|
|
| נשלח ב-20/3/2020 09:25 |
|
| |
הוגשה עתירה לבג"צ נגד הרבנות, לעבר את השנה
לאור המצב, האדם דורש מהרבנות לעבר את השנה ולהוסיף אדר ב. כך נוכל לחגוג את הפסח ברווחה לאחר סיום משבר הקורונה. חייב לומר, מקורי. https://rotter.net/forum/scoops1/613462.shtml?utm_source=start.co.il&utm_medium=desktop&utm_campaign=flashes נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2020 12:29 |
|
| |
| ירו_שלמי כתב: |  | ואני חשבתי שזה רק יתרון, פעפ אחת להכניס פסח כמו שצריך, ליל הסדר וחול המועד עם הילדים בבית.. בלי קניות וטיולים אינסופיים. |
|
כן, אלא שזה אומר סדר מצומצם. על מי נוותר בסדר הזה? מה עם הקרובים העריריים שיש חשש להדבקה? האמת היא שבעידן אחר כנראה היו שוקלים את הבקשה אבל בימינו זה נשמע כמו בדיחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2020 11:30 |
|
| |
קודם לבגץ לפסוק בעיבור השנה כשאפילו בשמות חודשי השנה היהודיים אין לו הבנה זו בדיחה נלעגת, אבל זה רק המחשה לעוד הרבה פסיקות שהבנתו בהם מגרדת את תחתית מנת המשכל האנושי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-20/3/2020 10:26 |
|
| |
ואני חשבתי שזה רק יתרון, פעפ אחת להכניס פסח כמו שצריך, ליל הסדר וחול המועד עם הילדים בבית.. בלי קניות וטיולים אינסופיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2020 09:27 |
|
| |
תוקן על ידי אלי_ו ב- 20/03/2020 09:28:13
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|