בית פורומים בחדרי חרדים

תומר פרסיקו מה"גדוילים" של השמאל-נגד הדיבורים ההזויים על החוק שיעיף את ביבי...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/3/2020 00:43 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

ללך תדע-את מבינה את שאלתך??

אחד מהעקרונות הבסיסיים של הדמוקרטיה, הוא שלא מנסים בעזרת ה"דמוקרטיה" להוציא אנשים מהמגרש.

כמו שאי אפשר גם ברוב של 119 חכי"ם להחליט שחה"כ יהודה גליק חייב להתפטר מהכנסת היות והוא ג'ינג'י...

ברגע שעושים דברים כאלו-אין הבדל בינינו לבין איראן.

קאפיש?

החוק של נתניהו להעלאת % החסימה הוציא הרבה יותר אנשים מהמגרש.

החוק המוצע לא אמור לחול רטרואקיבית ולא משנה כללים באמצע המשחק, ובכל זאת לא נראה לי שגנץ יתמוך בזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2020 00:53 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

לך תדע-אני קצת משתגע ממך.
גנץ לא חייב לשתף פעולה, אבל לחוקק חוק פרסונלי זה אחד מהדברים המטומטמים ביותר בדמוקרטיה...

ועל הדרך טור נוקב של גלית דיסטל:

המהלך שכחול לבן מנסים לקדם הרבה יותר מטורף מכפי שנדמה לכם:
זה לא רק שהיבה יזבק לגיטימית בעיני מפלגת המרכז הממלכתית הזאת ואילו נתניהו ( שלא הורשע בשום עבירה) יותר מוקצה מבחינתם מנגיף קורונה על סטרואידים, לא, לא, זה הרבה יותר חמור מזה:
המהלך שהם מנסים לקדם יגרום לכך שהיבה יזבק תחליט עבור 2 מליון אזרחים במי מותר להם לבחור ובמי אסור.
במילים אחרות:
אישה שמתחרמנת מרצח תינוקות יהודים לצד עוד כמה מהללי טרור, תומכי שהידים, יועצים לשעבר של עראפת ומתעבי הרעיון של מדינה יהודית דמוקרטית ציונית , יחליטו עבורכם שקצין סיירת מטכ"ל שנפצע למען בטחון המדינה, שכל אח במבצע גבורה, הקדיש את כל חייו הבוגרים לקידומה ושגשוגה של מדינת ישראל - לא יוכל להבחר או לכהן כראש ממשלה.

היבה וטיבי יחליטו על ביבי.

וכל זה בחסות המוסר הנאצל של רב אלוף גנץ, רב אלוף אשכנזי, רב אלוף יעלון וליברמן אחד.

מדינה ימנית ברובה נתנה לשמאל האנטי ציוני את המפתחות.

האמת? אולי מגיע לנו היבה יזבק, על טמטום צריך לשלם.

הניבולי פה האלה לא משכנעים, אחרי שבסיבוב הראשון היבה יזבק וביבי שיתפו פעולה בחוק פרסונלי שמונע מרמטכ"ל להקים ממשלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2020 08:48 לינק ישיר 
momeir

לךתדע1 כתב:
מצד רביעי ונירולוג.אינני מצדיקה את כתבי האישום מן הסיבה הפשוטה כי לא התעמקתי בהם.אבל יש מושג של דמוקרטיה מתגוננת! ורוב בכנסת יכולים להחליט...מי ראוי ומי לא.

'רוב בכנסת'
בעבר גם השמאל הציוני מעולם לא הסתמך על ערבים (נתנו להם זכויות מתוך גישה דמוקרטית וליברלית. אבל היה ברור שרובם הם שונאים ואוייבים) .
רוב רובו של המגזר היהודי הוא ימני.
השמאל היהודי הוא בערך שליש מהעם (היהודי)  אז מצרפים את אוייבי ישראל הערבים ל'גוש'. ומציגים זאת כ'רוב'. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תומר פרסיקו מה"גדוילים" של השמאל-נגד הדיבורים ההזויים על החוק שיעיף את ביבי...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext