|
|
| נשלח ב-10/3/2020 12:23 |
|
| |
ניוטרל, אני אמנם יודע שכשיש לך טענה אתה הולך איתה בכל הכוח ולא מעניין אותך כלום ושום הסבר או נסיון לפתרון או שינוי מחשבה, וזה גם אם מסכימים עם הטענה העיקרית שלך. אבל, עדיין תנסה לעצור רגע את שטף הכתיבה ותעיין במה שכתבו לך. חבל שהלימוד זכות היחיד עליך יהיה שאתה כמותן בעל בעיות נפשיות מסויימות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 13:29 |
|
| |
| גינגישראלי כתב: |  |
ניוטרל, אני אמנם יודע שכשיש לך טענה אתה הולך איתה בכל הכוח ולא מעניין אותך כלום ושום הסבר או נסיון לפתרון או שינוי מחשבה, וזה גם אם מסכימים עם הטענה העיקרית שלך. אבל, עדיין תנסה לעצור רגע את שטף הכתיבה ותעיין במה שכתבו לך. חבל שהלימוד זכות היחיד עליך יהיה שאתה כמותן בעל בעיות נפשיות מסויימות...
|
|
תשכח מזה¡ אם היית רואה מה הן עשו באיצקוביץ' המשוגעת זהבה הביאה חברות, שהתעלקו על כל אחד¡ ובחוסר צניעות קשה¡ אנשים כעסו על זה. והן לא התייחסו¡
אני לא עושה ולא עשיתי כך¡ ההגנה שלך עליהן בכל מחיר אומרת דרשני...
_________________ הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! אלא מעריכים אותו!!!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ניוטרל ב- 10/03/2020 13:29:02
הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! אלא מעריכים אותו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 15:04 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
ניוטרל, אני אמנם יודע שכשיש לך טענה אתה הולך איתה בכל הכוח ולא מעניין אותך כלום ושום הסבר או נסיון לפתרון או שינוי מחשבה, וזה גם אם מסכימים עם הטענה העיקרית שלך. אבל, עדיין תנסה לעצור רגע את שטף הכתיבה ותעיין במה שכתבו לך. חבל שהלימוד זכות היחיד עליך יהיה שאתה כמותן בעל בעיות נפשיות מסויימות...
|
|
תשכח מזה¡ אם היית רואה מה הן עשו באיצקוביץ' המשוגעת זהבה הביאה חברות, שהתעלקו על כל אחד¡ ובחוסר צניעות קשה¡ אנשים כעסו על זה. והן לא התייחסו¡
_________________ הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! אלא מעריכים אותו!!!
תוקן על ידי ניוטרל ב- 10/03/2020 13:29:02 הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! אלא מעריכים אותו!!! |
|
אולי אני מגן עליהן כי הן בנות שלי... וברצינות, אין מה להגן עליהן אם הם מזיקות לציבור, ואתה צריך לפנות לגורמים המוסמכים לטיפול במטרד אם הוא קיים. לפרסם בפורום ציבורי שמות ותמונות ולומר שהן נוכלות זה לא יעיל, וזה אסור חוקית והלכתית. גש לרב פוסק ושאל אותו א. האם ולמי לפנות? ב. האם מותר לך לפרסם מה שפירסמת עליהן ובדרך שפירסמת? שיהיה לך פורים שמח ולוואי שתהיה תמיד מהנותנים ולא מהמקבלים! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 16:07 |
|
| |
לא יעיל¡¿¡ אם הצלתי מישהו א ח ד, מעוגמת נפש מיצורות שכאלו. ויתן למי שראוי באמת. ולא לשקרניות כאלו. הרווחתי... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 16:07 |
|
| |
כאחל
| פסתםנחמד כתב: |  | יצאת גיבור על קבצנית רחוב, מרת נפש, שאף אחד לא יודע מה עבר ועובר עליה, כל הכבוד... זה שהיא לא מתנהגת בסדר, אפשר לזרום עם זה, היא לא איזה פקידה מרושעת במשרד ממשלתי, רשעות של אשכול נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כל הפושט יד, נותנים לו כפי צורכו. יהודים הם רחמנים בני רחמים. למה להתעלק על מוכי גורל ??? ============================================================== נכתב מחוץ לישות הציונית
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 16:08 |
|
| |
אני ש ו נ א נוכלוית¡ אם תרצה אחרי פורים. אספר לך דברים מעניינים בתיבה האישית... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 16:10 |
|
| |
|
|
תוקן על ידי ניוטרל ב- 10/03/2020 13:29:02 הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! אלא מעריכים אותו!!! |
|
אולי אני מגן עליהן כי הן בנות שלי...
וברצינות, אין מה להגן עליהן אם הם מזיקות לציבור, ואתה צריך לפנות לגורמים המוסמכים לטיפול במטרד אם הוא קיים.
לפרסם בפורום ציבורי שמות ותמונות ולומר שהן נוכלות זה לא יעיל, וזה אסור חוקית והלכתית.
גש לרב פוסק ושאל אותו א. האם ולמי לפנות? ב. האם מותר לך לפרסם מה שפירסמת עליהן ובדרך שפירסמת?
שיהיה לך פורים שמח ולוואי שתהיה תמיד מהנותנים ולא מהמקבלים!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 16:11 |
|
| |
| כאחל כתב: |  | כאחל
| פסתםנחמד כתב: |  | יצאת גיבור על קבצנית רחוב, מרת נפש, שאף אחד לא יודע מה עבר ועובר עליה, כל הכבוד... זה שהיא לא מתנהגת בסדר, אפשר לזרום עם זה, היא לא איזה פקידה מרושעת במשרד ממשלתי, רשעות של אשכול נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כל הפושט יד, נותנים לו כפי צורכו. יהודים הם רחמנים בני רחמים. למה להתעלק על מוכי גורל ??? ============================================================== נכתב מחוץ לישות הציונית |
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 16:32 |
|
| |
|
|
|
אולי אני מגן עליהן כי הן בנות שלי...
וברצינות, אין מה להגן עליהן אם הם מזיקות לציבור, ואתה צריך לפנות לגורמים המוסמכים לטיפול במטרד אם הוא קיים.
לפרסם בפורום ציבורי שמות ותמונות ולומר שהן נוכלות זה לא יעיל, וזה אסור חוקית והלכתית.
גש לרב פוסק ושאל אותו א. האם ולמי לפנות? ב. האם מותר לך לפרסם מה שפירסמת עליהן ובדרך שפירסמת?
שיהיה לך פורים שמח ולוואי שתהיה תמיד מהנותנים ולא מהמקבלים!
|
|
את מרים, המשטרה הרחיקה מהחנות של שלמה לשנתיים. והיא חזרה שוב...
_________________ הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! אלא מעריכים אותו!!! |
|
חרש שוטה וקטן פגיעתן רעה אבל זה לא מתיר לך לעשות מה שעשית! אבל כנראה שגם פגיעתך לא משהו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2020 20:27 |
|
| |
מסכנות
|
|
|
|