בית פורומים בחדרי חרדים

למה בן גביר לא פורש? רשעות? נקמה? מי מבין אותו?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/3/2020 22:56 לינק ישיר 

אולי עדיף שירוץ עכשיו כדי שנמחק אותו מהמפה אחת ולתמיד את המחוצף הזה שאינו מבין את מקומו. חושב שהוא משחק בגוגואים ומשחקי כבוד .הגיע הזמן להכות אותו שוק על ירך ושיפסיק להפריע יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 22:58 לינק ישיר 

לאדמה
ונניח שהורביץ יהיה שר החינוך?
מה ישתנה? וכי היום משרד החינוך לא ממן עמותות להטביות?

לאבישי
ממשלה שתלויה בליברמן ובוגי לא תהיה ממשלת שמאל. היא לא תעשה התנתקות 2. היא בסך הכול תקפיא את המצב הקיים בדיוק כמו שביבי עושה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 23:07 לינק ישיר 

תתפלאו  לשמוע ששולמית אלוני ואמנון רובינשטיין היו שרי חינוך  ותחתם כיהן סגן השר הרב מיה משס וזה עבד יפה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 01/03/2020 23:14:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 23:09 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
לאדמה

לאבישי
ממשלה שתלויה בליברמן ובוגי לא תהיה ממשלת שמאל. היא לא תעשה התנתקות 2. היא בסך הכול תקפיא את המצב הקיים בדיוק כמו שביבי עושה.

אתה טועה,

בדיוק את אותו הדבר אמרו על רבין,

כל הזמן בתשקורת באותם ימים,

חזרו על המנטרה שאין שום הבדל בין יצחק שמיר ליצחק רבין,

שניהם פטריוטים, שניהם ביטחוניסטים, ושניהם שונאים את פרס,

ואת התוצאות הנוראיות מההתחכמויות של הרב לוינגר ז"ל ושל הרב יצחק לוי ז"ל (מהמפד"ל) 

כולנו מכירים לצערנו הגדול, וחבל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 23:11 לינק ישיר 

והרבה יותר מתמיה ומכעיס שהגורים הפורשים לא מצביעים ג? כל אחד בטוח שהוא הכי צודק. והתביעה על הגורים הפורשים הרבה יותר קשה וממש מונעת מנקמה . דופקים את אגד

תוקן על ידי קרשינדו ב- 01/03/2020 23:12:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 23:17 לינק ישיר 

מנהל קמפיין עוצמה יהודית: "חשבתי שצריך לפרוש אבל מקבל דעת תורה"

אסטרטג עוצמה יהודית ברל'ה קרומבי נקט בדעה שעל בן גביר יש "לנהוג בטקטיקה אחרת" מאשר לרוץ לבחירות, אך מבהיר: "אני שלם כי ראיתי איש ציבור שידע שהוא עושה את הדבר שהכי גרוע לו אישית, כי כך הורו לו רבותיו"

ברל'ה קרומבי01.03.20 22:07  ה' באדר תשפ

הערב הזה אני שלם. שלם לגמרי. לא כי אני שמח, אלא כי אני יודע שיש להשמע לדעת תורה. אני זוכר כילד את הסיפורים איך הרבי מליובאוויטש הפיל את ממשלת שמיר, שהייתה הכי ימנית מאז קום המדינה (!!) רק כי שמיר הלך לוועידת מדריד; אותה וועידה שתוכנית המאה היא תוכנית הימין הקיצוני לידה! והרבי אמר זאת בקולו ובשמו הקדוש!

אני שלם כי בפוליטיקה כשמתחילים לחפש "אלטרנטיבות" ולבחור ב"רע במיעוטו" ולא בדעת תורה, אפשר להגיע הכי רחוק, עם עיגולי פינות ופשרות. אני שלם כי ראיתי במו עיני מנהיג אמיתי, איש ציבור שידע שהוא עושה את הדבר שהכי גרוע לו אישית, אבל החליט לנהוג אחרת רק כי כך הורו לו רבותיו.

