|
|
| נשלח ב-13/3/2020 00:03 |
|
| |
אין הכי טאקע...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 01:25 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | |
|
כרגע הוא במעצר, אך זה לא יעזור כלום למשפחה שאימלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 08:49 |
|
| |
| תם_יושב כתב: |  | אוכל קטניות בגיר (בן 26), ידה נפץ לדירה ברמת שלמה, לשם שעשוע סאדיסטי, כתוצאה מכך נשרפה הדירה כליל, ובנס לא היה פגיעה בנפש, אברך מסכן יצא נקי מנכסיו. |
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 10:26 |
|
| |
אין פיגור שכלי אין גזענות
חלק מהתגובות באשכול נשמעים כל כך דומים לתגובות אנטישמיות בוויינט נגד חרדים, ההכללה המטופשת, זה שבמקרה הנפצים מושכים יותר נוער נושר, וזה שיש יותר נוער נושר המסתובב בחוצות הערים החרדיות שהם ספרדים, אינו מתיר לאף אחד לשפוך את דמם של רובם ככולם. (להזכירכם, בילדותי היו אלה דוקא האשכנזים החרדים ששיגעו את כל המדינה בנפצים).
ואל תעבדו עלינו עם ההחרגה של הספרדים שלא מתנהגים כ'פרענקים', אתם לא נגעלים מעצמכם? לא למדתם על מכנה שם לחבירו?
האשכנזים הצדיקים לא משליכים נפצים (חוץ מאחד שזרק עליי שלשום), אבל הם כן רודפים זה את זה באכזריות, ליטאים, גערערס, בעלזער, וויז'ניץ (אה.. סליחה הם רק היכו ספרדים..), להמשיך?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 11:45 |
|
| |
לבחירתכם
| תם_יושב כתב: |  | | אוכל קטניות בגיר (בן 26), ידה נפץ לדירה ברמת שלמה, . |
|
אני לא יתיחס לירושלמי הנחיתי אבל גם דבריך צבנו אותי.זה באמת גיזענות 'אוכלי קיטניות' פרעניקים זה מונח שגם אוכלי קיטניות סובלים ממנו והם מבינים שיש ספרדים ויש פרענקים אבל אתה לקחת את כל הספרדים שמותר להם לאכול קיטניות בפסח לכתיחלה והאשמת אותם זה גועל נפש זה חילוניות במיטבה בוש לך והתבושש ותיכלם לעולם ןעד
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2020 13:59 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | אין פיגור שכלי אין גזענות
חלק מהתגובות באשכול נשמעים כל כך דומים לתגובות אנטישמיות בוויינט נגד חרדים, ההכללה המטופשת, זה שבמקרה הנפצים מושכים יותר נוער נושר, וזה שיש יותר נוער נושר המסתובב בחוצות הערים החרדיות שהם ספרדים, אינו מתיר לאף אחד לשפוך את דמם של רובם ככולם. (להזכירכם, בילדותי היו אלה דוקא האשכנזים החרדים ששיגעו את כל המדינה בנפצים).
ואל תעבדו עלינו עם ההחרגה של הספרדים שלא מתנהגים כ'פרענקים', אתם לא נגעלים מעצמכם? לא למדתם על מכנה שם לחבירו?
האשכנזים הצדיקים לא משליכים נפצים (חוץ מאחד שזרק עליי שלשום), אבל הם כן רודפים זה את זה באכזריות, ליטאים, גערערס, בעלזער, וויז'ניץ (אה.. סליחה הם רק היכו ספרדים..), להמשיך? |
|
כתב האשמה כבר מזמן ירד מהשיכנוזים גם אם תנסו לגבב האשמות, שס מפלגה מספיק ותיקה וחזקה שתטפל בבעיה, הבעיה היא כמו אצל הפלסטינים גם שס חיה מהנצחת הבעיה, אבל זה כבר לא בעיה של אף אשכנזי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-13/3/2020 15:59 |
|
| |
ירו_שלמי
| יצחקהספרן כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | אין פיגור שכלי אין גזענות
האשכנזים הצדיקים לא משליכים נפצים (חוץ מאחד שזרק עליי שלשום), אבל הם כן רודפים זה את זה באכזריות, ליטאים, גערערס, בעלזער, וויז'ניץ (אה.. סליחה הם רק היכו ספרדים..), להמשיך? |
|
כתב האשמה כבר מזמן ירד מהשיכנוזים גם אם תנסו לגבב האשמות, שס מפלגה מספיק ותיקה וחזקה שתטפל בבעיה, הבעיה היא כמו אצל הפלסטינים גם שס חיה מהנצחת הבעיה, אבל זה כבר לא בעיה של אף אשכנזי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2020 20:54 |
|
| |
אלו שהופכים את בני ברק למחוז אידיליב שבסוריה, הם אלו שיוצרים קונוטציה בין ערבים לבין פרענקים,
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 00:06 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | ירו_שלמי
| יצחקהספרן כתב: |  | | ירו_שלמי כתב: |  | אין פיגור שכלי אין גזענות
|
כתב האשמה כבר מזמן ירד מהשיכנוזים גם אם תנסו לגבב האשמות, שס מפלגה מספיק ותיקה וחזקה שתטפל בבעיה, הבעיה היא כמו אצל הפלסטינים גם שס חיה מהנצחת הבעיה, אבל זה כבר לא בעיה של אף אשכנזי. נשלח מהאנדרואיד שלי_________________ |
|
אתה נמצא באשכול שכותרתו מפעילה במכוון קונוטציה בין ערבים לבין 'פרענקים', ואתה מוסיף גם את הפלסטינים לתמונה, ושוב, אם אתה לא נגעל מעצמך - חבל לי על הזמן. |
|
הכנסת הפלסטינים מסיבה פשוטה, יש שחיים מהצגת מסכנות ותחזוקת המסכנות שנותן וזה מנציח את קיומם, בזה הפלסטינים ומפלגת שס דומים, שניהם מנציחים את האומללות ומכים על חטא על לב השני דבר שלמרבה האבסורד מתחזק את קיומם, עצוב ומזעזע אבל צריך שהציבור ידע את האמת ולא יתן לסיפור להמשך לאורך זמן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-15/3/2020 14:00 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | מי שאשם בבלגן שהיה השנה בב"ב הוא ראש העיר הליטאי שביטל את הפיקוח ההדוק שהיה בשנים האחרונות בליל פורים כנראה בגלל שזה עולה הרבה כסף... |
|
זה לא רק! גם לא עשו אירוע לבחורים הללו, באולם הדודאים או אולם אחר! בירושלים, כשהיינו שם. כמעט לא הורגש שפורים היה! גברת קורונה, הפחידה את כולם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-15/3/2020 14:43 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
| פלדלפי כתב: |  | מי שאשם בבלגן שהיה השנה בב"ב הוא ראש העיר הליטאי שביטל את הפיקוח ההדוק שהיה בשנים האחרונות בליל פורים כנראה בגלל שזה עולה הרבה כסף... |
|
זה לא רק! גם לא עשו אירוע לבחורים הללו, באולם הדודאים או אולם אחר!
בירושלים, כשהיינו שם. כמעט לא הורגש שפורים היה!
גברת קורונה, הפחידה את כולם...
_________________ הממסכן עצמו. מרחמים עליו אך לא מעריכים אותו!!! אך מי שלא ממסכן עצמו. לא מרחמים עליו! אלא מעריכים אותו!!! |
|
השנה הבנתי שעשו אירוע לבחורים הללו ורוב הפרחים היו חילונים שבאו קצת ל"התבדח" על גב הדוסים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|