08:27 |
|
| |
לבחירתכם
| יצחקהספרן כתב: |  | | לבחירתכם כתב: |  | לבחירתכם
| קיקיוני כתב: |  | | אני מוחה על הזלזול בכבודו של ראש הישיבה הגאון הצדיק הרב עדס שליט"א. זכותו של כל ראש ישיבה להורות לתלמידיו איך להצביע. |
|
רק שלא יבקש תקציב מהמדינה ולא יבכה אם הציונים גם מדברים בשפה שלו |
|
למה הוא וחסידיו לא משלמים מיסים, במדינה דמוקרטית אין זכויות מיעוט, מה השטויות הדיקטטוריות שאתה סח.
תוקן על ידי יצחקהספרן ב- 01/03/2020 01:55:50
|
|
רק לו מותר להיות דיקטטור על הבחורים לנו אסור?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 10:56 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | מחאה!!!!
| לךתדע1 כתב: |  | יקיריי,כשהרב עדס מתנה לימודים בישיבה שבראשה הוא עומד, בבחירה, ב"יהדות התורה" הוא בעצם עובר על החוק?ובכלל אם מדובר כלשונו בדבר מן הלב אז למה לכפות? אני כבר לא מדברת על כך שהוא פוגע בטוהר הבחירות ואולי רשויות החוק ידרשו ממנו להסביר את הוראתו,"שבקטנה" הוא עבר עברה פלילית!ובכלל: אם יהדות התורה חפצה כל כך בקולות של "השחורים" תתכבד היא בהצבת מועמד "שחור" ברשימתה. למי שתוהה,אם שכחתי את הנחת שהסב אליעזר מזרחי ליהדות התורה,התשובה היא לא באלף רבתי? בכל זאת באיזה זכות,האשכנזים מבקשים את קולות הספרדים? נו שוין שכחתי "בעסקה" של מזרחי היה גם אברהם ורדיגר!
|
|
סופית, הגיע הזמן לחסל את שליחו של ליברמן בפורום - חצוף מחוצף, מנאץ ומגדף, חלאת המין האנושי. לחסום וזהו. |
|
תזכורת לנציגי המפלגה ובאי בתי הרבנים ושאר העסקנים מי הם מנהלי ובעלי האתרים שלפעמים מלוקקים על ידם לצורכיהם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 15:26 |
|
| |
עליך נאמר..
| יצחקהספרן כתב: |  |
| פסתםנחמד כתב: |  |
רבי דוד עם ג???? הבאבא סאלי אמר לג, לפני שקמה שס, תעשה שיעורי בית... אין לי בעיה עם משתכנזים... מצחיק אותי שהוא סופר אותם... על כל תלמיד בצבע שחור, חייב להכנס לבן קודם.. ובתוך תוכם הם לא סופרים אותו ואת כל המשתכנזים... הגמרא אומרת שעדי שקר ובליעל, קודם כל מי שבז להם זה , מי ששכר אותם...
|
|
עשיתי שיעורי בית, ולכן כתבתי את הדברים
_________________ |
|
אִם תִּכְתּוֹשׁ אֶת הָאֱוִיל בַּמַּכְתֵּשׁ בְּתוֹךְ הָרִיפוֹת בַּעֱלִי לֹא תָסוּר מֵעָלָיו אִוַּלְתּוֹ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 15:45 |
|
| |
קלעפער
| יצחקהספרן כתב: |  | | פסתםנחמד כתב: |  |
רבי דוד עם ג???? הבאבא סאלי אמר לג, לפני שקמה שס, תעשה שיעורי בית... אין לי בעיה עם משתכנזים... מצחיק אותי שהוא סופר אותם... על כל תלמיד בצבע שחור, חייב להכנס לבן קודם.. ובתוך תוכם הם לא סופרים אותו ואת כל המשתכנזים... הגמרא אומרת שעדי שקר ובליעל, קודם כל מי שבז להם זה , מי ששכר אותם...
|
|

|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 15:46 |
|
| |
שיעורי בית של הספרן...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 15:47 |
|
| |
קלעפער

|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 15:48 |
|
| |
שיעורי הבית של הספרן זה שהוא שואל בבית מול המראה ומה שהמראה עונה לו הוא כותב....
|
|
|
|
|