תרופה לקורונה? הרב בן ציון מוצפי אמר בשיעורו כי מי שלא רוצה להידבק יקח חצי כפית קינמון טחון, מעט ציפורן, מעט תה לטעם וזנגויל וישפוך מים רותחים ויערבב חזק וישאיר 2 דקות ולא יהיה לו קורונה.
נשלח ב-19/3/2020 08:37
אלי_ו כתב:
avishai323 כתב:
האמת, אני לא מבין את הרוע הזה. מדובר ברשימה שכל מוכרת בחנות טבע היתה ממליצה עליה. הרבה מאוד אנשים במדינה מאמינים בתרופות טבעוניות. יש כמובן הרבה שלא מאמינים. הרב מוצפי מאמין בזה, והוא מעביר פירוט לציבור. זוהי אמירה יפה, אחראית מבחינת מבטו ומבט של ציבור ענק במדינה. חובבי התרופות הטבעיות ישמעו לו, והאחרים לא. אבל מה הקטע ללעוג לו???
זאת הסנגוריה שלך על רב? שהוא נותן עצה מטומטמת כמו מוכרת חסרת השכלה בחנות טבע?
כן, יש מטומטמים שמאמינים למוכרות. אבל אנחנו מעדיפים לקבל טיפול רפואי ותזונתי מאנשי מקצוע ולא מבורים בתחום.
יש דרך מצויינת לזהות אדם רציני. אדם רציני לעולם לא יחווה חוות דעת מקצועית בנושא בו הוא אינו מומחה.
אם הרופא שלך מנסה לתת לך עצות בתזונה, תברח ממנו. אם האינסטלטור שלך מנסה לתת לך עצות רפואיות, תברח ממנו. אם רב מציע לך טיפול למחלה... אתה יודע כבר מה לעשות.
וכי יש לך צד שתרופות הסבתא הללו הם במקום טיפול רפואי כלשהו???
אחוז נכבד מהאוכלוסיה מאמין בתרופות טבעוניות כאלו או אחרים. והוא ביניהם. לא מבין איפה הבעיה שלך.
נשלח ב-19/3/2020 08:30
avishai323 כתב:
האמת, אני לא מבין את הרוע הזה. מדובר ברשימה שכל מוכרת בחנות טבע היתה ממליצה עליה. הרבה מאוד אנשים במדינה מאמינים בתרופות טבעוניות. יש כמובן הרבה שלא מאמינים. הרב מוצפי מאמין בזה, והוא מעביר פירוט לציבור. זוהי אמירה יפה, אחראית מבחינת מבטו ומבט של ציבור ענק במדינה. חובבי התרופות הטבעיות ישמעו לו, והאחרים לא. אבל מה הקטע ללעוג לו???
זאת הסנגוריה שלך על רב? שהוא נותן עצה מטומטמת כמו מוכרת חסרת השכלה בחנות טבע?
כן, יש מטומטמים שמאמינים למוכרות. אבל אנחנו מעדיפים לקבל טיפול רפואי ותזונתי מאנשי מקצוע ולא מבורים בתחום.
יש דרך מצויינת לזהות אדם רציני. אדם רציני לעולם לא יחווה חוות דעת מקצועית בנושא בו הוא אינו מומחה.
אם הרופא שלך מנסה לתת לך עצות בתזונה, תברח ממנו. אם האינסטלטור שלך מנסה לתת לך עצות רפואיות, תברח ממנו. אם רב מציע לך טיפול למחלה... אתה יודע כבר מה לעשות.
ג'ינג'ר וקינמון ידועים משכבר הימים ככאלו שעוזרים למערכת החיסונית בהתמודדות עם מחלות החורף והשפעת...
גם מרק עוף (מעוף טרי ! ) עוזר מאוד - האנטיביוטיקה של הטבע.
רק לקקן של ביבי יכול להאמין בסיפורי סבתא כאלה...
אני מעריך שככל שהמערכת החיסונית של האדם בריאה וטובה יותר,
הוא יעבור את מחלת הקורונה בקלות יותר,
ומכיוון שהקורונה דומה לשפעת,
ומרק עוף מעוף טרי מסייע לריפוי משפעת (מדעית ! ! ! - אם כי המדענים עוד לא פיצחו איך זה עוזר)
ניתן להניח שזה מסייע גם לקורונה,
ועד שלא יהיו ניסויים מדעיים זה רק הנחה בלבד.
נשלח ב-17/3/2020 08:13
נשלח ב-17/3/2020 07:46
בונדמן כתב:
מה ההבדל בין קינמון לסוכריות מנטוס ?
ראשית סוקריות מנטוס מזיקות לבריאות לפחו לשינים לעומת קינמון ושאר המרכיבים שנחשבים כצמחים בעלי ערך בריאותי שנית הוא לא ביקש בשביל הקינמון אגורה שחוקה