| נשלח ב-1/3/2020 16:59 |
|
| |
טעות של טירונים.. עיריית ירושלים!!
סגרו את הכביש האחורי של הר נוף לשיפוצים, יחד עם שיפוצים והצרת כנפי נשרים. עכשיו עומדים פה כמעט שעה ביציאה מהר נוף, ואם מישהו צריך בית חולים, הוא כנראה ימות קודם.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 17:17 |
|
| |
2 כווני תנועה בצומת הרצל והירידה לבגין אשמים בכל הבלגן.. תמיד כל החברה האלה שמתערבים, עושים בלגן בעיר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2020 17:28 |
|
| |
טירונים? חוסר אכפתיות משוועת של העירייה ושל הנציגים. עיריית ירושלים היתה ונשארה שטעטל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 11:55 |
|
| |
עובדים במקביל גם בכנפי נשרים, גם בבית הדפוס וגם בירידה לבית זית!! וסגרו את הירידה האחורית שהיוותה יציאה נוספת מהשכונה.. מי האדיוט שאישר את זה?????? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 12:03 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | עובדים במקביל גם בכנפי נשרים, גם בבית הדפוס וגם בירידה לבית זית!! וסגרו את הירידה האחורית שהיוותה יציאה נוספת מהשכונה.. מי האדיוט שאישר את זה?????? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
צודק,
כשהשר ישראל כץ שיפץ את כביש ירושלים תל אבי מ2 נתיבים לכל צד ל3 נתיבים לכל צד,
הדרישה האולטימטיבית שלו הייתה, שבכל מקרה ולא משנה מה ומתי,
תמיד יהיו 2 נתיבים פתוחים לכל צד, וכך היה.
חייבים לשים שוטרים בשכר שינהלו את נתיבי הכניסה והיציאה לשכונה פתוחים,
ללא כל קשר לעבודות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 13:22 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
| אךטובוחסד כתב: |  | עובדים במקביל גם בכנפי נשרים, גם בבית הדפוס וגם בירידה לבית זית!! וסגרו את הירידה האחורית שהיוותה יציאה נוספת מהשכונה.. מי האדיוט שאישר את זה?????? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
צודק,
ללא כל קשר לעבודות.
|
|
לא לא לא!!! רק זה לא! השוטרים/פקחים האלו רק תוקעים את העיר יותר! לעצור את השיפוצים באחד משני הרחובות ולפתוח בחזרה את היציאה האחורית מהעיר מבית זית! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/3/2020 13:34 |
|
| |
עכשיו ראיתי אמבולנס מנסה לצאת מהר נוף. כמעט 10 דקות לקח לו!!! מי שהיה בפנים או ילדה כבר או הלך.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2020 10:30 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
| רעיונוביץ כתב: |  |
|
צודק,
ללא כל קשר לעבודות.
|
|
לא לא לא!!! רק זה לא! השוטרים/פקחים האלו רק תוקעים את העיר יותר! לעצור את השיפוצים באחד משני הרחובות ולפתוח בחזרה את היציאה האחורית מהעיר מבית זית!
|
|
לגבי בית הדפוס, יש לי הרגשה שהעבודות שיש שם כעת הן מכרז עבודה קודם ולא קשורות לעבודות שאמורות להתבצע שם בהמשך לצורך הזרמת תנועה. היציאה מהעיר דרך היער מכיוון בית הדפוס עדיין פתוחה ולא אמורה להסגר במהלך העבודות (מלבד סגירות קצובות וקצרות), ואילו כביש היציאה מהר נוף ליער אמור להפתח מחדש בעוד כעשרה חודשים. כרגע לא ניתן לפתוח את הכביש כי התוואי שלו עובר בדיוק איפה שחופרים את פתחי המנהרות. אגב, עוד חלקים בעיר אמורים להצטרף למפת החפירות בשנה הקרובה, ככה שמה שקורה עכשיו זה רק דוגמית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2020 13:51 |
|
| |
אילו היה למישהו שם דעת היו מנצלים את הימים האלו לקדם את העבודות ....
בינוי הוגדר כעסק חיוני למשק ולכן אינו מושבת - הרחובות ריקים מאדם אפשר מעכשיו ועד פסח לחסום נתיבים ולהספיק עבודה של חצי שנה..
|
|
|
|
|