| נשלח ב-3/3/2020 18:07 |
|
| |
כ"כ מהר מוכנים לסלוח לליברמן? איכס!!!
גפני הצהיר שיהדות התורה מחרימה את לפיד-אבל את ליברמן לא (קישור בהמשך) שאלתי היא- למרות כל הביקורת על לפיד, האם היה לו אי פעם קמפיין שהתקרב ברמת האנטישמיות שלו לזו של ליברמן???
למה לו לא מוכנים לסלוח ולליברמן כן????
https://www.inn.co.il/News/News.aspx/429158
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2020 14:06 |
|
| |
מצדרביעי
| שחור_כתום כתב: |  | |
|
אני אישית, מעדיף אפילו את כחול לבן, ולו בשביל להבהיר שיש גבולות שלא חוצים לעולם...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2020 13:34 |
|
| |
גרשום
הו, הו, איך שגלגל הבחירות מסתובב לו. לא רק שהאשכול הזה כבר לא רלוונטי, אלא ששמחת הנצחון של נתניהו וגוש הימין התחלפה בשעות האחרונות לתוגה ולדאגה.
פתאום נוצר מצב חדש שלא היה לפני כן, שבו יש 62 ח"כים שמבקשים למנוע מנתניהו את האפשרות לעמוד בראשות הממשלה, והדרך לכך סלולה להם.
מרתק מה שקורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2020 10:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2020 08:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2020 08:09 |
|
| |
אפשר להבין את הזעם על ליברמן ואת האמוציות הקשות שהאיש הנאלח הזה מעורר. אבל במצב הפוליטי שנוצר כשאין לגוש הימין 61, צירופו של ליברמן להקמת קואליציה, במידה וזה אפשרי - הוא הדבר הטוב ביותר.
יש אימרה באידיש: אז מען דארף דעם גנב נעמט מען אים ארופ פון דער תליה. דהיינו: כשצריכים את הגנב, מורידים אותו מחבל התליה. ליברמן הוא כידוע, אופורטוניסט, אין לו שום משנה סדורה. איתו ניתן יהיה לטפל בהגמוניה של מערכת המשפט, ולבצע ניקוי אורוות בפרקליטות שבתוך הפרקליטות. בממשלת אחדות לאומית בקונסטליציה כזו או אחרת, הדבר לא יתאפשר.
אגב, היועץ המשפטי לממשלה לשעבר יהודה ויינשטיין סגר באופן תמוה ומחשיד את התיקים הפליליים הכבדים של ליברמן. בתגובה לכך התפטרה מהפרקליטות עורכת- הדין הבכירה אביה אלף שטיפלה בתיקים שלו וכתבה את הספר "תיק ליברמן" שממנו אפשר ללמוד מיהו הברנש הזה ליברמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2020 22:14 |
|
| |
momeir
| לךתדע1 כתב: |  | | אני כבר אמרתי שליברמן קיבל חסינות מן-הפוליטיקאים החרדים, וגם ההתקפות היזומות עליו, היו לכאורה מוסכמות מן השפה ולחוץ.אבל אם נראה מחר את לפיד מבקר את שר התורה והאוצר, בליווי אוליגרך שמן ,אז מן הסתם היחס אליו תשתנה במאה שמונים מעלות,כמובן שהאוליגרייך אמור להביא איזה מתנה קטנה,"בקטנה" למשל גביע מזהב טהור או איזה בקבוק יין מזהב טהור: כל אלה יש בהם כדי לפתוח את הלב ועשויים לקרב בין פוליטיקאים מושחתים לכאורה ,לבין צדיקים, שנכדיהם מן הסתם, אוהבים שמביאים מתנות לסבא לאות הוקרה על הקרבתו למען הציבור הקדוש? |
|
ליברמן לא יכול היה לנסח זאת טוב יותר...
תוקן על ידי momeir ב- 03/03/2020 22:15:03
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2020 20:32 |
|
| |
אכן אני מתביישת שאני צריכה לכתוב את האמת?ולהביא בפני הציבור את הפרמטרים הקובעים אצל קובעי המדיניות ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2020 20:31 |
|
| |
מצדרביעי
| ליבי_ער כתב: |  | במצב הנוכחי שליברמן מחרים את החרדים. לא חכם להכריז על החרמתו. בשביל מה לעזור לו למתג את עצמו ברחוב החילוני כנרדף? הכי טוב, לשווק אותו בהמשך בתור חסר אחריות שלא הושיט יד להקמת ממשלת ימין.
|
|
אם זה באמת רק טקטיקה-אתה צודק...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2020 20:26 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | אני כבר אמרתי שליברמן קיבל חסינות מן-הפוליטיקאים החרדים, וגם ההתקפות היזומות עליו, היו לכאורה מוסכמות מן השפה ולחוץ.אבל אם נראה מחר את לפיד מבקר את שר התורה והאוצר, בליווי אוליגרך שמן ,אז מן הסתם היחס אליו תשתנה במאה שמונים מעלות,כמובן שהאוליגרייך אמור להביא איזה מתנה קטנה,"בקטנה" למשל גביע מזהב טהור או איזה בקבוק יין מזהב טהור: כל אלה יש בהם כדי לפתוח את הלב ועשויים לקרב בין פוליטיקאים מושחתים לכאורה ,לבין צדיקים, שנכדיהם מן הסתם, אוהבים שמביאים מתנות לסבא לאות הוקרה על הקרבתו למען הציבור הקדוש? |
|
איכס איזה גועל! תתבייש.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2020 20:14 |
|
| |
אני כבר אמרתי שליברמן קיבל חסינות מן-הפוליטיקאים החרדים, וגם ההתקפות היזומות עליו, היו לכאורה מוסכמות מן השפה ולחוץ.אבל אם נראה מחר את לפיד מבקר את שר התורה והאוצר, בליווי אוליגרך שמן ,אז מן הסתם היחס אליו תשתנה במאה שמונים מעלות,כמובן שהאוליגרייך אמור להביא איזה מתנה קטנה,"בקטנה" למשל גביע מזהב טהור או איזה בקבוק יין מזהב טהור: כל אלה יש בהם כדי לפתוח את הלב ועשויים לקרב בין פוליטיקאים מושחתים לכאורה ,לבין צדיקים, שנכדיהם מן הסתם, אוהבים שמביאים מתנות לסבא לאות הוקרה על הקרבתו למען הציבור הקדוש?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2020 19:27 |
|
| |
במצב הנוכחי שליברמן מחרים את החרדים. לא חכם להכריז על החרמתו. בשביל מה לעזור לו למתג את עצמו ברחוב החילוני כנרדף? הכי טוב, לשווק אותו בהמשך בתור חסר אחריות שלא הושיט יד להקמת ממשלת ימין.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2020 18:51 |
|
| |
לאפריקני-אתה צודק, אבל חשוב להבהיר לליברמן שיש גבולות שלא חוצים אף פעם...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2020 18:41 |
|
| |
לפי דעתי ליברמן, הוא סתם תינוק שרוכב על גלים... הוא משנה כל יומיים את הדעה שלו, אבל לפיד שונא חרדים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|