ראשית לגבי שמירת הנחיות משרד הבריאות אני לא נכנס לפולמוס האם יש צדק בדברים שהציבור החרדי לא שומר או כן שומר על ההוראות ומה קורה בשאר המגזרים כולל המגזר הערבי האם הם שומרים על ההנחיות או לא .
ערוץ 2 הערב בכותרת . ( ציטוט לא נגעתי ! )
אם נהיה איטליה - זה בגלל ההתנהגות של חלק מהציבור החרדי .
כשגורמי תקשורת רשמיים כבר מאשימים את החרדים בקטסטרופה עתידית זה מתיר את דם המגזר !
זה הרבה הרבה מעבר להסתה !
רק תחשבו אם ח''ו באמת נגיע לקטסטרופה ויהיו הרוגים מהמחלה , כל יתום או אב שכול במגזר החילוני יהיה מסוגל לצאת ולרצוח חרדי מזדמן כנקמה על מות יקיריו !
המציאות היא שהציבור החרדי (בבני ברק בוודאי) אינו שומר את ההנחיות של מערכת הבריאות,
השטיבלך מלאים,
חלק מבתי הכנסת מלאים,
חנויות מלאות אנשים ( חניות של מוצרי תחזוקה וצבע מפוצצות)
כאילו עולם כמנהגו נוהג, חילוני שבא מרמת גן ורואה מה קורה בבני ברק מתפוצץ ובצדק.
אני עובד בחברה חילונית צפונבונית למהדרין לא בבני ברק, ואם היית רואה איך עבדו השבוע באופן ספייס ואיך הם אכלו צהריים במטבחון עם החמגשיות שערותיך היו סומרות ובצדק.. כשניסיתי להעיר ולבקש מאנשים שיתרחקו לא היה ככ עם מי לדבר.
נשלח ב-20/3/2020 08:43
מצטרף לפותח האשכול. הציבור החרדי כבר מזמן הפך למשיסה ובוזזים בפי התקשורת, והיום יותר מאי פעם, ואין פוצה פה ומצפצף.
אם ח"ו יידבקו חרדים, זה יהיה בגלל החרדים שהפרו את החוקים במקוואות ובחנויות ואם ח"ו יידבקו חילונים, זה יהיה בגלל החילונים שהפרו את החוקים על חופי הים ובגיוס תל השומר
למה לערבב ביניהם? האם חרדים מסתובבים בתל אביב ורמת גן כל היום?
נשלח ב-20/3/2020 06:56
לפי ר' חיים זה לא נקרא מגיפה ......................
נשלח ב-20/3/2020 01:19
ירו_שלמי
תמניא_אפי כתב:
ירו_שלמי כתב:
תמניא
אתה מאשים את כולם בהוצאת דיבה על הציבור החרדי ואפילו ברצון שיהיו יותר מתים.. טול קורה מבין עיניך, מי שבאמת יכול לגרום בהבל פיהם ליותר מתים ה"י זה אתה ודומיך המצננים את האמבטי של שמירת הנפש ואומרים אין מגיפה אין כלום זה הכל ציוינים ששכחו לשאול תחילה את גדולי ישראל.
והמשכיל בעת ההיא ידום.
איפה ראית אותי כותב דברים כאלו???
אסור לי לתהות האם הפאניקה היא תוצרת של התקשורת??
כתבתי באיזשהו מקום בזלזול על הוראות משרד הבריאות??
אוקיי, מקבל את דבריך, אף שכשמצד אחד אתה אומר שמישהו הגזים כאן ומצד שני מסנגר על מתפללי השטיבלאך הצפופים זה עושה רושם מסויים. אבל עברתי על חלק מדבריך ואכן יתכן שהגזמתי קצת. סליחה.
בכל מקרה, לצנן ולהטיל ספק במצב שבו רבים משתמשים בזה כתירוץ לזלזול בהוראות, זה לא חכם, וזה מה שיגרום לבסוף אולי לעוד מתים ובודאי לעוד שנאה לציבור החרדי..
נשלח ב-20/3/2020 01:06
ירו_שלמי כתב:
תמניא
אתה מאשים את כולם בהוצאת דיבה על הציבור החרדי ואפילו ברצון שיהיו יותר מתים.. טול קורה מבין עיניך, מי שבאמת יכול לגרום בהבל פיהם ליותר מתים ה"י זה אתה ודומיך המצננים את האמבטי של שמירת הנפש ואומרים אין מגיפה אין כלום זה הכל ציוינים ששכחו לשאול תחילה את גדולי ישראל.
והמשכיל בעת ההיא ידום.
איפה ראית אותי כותב דברים כאלו???
אסור לי לתהות האם הפאניקה היא תוצרת של התקשורת??
כתבתי באיזשהו מקום בזלזול על הוראות משרד הבריאות??
זה נכון שהם לא אוהבים אותנו, ותמיד מחפשים אותנו, זה גם נכון שאצל הערבים המצב לא מזהיר מבחינת שמירת הוראות משרד הבריאות. אך מעבר לכך שאנו אמורים לשמש דוגמה אישית ראויה יותר מאחרים, אצלנו היו הוראות מכוונות ופומביות של חלק מההנהגה הרבנית לצפצף על הוראות משרד הבריאות בריש גלי.
נשלח ב-20/3/2020 00:58
תמניא
והמשכיל בעת ההיא ידום.
נשלח ב-20/3/2020 00:19
אבל אתה לא רוצה שיגיעו למצב הזה כדי שיכלו להיווכח? אני רואה את הדברים גם בפן של קבלת דעת תורה בדברים אחרים: ילמד הציבור,היכן הוא מקבל "דעת תורה נקייה ואישית,בלי מתווכים? "והיכן מסבנים אותו ללא קשר לדעת תורה רק בשל שיקולים זרים ואינטרסנטיים?
נשלח ב-20/3/2020 00:16
למה לטמון את הראש בחול?
המציאות היא שהציבור החרדי (בבני ברק בוודאי) אינו שומר את ההנחיות של מערכת הבריאות,
השטיבלך מלאים,
חלק מבתי הכנסת מלאים,
חנויות מלאות אנשים ( חניות של מוצרי תחזוקה וצבע מפוצצות)
כאילו עולם כמנהגו נוהג, חילוני שבא מרמת גן ורואה מה קורה בבני ברק מתפוצץ ובצדק.
נשלח ב-20/3/2020 00:11
במידה וחס ושלום נגיע למצב כזה, יהיה קל מאוד לבדוק כמה אחוזים מהחולים מגיעים מבני ברק או מריכוזים חרדיים אחרים ולראות האם יש אמת בטענות.