| נשלח ב-30/7/2020 21:34 |
|
| |
מבהיל!
במשך שנים רבנים חשובים ידעו על מעלליו של מוגרבי, והפנו אותו לטיפול אצל "מומחים" במקום להזהיר את הציבור מפניו...
אוי לו לדור שכך עלתה בימיו!

|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2020 01:37 |
|
| |
קלעפער
| A_Smithee כתב: |  | לה''ו. ליידוסית. אא''כ יש לך תמונות שלו עם ילדים, זו אינה פדופיליה, אלא אפיבופיליה...
Ephebophilia is when an adult is mostly or only sexually attracted to post-pubescent teenagers—usually those in the age range 15–19. Adults with this attraction are called ephebophiles. Ephebophilia is not just the sexual attraction to teenage partners but is when an adult prefers such sexual partners. על פי החוק עד גיל 17 או 16 תלוי במדינות זו פדופיליה. על פי התורה אין כלל מושג של פדופיליה.
רפואית, פדופיליה היא הימשכות לנערות/נערים לפני הבגרות המינית, להגיד שאין את זה לפי התורה זה כמו להגיד שאין קורונה לפי התורה, השאלה היא מה היחס לזה, כאשר למבוכת הדתיים בימינו נראה שהתורה התייחסה כנורמלי לנישואים של גברים בוגרים עם נערות צעירות או ילדות חוקית, קשרים מיניים בין בוגרים לקטינים אסורים, זה כמובן הגיוני ונכון אבל לא פדופיליה במובן הקליני |
|
זה לא היה כזה קשה להבין. הכוונה הייתה שאין בגיל שום דבר שלילי על פי התורה. יש רק בעיה של משכ"ז או זנות אבל לא ענין הגיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 23:37 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מילא היה פוקד עקרות, אבל ככה, מה יצא מזה... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 23:34 |
|
| |
מילא היה פוקד עקרות, אבל ככה, מה יצא מזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 22:43 |
|
| |
a_smithee
| קלעפער כתב: |  | לה''ו. ליידוסית. אא''כ יש לך תמונות שלו עם ילדים, זו אינה פדופיליה, אלא אפיבופיליה...
Ephebophilia is when an adult is mostly or only sexually attracted to post-pubescent teenagers—usually those in the age range 15–19. Adults with this attraction are called ephebophiles. Ephebophilia is not just the sexual attraction to teenage partners but is when an adult prefers such sexual partners. על פי החוק עד גיל 17 או 16 תלוי במדינות זו פדופיליה. על פי התורה אין כלל מושג של פדופיליה. |
|
רפואית, פדופיליה היא הימשכות לנערות/נערים לפני הבגרות המינית, להגיד שאין את זה לפי התורה זה כמו להגיד שאין קורונה לפי התורה, השאלה היא מה היחס לזה, כאשר למבוכת הדתיים בימינו נראה שהתורה התייחסה כנורמלי לנישואים של גברים בוגרים עם נערות צעירות או ילדות חוקית, קשרים מיניים בין בוגרים לקטינים אסורים, זה כמובן הגיוני ונכון אבל לא פדופיליה במובן הקליני
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2020 22:02 |
|
| |
...

|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2020 20:52 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  | בלי קשר למעשים המזעזעים שאיש לא יצדיק אבל אולי בזמן שהמוגרבי אמר את הדברים האלו הוא התכוון לזה באמת. לא כמו אחרים שעדיין לא לקחו אחריות למעשיהם.. הוא קיבל על עצמו לא להגיע לישיבה רק באירועים, בתקווה שהפרשיה הזו לא טומנת בחובה המשך..
לפי עדות תלמידיו, מעשיו המתועבים של הצדיק התרחשו מזה שנים ארוכות. קרי: בדיוק באותה העת שבה נתן דרשות מרטיטות לב על מעלת שמירת הברית...
עצם העובדה שהוצרכו לשים בחדרו של הצדיק מצלמות נסתרות מעידה כאלף עדים שהצדיק הנשגב שקוע בנו"ן שערי טומאה מקדמת דנא, ולא במעידה חד פעמית...
ובסוד נואפים מי יעמוד!
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 06/03/2020 08:34:28 |
|
ההתייחסות שלך עדיין ל"סוד נואפים מי יעמוד". הבינותי שהנך העומד והמבין בזה.. אך עדיין לא התייחסת לעובדא שבמקום לטייח ואו להכחיש חלק מהעובדות ולהמשיך כמו הרבנים והצדיקים הנסתרים (בעניינים חמורים כאשת איש) ואנשי ציבור למיניהם שהתגלה קלונם וממשיכים בסורם לאחוז בכסאם. הנ"ל חזר בו ופרש מעשייה ציבורית וכמו גם במקרה האלימות התנער ממעשיהם.
כנשאי הקורונה כך נשיאי השקר ישנם שהבינו עניין והלכו לבידוד ולעומתם אחרים שממשיכים בהפצתו..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2020 08:13 |
|
| |
| צמח_אטלס כתב: |  | | בלי קשר למעשים המזעזעים שאיש לא יצדיק אבל אולי בזמן שהמוגרבי אמר את הדברים האלו הוא התכוון לזה באמת. לא כמו אחרים שעדיין לא לקחו אחריות למעשיהם.. הוא קיבל על עצמו לא להגיע לישיבה רק באירועים, בתקווה שהפרשיה הזו לא טומנת בחובה המשך.. |
|
לפי עדות תלמידיו, מעשיו המתועבים של הצדיק התרחשו מזה שנים ארוכות. קרי: בדיוק באותה העת שבה נתן דרשות מרטיטות לב על מעלת שמירת הברית...
