|
|
| נשלח ב-16/3/2020 17:34 |
|
| |
חתונות מצומצמות, אולי מודל שכדאי לאמץ גם אחרי המשבר
מה שקורה כעת, מראה שאפשר לשמוח ולשמח גם בכמות מצומצמת של אנשים ובלי שאר הוצאות חתונה כבדות. מקווה שזה ישאר איתנו גם אחרי המשבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 17:44 |
|
| |
| אלי_סקופר כתב: |  | חתונות מצומצמות, אולי מודל שכדאי לאמץ גם אחרי המשבר
מה שקורה כעת, מראה שאפשר לשמוח ולשמח גם בכמות מצומצמת של אנשים ובלי שאר הוצאות חתונה כבדות. מקווה שזה ישאר איתנו גם אחרי המשבר. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 18:33 |
|
| |
הלוואי ויאמצו. האמת שאני חיכיתי שאיזה רב או "מגיד מישרים" יגיד שהסיבה לקורונה היא חוסר ההסתפקות במועט של הדור הזה. זה יהיה הרבה יותר הגיוני משאר הסיבור הרגילות כמו "פגעי הטכנולוגיה" "םרצת האקדמיה" וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 21:53 |
|
| |
חתונות במגזר החרדי הבלתי אמיד לא עולות סכומים מטורפים מדי. קשה לצפות שהציבור יסכים לצמצם עד לרמה שלא תואמת את שאר אורח החיים בכלכלה יומיומית, בדיור, בביגוד, ובשאר נוחיות החיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 21:56 |
|
| |
מעבר לכך שעושים זאת מחוסר ברירה, כרגע יש התרגשות מעצם הרעיון של החתונות הקטנות הללו, החתנים והכלות מרגישים מיוחדים (על אף הצער והעוגמת נפש). אם זה יהיה בשגרה, זה לא ייראה ולא ירגיש אותו הדבר.
אך בכל זאת יש לנסות לקחת מזה קצת פרופורציות. והלוואי שכך יהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 22:06 |
|
| |
למי שזוכר, במלחמת המפרץ היה אותו דבר, חתונות מצומצמות וכו' וכשהסתיימה המלחמה הסתיימו גם החתונות האלו, אז לא לפתח ציפיות מוגזמות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 22:09 |
|
| |
החתונות במלחמת המפרץ היו רגילות לגמרי מכל בחינה שהיא. מלבד העובדה שהתקיימו בשעות הצהרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 22:32 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  | | החתונות במלחמת המפרץ היו רגילות לגמרי מכל בחינה שהיא. מלבד העובדה שהתקיימו בשעות הצהרים. |
|
כמות המשתתפים הייתה מועטה, כי האנשים עבדו ביום,
הרבה אנשים פחדו לצאת מהבית,
כך שכמות המשתתפים הייתה נמוכה בהרבה,
אולם לא 100 איש ופחות כמו היום.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 22:33 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | החתונות במלחמת המפרץ היו רגילות לגמרי מכל בחינה שהיא. מלבד העובדה שהתקיימו בשעות הצהרים.
אולם לא 100 איש ופחות כמו היום. |
|
ברור שבפועל היה פחות. אבל הסגנון של החתונה, וההוצאות, הכל היה רגיל לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 22:41 |
|
| |
| אלי_סקופר כתב: |  | חתונות מצומצמות, אולי מודל שכדאי לאמץ גם אחרי המשבר
מה שקורה כעת, מראה שאפשר לשמוח ולשמח גם בכמות מצומצמת של אנשים ובלי שאר הוצאות חתונה כבדות. מקווה שזה ישאר איתנו גם אחרי המשבר. |
|
הלוואי שזה יהיה רק "משבר" שעובר..
לדעתי, העולם הולך להשתנות. לתמיד.
יש את העולם שלפני הקורונה והעולם שאחריו. זה לא יהיה אותו עולם.
"ופרוש עלינו סוכת שלומך"
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רודףסמלים ב- 16/03/2020 22:41:40
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2020 23:35 |
|
| |
| avishai323 כתב: |  |
| רעיונוביץ כתב: |  | החתונות במלחמת המפרץ היו רגילות לגמרי מכל בחינה שהיא. מלבד העובדה שהתקיימו בשעות הצהרים.
אולם לא 100 איש ופחות כמו היום. |
|
ברור שבפועל היה פחות. אבל הסגנון של החתונה, וההוצאות, הכל היה רגיל לגמרי. |
|
בהתחלת המלחמה כשעדיין לא ידעו שהטילים נופלים רק בלילה היו מעט מאוד אנשים. לא 10, אבל לפעמים לא היו 100 נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2020 00:24 |
|
| |
לא צריך להגזים ולצמצם עד כדי כך אבל 350-400 מנות לחתונה של אדם רגיל מן השורה, שאינו רב/ח"כ/איש ציבור, מיותר בהחלט לסבר את האוזן, אולם חתונות רגיל מתחיל מ8-9 אלף רק על האולם, והקייטרינג הזול מתחיל ב40-42 למנה שזה יוצא ביחד עם הבר - 25000
34 אלף שקל על מה???
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2020 22:08 |
|
| |
לצמצם. אבל לא לעשרה איש אלא למאה-מאתיים באולם בר מצוות.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|