איתמר בן גביר היה יכול הערב לצאת "הגיבור של הימין", זה שמקבל מחיאות כפיים מכל עבר. אבל הוא וויתר על הכל תמורת דביקות בדעת תורה, כי הוא נשמע לרבו ומקיים את מצוות "ועשית ככל אשר יורוך", ואחרי שבחר לו רב הוא לא מחליף אותו, גם אם הוא ויועציו (וגילוי נאות גם אני הייתי בתוכם) סברו שיש לנהוג בטקטיקה אחרת.

ודעת התורה של הרב דב ליאור הייתה ברורה: בבחירות האלה חייבת להיות מפלגה שמייצגת את האמת, שאומרת בגאון שארץ ישראל שלנו, בלי אוטונומיה, בלי A B C ובלי שטיקים. אלא כל ארץ ישראל ללא פשרות. חייבת להיות מפלגה אחת שמשמיעה את האמירה של התורה הקודשה ולא יכול להיות מצב של חילול ה' שכל המפלגות, הדתיות והימניות, מסכימות לפשרות על ארץ ישראל.

אני שלם כי אני יודע שפוליטיקה היא אומנות האפשר והפשרות, אבל התורה היא ברורה וישרה ו"זאת התורה לא תהיה מוחלפת"!

ברל'ה קרומבי, הוא מנהל הקמפיין והאסטרטג של מפלגת עוצמה יהודית.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 01/03/2020 23:18:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2020 23:18 לינק ישיר 

קרשינדו,אם המוסדות של הראש ישיבה יצטרכו עזרה במשרדי ממשלה מי ישתדל עבורם:אולי ר' שאול מקיים את הציווי שלח לחמך... בזה שהוא מורה להצביע לשס?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 01/03/2020 23:22:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2020 00:17 לינק ישיר 

https://www.bhol.co.il/news/1083981

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2020 00:21 לינק ישיר 

מה הבעיה של נתניהו לתת לו את הסוכריות שלו?מה הוא כבר ביקש?
הבהרתי כבר שאני טעיתי ועדיף להצביע גנץ ולא בן גצץביר
אבל ביבי.חברים למה הטמבל הזה מהמר על המנדט של בן גפיר?למה 
שני טמבלים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2020 00:31 לינק ישיר 

יש דברים שבהחלט אפשר לתת לו, אבל יש גם דברים בלתי אפשריים. אחד מהם זה הוצאת הוואקף מהר הבית. זו הכרזת מלחמת עולם. אף מנהיג שקול לא היה עושה את זה, ימני ככל שיהיה. באותה מידה הוא היה יכול לדרוש את פינוי רצועת עזה מערבים, גירוש אבו מאזן, או פיצוץ מסגד אל אקצה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2020 01:10 לינק ישיר 

לך תדע כלומר כל מה שאדמורי גור משך כל קיומה של אגודת ישראל אמרו להצביע ג בטל ומבוטל בשביל כספים???? וזה נקרא גור תורה? לא יאומן למה שנאה ואולי גם קנאה מביאה. הזוי הזוי הזוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2020 07:12 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
לאדמה

לאבישי
אין טעם להאמין בליברמן. הוא לא שמאל ולא ימין. הוא רק ליברמן.

וגם אם נניח שלא יעשו התנתקות ענקית. בכל מקרה הם לא יוכלו להלחם עם המחבלים. לא ימנעו את ההתבססות האיראנית בסוריה, בלבנון, ולא שום דבר רציני אחר.
וזה סכנת מוות למדינה  הזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2020 21:10 לינק ישיר 

נכון לעכשיו לבן גביר יש 17 וחצי אלף קול, אם היה פורש היה יכול להמשיך לטעון שהוא שווה 80, כעת הוא נשאר עם גרעין קשה של חצי מנדט, יש קונה עולמו בשעה אחת ויש מחריבו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה בן גביר לא פורש? רשעות? נקמה? מי מבין אותו?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.