עצם העובדה שהוצרכו לשים בחדרו של הצדיק מצלמות נסתרות מעידה כאלף עדים שהצדיק הנשגב שקוע בנו"ן שערי טומאה מקדמת דנא, ולא במעידה חד פעמית...
ובסוד נואפים מי יעמוד!
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 06/03/2020 08:34:28
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2020 01:23 |
|
| |
קלעפער
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. ליידוסית. אא''כ יש לך תמונות שלו עם ילדים, זו אינה פדופיליה, אלא אפיבופיליה... Ephebophilia is when an adult is mostly or only sexually attracted to post-pubescent teenagers—usually those in the age range 15–19. Adults with this attraction are called ephebophiles. Ephebophilia is not just the sexual attraction to teenage partners but is when an adult prefers such sexual partners. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
על פי החוק עד גיל 17 או 16 תלוי במדינות זו פדופיליה. על פי התורה אין כלל מושג של פדופיליה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2020 23:08 |
|
| |
רב מוכר הנחה את תלמידיו להימרח בשמן - ולהיאבק אלה באלה תיעוד ממצלמות האבטחה הראה כיצד רב מחולון הדריך את תלמידיו לערוך קרבות ללא בגדים - ואז ביצע בעצמו מעשים מגונים. אחד הנפגעים סיפר: "הוא עשה לי דברים הזויים - קיבלתי סטירה לכל החיים" אריאלה שטרנבך | אתמול, 4.3 רב מוכר מחולון תועד מנחה את תלמידיו למרוח על גופם שמן ואז להיאבק זה בזה. בזמן שהם ממלאים את הוראותיו - הוא ביצע בעצמו מעשים מגונים. מצלמות האבטחה הראו כיצד נערכו הקרבות, ואיך הרב מזמן את התלמידים ומדריך אותם "להוריד את החולצות, לעצום את העיניים ולמרוח שמנים על הגוף".
"הייתי בערך בן 14", סיפר חיים (שם בדוי), "הוא אמר לי 'בוא לחדר', נגיד לחדר שלו. הוא היה אומר לי למרוח מים, לשים את זה על הגוף, על הבטן, על החזה, על הפנים. הוא היה אומר לי 'תעצום את העיניים' והייתי רואה אותו מתחבא בצד. אני מאמין שהוא היה מציץ עליי. זה קטע שלא יוצא לי מהמוח בחיים, אני מרגיש צמרמורת בכל פעם מחדש".
זו הפעם הראשונה שחיים מחליט לשתף מישהו במה שהרב נהג לעשות לו ולחבריו. "דברים הזויים, קרבות, מריחות מים על הגוף - אבא שלי 30 שנה איתו, אמר לי 'אל תדבר איתי בחיים על הרב'. סיפרתי לאבא שלי שהוא נגע בי, דברים מטורפים עם כל התיקונים שהוא עשה לי - אבא שלי התעלף. הוא הרס לי את כל המשפחה".
כשכתבת חדשות 13 הגיעה לישיבה כדי לדבר עם הרב, היא גורשה. "עזבי אותנו כבר", אמר אחד התלמידים, "אנחנו רוצים ללמוד". כמו כן, כשהיא הגיעה לבית הרב, פתח את הדלת המזכיר שלו וסירב לאפשר לה להיפגש עימו. הרב עומד בראש מוסדות תורניים ידועים ורבים. הוא מוכר בציבור ורבים מגיעים לשמוע את השיעורים שהוא נותן בכל הארץ.
הפרשה עדיין לא הובאה לידיעת המשטרה. "אני לא מתלונן בגלל שאני יודע שהוא ישלח אליי אנשים וינסה לפגוע בי", הסביר חיים, "היום, בגיל 27, אני רואה את הסרטונים האלה ואת מה שהוא היה עושה עליי עם הקרבות. קיבלתי סטירה לכל החיים".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2020 21:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2020 21:03 |
|
| |
צמח_אטלסנשלח ב-5/3/2020 20:19 בלי קשר למעשים המזעזעים שאיש לא יצדיק... לה''ו. חכה עוד קצת. ישנם כמה ניקים שכבר יצדיקו, ויאמרו שהקלטת הלוהטת, מבושלת (או מטוגנת עם ''שמן''). ושהוא נבחן ע''י Moron כלשהוא. והוא עשה זאת בכוונה כדי שיהיו לו בזיונות... ועוד ועוד ועוד! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2020 20:19 |
|
| |
בלי קשר למעשים המזעזעים שאיש לא יצדיק אבל אולי בזמן שהמוגרבי אמר את הדברים האלו הוא התכוון לזה באמת. לא כמו אחרים שעדיין לא לקחו אחריות למעשיהם.. הוא קיבל על עצמו לא להגיע לישיבה רק באירועים, בתקווה שהפרשיה הזו לא טומנת בחובה המשך..
|
|
|
|
|