בית פורומים בית שמש

הבטחת הצדיק הרב קנייבסקי להינצל מנגיף הקורונה למצביעים !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/3/2020 20:36 לינק ישיר 
הבטחת הצדיק הרב קנייבסקי להינצל מנגיף הקורונה למצביעים !!!

צפו - הבטחת הצדיק הרב קנייבסקי להינצל מנגיף הקורונה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2020 01:16 לינק ישיר 

יו"ר המועצה הלאומית לכלכלה, פרופ' אבי שמחון, ל-@yairweinreb, על סיום שנת הלימודים: "אני חושב שהמורים כן היו צריכים להמשיך ללמד. בואו לא נהיה צבועים, המורים ישבו בבית, ובניגוד לאנשים אחרים לא איבדו הכנסה. שלא יספרו סיפורים על זה שהם כל היום עבדו קשה מהבית" #צבע_הכסף @ReshetBet

יו"ר המועצה הלאומית לכלכלה, פרופ' אבי שמחון, ל-@yairweinreb, על אפשרות של קיצוץ בשכר עובדי המגזר הציבורי: "אנחנו לא בעניין של גזרות עכשיו, אנחנו בעניין של לעזור לאלה שנפגעו, להחזיר אנשים לשוק העבודה" #צבע_הכסף @ReshetBet

יו"ר המועצה הלאומית לכלכלה, פרופ' אבי שמחון, ל-@yairweinreb, על העלייה בתחלואה: "ברור שאם זה יגיע למספר הרבה יותר גבוה ממה שרואים עכשיו אז יהיה צמצום במשק. מקווה שלא נגיע למצב של מארס. המשק ישרוד והשקל יחזיק מעמד, אבל במקרה של סגירה נוספת הרבה אנשים יסבלו"
#צבע_הכסף @ReshetBet

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה         (ניהול: למבזק)       
מכתב זה והנלווה אליו, על אחריות ועל דעת הכותב בלבד

by TaboolaSponsored Linksכתבות נוספות
גלו מהי צריבת תמונה במסך
Samsung
התב"ע מאושרת: 450 אלף שקל לקרקע בלב יפו המתחדשת
Real Invest השקעות
ההיברידית הבטוחה ביותר למשפחה שלכם כבר כאן
Colmobil Trade in
לא חשבתי שאפשר, אך בשיחת טלפון הוזלתי מאות שקלים בתיק הביטוח
סמארט - התנהלות פיננסית

האשכול    מחבר    תאריך כתיבה    מספר  
  איש חוצפן ומנותק ראש דשא 22.06.20 16:39 1
     זה הסגנון האופייני לארגוני המורים ורן ארז. יוסף כץ 22.06.20 16:46 8
  חצוף נאלח. לוחם_ישראל 22.06.20 16:41 2
     לפי סקר של מכון קהלת, רוב המורים לימדו פחות מ50%. יוסף כץ 22.06.20 16:46 7
  צודק. 100 ימי חופש בשנה( יש לי קרובים מורים ורמ) עמלץ פלד 22.06.20 16:42 3
     כבר כיום האנשים שהולכים לחינוך הם מתחתית החבית, אם תוריד את התנאים תקבל אנשים שלא יודעים קרוא וכתוב רדיקל חופשי 22.06.20 17:28 10
  גם הפרופסור לא איבד מהכנסתו. שיעבוד עכשיו 9 ימים בחינם... אורון 22.06.20 16:42 4
     הוא על חוזה אישי בכירים... עמלץ פלד 22.06.20 16:44 5
  אני ועוד רבים מהקולגות שלי ממשיך ללמד... אף מורה לא יזרוק את התלמידים שלו לפני בגרויות swoll 22.06.20 16:45 6
  מי שאל את דעתו ומדוע היא מעניינת? מיקלוש 22.06.20 17:20 9
  בן נעוות המרדות פרש צפוני 22.06.20 18:33 11
  לא יודעת את מי אני מתעב יותר, מורים או חקלאים SpinozaB 22.06.20 18:35 12

לובי  לפורומים  לפורומים  אשכול קודם  אשכול הבא
ראש דשא לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 12.2.15
11131 הודעות, 74 מדרגים, 83 נקודות.  ראה משוב יום שני ל' בסיון תש''פ    16:39   22.06.20   
לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  1. איש חוצפן ומנותק  
בתגובה להודעה מספר 0

