בית פורומים בחדרי חרדים

מה רע בבחירות חוזרות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/3/2020 20:43 לינק ישיר 
מה רע בבחירות חוזרות?

כמו ששמתם לב לא העליתי הטרלות מיום הבחירות כי ביום הבחירות נסעתי תל אביבה והתראיינתי לתכנית "שי בשידור" של שי שטרן ששודרה אתמול בערב.
בקיצור, פיהקתי עכשיו תוכנית שלמה כדי להבין שהורידו אותי בעריכה של התכנית. האמת היא שזה לא מפתיע אותי יותר מדי, שטרן לא הגיע מבסוט ושמח לראיין, בלשון המעטה, הראיון לא הלך באווירה קלילה (יותר כמו חקירה משטרתית) ובסופו יצא לשטרן קיטור מהאוזניים.
אז כדי להשלים לכם מה היה להלן תמלול של הראיון, מדוייק למילים עד כמה שהזיכרון יצליח לשחזר חמישה ימים אחורה.
שטרן: מה השם משפחה?
אני: שפר
ש: ואיפה אתה עובד?
א: בksp, במחסן
ש: והם יודעים שאתה כאן?
א: הם יודעים שאני ביום חופש. אם אמרתי להם שאני הולך להתראיין אצלך כאן? לא.
ש: ואתה בעצם תומך בבחירות חוזרות?
א: כן.
ש: למה?
א: בפאן החברתי, המצב מונע מאיתנו לכפות את עצמינו אחד על השני. בפאן הכלכלי, המצב מונע מאיתנו לשדוד אחד את השני.
ש: ואם לאייזנקוט חסר תקציב, איך הוא יסתדר?
א: יש 2 חיילות מיותרים בצהל, חיל חינוך וחיל רבנות. הוא יסגור אותם ויראה שיש לו תקציב.
ש: אז אתה אומר שהדרך היא לסגור את חיל הרבנות?
א: והחינוך. אלו 2 חילות שמאזנים אחד את השני וחשוב לסגור אותם ביחד.
ש: ואין לדעתך שום דבר חשוב בחיל החינוך שצריך להשאר?
א: לא.
ש: מי הסמיך אותך לתכנן את התוכנית הזו?
א: סליחה?!
ש: מי נתן לך רשות לתכנן את התוכנית הזו?
א: אני כאזרח הסמכתי את עצמי.
ש: אני מבין. ומה לגבי הפקקים?
א: לשפוך עוד כסף על תחבצ לא יפתור לך את בעיית הפקקים, הדרך היחידה לטפל בבעיה הזו היא לסלול עוד כבישים פרטיים. המלחמה של המדינה בנהגים הפרטיים לא תועיל.
ש: אתה בטוח?
א: כן. אתה לא תצליח לגרום לאנשים לעזוב את הרכבים ולעבור לתחבצ.
ש: למה לא?
א: כי זה לא רק עניין של תעבורה ממקום למקום. זה גם עניין של נשיאת מטען גדול או של פרטיות.
ש: ומה תאמר לזקנה במסדרון?
א: שהיא צריכה בית חולים פרטי.
ש: פרטי? אתה מודע לזה שלרוב האנשים אין כסף?
א: אתה טועה. לרוב האנשים יש כסף. הוא פשוט נגמר מהר מדי בגלל מיסים ובגלל יוקר מחיה שגם הוא ברובו ממיסים.
ש: ואתה עוד היית מפריט?
א: את ביטוח לאומי, למשל, ואת-
ש: אתה יודע את מה אני הייתי מפריט?
א: נו
ש: אותך הייתי מפריט.
(כאן צחקתי. האדם שמולי חשב שהוא מקלל אותי כי אצלו בלקסיקון הפרטה היא דבר רע וואו מפחיד שאתה רוצה לעשות למישהו כי אתה שונא אותו. בפועל מה שהוא אמר זה "הייתי מוציא את המדינה מהחיים שלך")
א: הלוואי.
ש: כן? היית מסתדר ככה כשצריך לשלם על כל דבר?
א: במקום לקבל שירות חינמי וגרוע בלי שום יכולת לבחור משהו אחר?
ש: אני מאחל לך שתגיע לגיל 80!
א: גם אני מקווה להגיע לגיל הזה
ש: מסכן, רעב וחסר ישע!
א: טוב.
ש: ואתה יודע מה אני מאחל לעם ישראל?
א: נו
ש: שתהיה להם ממשלה מתפקדת.
א: למה? מה עשו לך רע בחיים?

קאט.
הצלם עוד שאל את ש"ש אם הוא לא רוצה לשאול אותי למי אני מצביע. "הוא אמר לך לפני הצילום", ש"ש נבח בחזרה.

2 הערות. א. מערכת הבריאות בישראל היא מערכת טובה יחסית לoecd. אין בה הרבה זקנות במסדרון. אממה, יש זקנות במסדרון, גם אם לא הרבה, ולכן לא התחלתי להתבחבש עם נתונים. מה גם שזה משעמם.
ב. סמוטריץ' הודיע כיממה לאחר הראיון שביטול התחבצ הוא צעד שעומד על הפרק במלחמה מול הקורונה. ובתכלס? אם חולה עולה לאוטובוס צפוף סבירות יפה שכולם ידבקו. אני קצת מצטער שלא הזכרתי את זה, או לחילופין את זה שאני הייתי היחיד שם שהגיע בתחבצ, בעוד הוא עצמו וכל יתר הצוות הגיעו בפרייווט.
זהו, זה היה חג הבחירות שלי. את האמת? די נהניתי ממנו. חבל ששטרן פחות.

יגל שפר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה רע בבחירות חוזרות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext