בית פורומים בחדרי חרדים

מי בחן את ברלנד?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/3/2020 22:46 לינק ישיר 

לא מבין איך אפשר לסנגר על 'חלאת אדם' שעבר על גילוי עריות מדאורייתא. שחומס את כספם של אנשים חולי סרטן מסכנים. 
ממה נפשך, אם הוא 'חולה נפש', בבקשה שיאשפזו אותו במוסד סגור. ואם הוא עבריין  'אידאולוגי' שיאשפזו אותו בבית סוהר. אבל ממש לא מבין איך רבנים שותקים? איך זה שכותבים מכתבים על 'שטויות' ועל תופעה נוראה שכזו שותקים?  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2020 12:16 לינק ישיר 

עדיין לא הביאו שום הוכחה, אבל שום הוכחה שהוא תלמיד חכם. אני מחכה. [השקרים בברסלב לא התחילו עם ברלנד, כידוע ליודעי חן] הוכחה אחת! שהוא תלמיד חכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2020 17:15 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

ואני שאלתי נכד הסטייפלר שגיחך על הדברים ואמר "בא לשגע את הסבא בשאלות איך מעשרין את המלח..."

נכד הסטייפלער אמין עלי כמוך ובפרט לעומת זה שסיפר לי עדות אישית מאשר ראה במו עיניו,
אבל כרגיל אתה ושכמותך תכחישו אבל לא מפיכם חיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2020 19:25 לינק ישיר 
קלעפער

יצחקהספרן כתב:
קלעפער כתב:

ואני שאלתי נכד הסטייפלר שגיחך על הדברים ואמר "בא לשגע את הסבא בשאלות איך מעשרין את המלח..."

נכד הסטייפלער אמין עלי כמוך ובפרט לעומת זה שסיפר לי עדות אישית מאשר ראה במו עיניו,

נשלח מהאנדרואיד שלי

אִם לָזֹאת קָרָאתָ חַיִּים -
אֱמֹר נָא אֵלִי מַה זֶּה מֵת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2020 20:22 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
קלעפער

יצחקהספרן כתב:
קלעפער כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אִם לָזֹאת קָרָאתָ חַיִּים -
אֱמֹר נָא אֵלִי מַה זֶּה מֵת.

אכן שאלה קשה איזה חיים זה קלאפער בראש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2020 10:18 לינק ישיר 

אפילו אם נאמר שלמד איתו, אינו שום ראיה שהוא תלמיד חכם, כידוע הסטייפלר זצוק"ל קירב משוגעים ומדוכאים, ופעם שמעתי שאצל הסטייפלר הסתובב משוגע שנהנה מאוד אם היה רואה על שולחנו של הסטייפלר ספר ליקוטי מוהרן ולכן כל פעם שהסטייפלר ידע שאותו משוגע אמור להגיע אליו, היה מניח את הספר הנ"ל על שולחנו, כדי להנות את המשוגע הנ"ל, ומי יודע אם לא מדובר בברלנד, שהרי לפי המפורסם, בנו של הסטייפלר, שר התורה התבטא לאחרונה שברלנד משוגע, 
נ.ב, בנוגע אם למד איתו או לא, אינך נאמן כלל וכלל!  לתלמידי ברלנד אין שום בעיה לשקר, זה כבר מהמצוות שלהם, אם אתה רוצה לאמת את הגירסה, אתה צריך לפרסם שם, כתובת, ומספר טלפון, של הנכד שמעיד על זה, 

תוקן על ידי מזמור_שיר ב- 09/03/2020 10:19:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2020 14:10 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:

אפילו אם נאמר שלמד איתו, אינו שום ראיה שהוא תלמיד חכם, כידוע הסטייפלר זצוק"ל קירב משוגעים ומדוכאים, ופעם שמעתי שאצל הסטייפלר הסתובב משוגע שנהנה מאוד אם היה רואה על שולחנו של הסטייפלר ספר ליקוטי מוהרן ולכן כל פעם שהסטייפלר ידע שאותו משוגע אמור להגיע אליו, היה מניח את הספר הנ"ל על שולחנו, כדי להנות את המשוגע הנ"ל, ומי יודע אם לא מדובר בברלנד, שהרי לפי המפורסם, בנו של הסטייפלר, שר התורה התבטא לאחרונה שברלנד משוגע, 
נ.ב, בנוגע אם למד איתו או לא, אינך נאמן כלל וכלל!  לתלמידי ברלנד אין שום בעיה לשקר, זה כבר מהמצוות שלהם, אם אתה רוצה לאמת את הגירסה, אתה צריך לפרסם שם, כתובת, ומספר טלפון, של הנכד שמעיד על זה, 

תוקן על ידי מזמור_שיר ב- 09/03/2020 10:19:03

אינני מתלמידי ברלנד לא בעבר ולא כיום ואני לוחם את מלחמתו רק בשל הבנתי עם מי הצדק,
לגבי להגיד מי זה שראה זאת אין לי עניין מי שרוצה להאמין שיאמין ומי שלא גם פרטים מדוייקים לא יועילו,
ולגבי למדנותו כל מי שקצת הכיר אותו יודע כי למדנותו זה ברמות ששכל אנוש לא יכול לתפוס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי בחן את ברלנד?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.