המורים אכן ישבו בבית.
אבל זה היה על חשבון ימי החופש שלהם.
לא עשו להם שום טובה

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
יוסף כץ לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 14.12.15
15216 הודעות, 63 מדרגים, 108 נקודות.  ראה משוב יום שני ל' בסיון תש''פ    16:46   22.06.20   
לחץ לשליחת הודעה פרטית למשתמש לחץ להצגת פרופיל המשתמשלחץ להוספת משתמש זה לרשימת החברים שלך כרטיס אישי עבור לצ'אט  
  8. זה הסגנון האופייני לארגוני המורים ורן ארז.  
בתגובה להודעה מספר 1

תגובה עם ציטוט   | תגובה מהירה                                     (ניהול: מחק תגובה)
לוחם_ישראל לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 16.6.05
7006 הודעות, 65 מדרגים, 112 נקודות.  ראה משוב יום שני ל' בסיון תש''פ    16:41   22.06.20   
  2. חצוף נאלח.  
בתגובה להודעה מספר 0

מכיר לא מעט מורים ומורות באופן אישי, וההשקעה שלהם בתקופת הזום, היתה פי כמה וכמה מאשר ימים רגילים.

יוסף כץ לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 14.12.15
15216 הודעות, 63 מדרגים, 108 נקודות.  ראה משוב יום שני ל' בסיון תש''פ    16:46   22.06.20   
  7. לפי סקר של מכון קהלת, רוב המורים לימדו פחות מ50%.  
בתגובה להודעה מספר 2

עמלץ פלד לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 27.12.17
27450 הודעות, 75 מדרגים, 89 נקודות.  ראה משוב יום שני ל' בסיון תש''פ    16:42   22.06.20   
  3. צודק. 100 ימי חופש בשנה( יש לי קרובים מורים ורמ)  
בתגובה להודעה מספר 0

רדיקל חופשי
חבר מתאריך 27.1.15
343 הודעות יום שני ל' בסיון תש''פ    17:28   22.06.20   
  10. כבר כיום האנשים שהולכים לחינוך הם מתחתית החבית, אם תוריד את התנאים תקבל אנשים שלא יודעים קרוא וכתוב  
בתגובה להודעה מספר 3

אורון
חבר מתאריך 30.4.18
331 הודעות יום שני ל' בסיון תש''פ    16:42   22.06.20   
  4. גם הפרופסור לא איבד מהכנסתו. שיעבוד עכשיו 9 ימים בחינם...  
בתגובה להודעה מספר 0

אה , לא?
מה קרה...???

עמלץ פלד
חבר מתאריך 27.12.17
27450 הודעות יום שני ל' בסיון תש''פ    16:44   22.06.20   
  5. הוא על חוזה אישי בכירים...  
בתגובה להודעה מספר 4

swoll לחץ כאן להצגת דירוג המשתמש
חבר מתאריך 18.12.13
4222 הודעות, 29 מדרגים, 50 נקודות.  ראה משוב יום שני ל' בסיון תש''פ    16:45   22.06.20   
  6. אני ועוד רבים מהקולגות שלי ממשיך ללמד... אף מורה לא יזרוק את התלמידים שלו לפני בגרויות  
בתגובה להודעה מספר 0

הכל זה שקר אחד גדול, כיתות י"א וי"ב ממשיכים ללמוד. שני-שלישי הבא בגרות מועד א במתמטיקה, אח"כ אנגלית.. ויש כמובן מועדי ב'... בגרות אחרונה אם אינני טועה ב22.7 ככה שיש לנו עוד הרבה זמן..
ואני לא מקבל על זה שכר או משהו
אה, ואנחנו עושים את זה כל שנה.. מעולם אפחד לא מחא לי על זה כפיים (ואני גם לא מצפה), אז זה קצת מגעיל שעושים את ההיפך

מיקלוש
חבר מתאריך 25.3.20
278 הודעות יום שני ל' בסיון תש''פ    17:20   22.06.20   
  9. מי שאל את דעתו ומדוע היא מעניינת?  
בתגובה להודעה מספר 0

והכי חשוב: מדוע כל טמבל מרשה לעצמו לחוות דיעה על ציבור של 100,000 עובדים ללא הבנת הניואנסים בין מורי תיכון ,חטיבה צעירה ,גנים וחט"ב?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > הבטחת הצדיק הרב קנייבסקי להינצל מנגיף הקורונה למצביעים !!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext