| נשלח ב-28/3/2020 23:47 |
|
| |
עוד תשובה לי. ריבלין כמות האנשים (ודרגתם) שצולק הספיק לפגוש לפני שנחשד בקורונה היא כה גדולה ורמת פוטניצאל ההדבקה שלהם כה גבוהה (משם שגם הם נפגשים עם אנשים רבים) שהיה צורך לבדוק מיידית האם הוא חיובי על מנת להכניס את כולם לבידוד מיידי ולמנוע הדבקה עצומה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2020 23:19 |
|
| |
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 26/03/2020 23:20:03
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2020 14:27 |
|
| |
| הגיוני100 כתב: |  | לי יש שכן שבן משפחה מדרגה ראשונה חלה בקורונה, גם לו יש תסמינים, הוא היה בבית חולים (שיבא) וסירבו לעשות לו בדיקה, כעת הוא בבית, וכבר אישרו לו בדיקה לפני יומיים, אבל הודיעו לו שחסר "דוגמים" ולכן שיחכה שיבואו לעשות לו בדיקה, נכון לעכשיו עוד לא הגיעו, ובינתיים יש עוד בבית שלא מרגישים בטוב, והמוזר הוא, כי כל האנשים שהיו עמם במגע אינם צריכים להכנס לבידוד כי הוא עדיין לא חולה רשמי, וזאת על אף שכמעט בטוח שהמשפחה חולה, וכאשר יאמרו להם שהם חולים באופן רשמי, ולכן הבאים עמם במגע צריכים להיות בבידוד, כבר עברו שלושה ארבעה ימים, שאנשים שצריכים להיות בבידוד מסתובבים, וזה נקרא שעושים בדיקות באופן "שוטף". פשוט עצוב ! זה שלעשות בדיקה לוקח מס' ימים, ובבית חולים מסרבים לעשות זאת. אחרי זה יגידו שהאזרחים לא ממושמעים !! |
|
שילך לבית מדרש ויפרסם תמונה, או אז כל העולם כבר ירוץ לטפל בו. כמו זה שהתקשר למשטרה שגנב פרץ לביתו, והמשטרה פשוט לא הגיעה, אז התקשר שוב שהוא כבר ירה בפורץ והם לא צריכים לבוא. תוך דקה היו שם עשר ניידות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2020 13:57 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | מאכזב
עליו לא הייתי מאמין שלא הצביע ג'
שיהיה לו רפו"ש |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2020 11:39 |
|
| |
לי יש שכן שבן משפחה מדרגה ראשונה חלה בקורונה, גם לו יש תסמינים, הוא היה בבית חולים (שיבא) וסירבו לעשות לו בדיקה, כעת הוא בבית, וכבר אישרו לו בדיקה לפני יומיים, אבל הודיעו לו שחסר "דוגמים" ולכן שיחכה שיבואו לעשות לו בדיקה, נכון לעכשיו עוד לא הגיעו, ובינתיים יש עוד בבית שלא מרגישים בטוב, והמוזר הוא, כי כל האנשים שהיו עמם במגע אינם צריכים להכנס לבידוד כי הוא עדיין לא חולה רשמי, וזאת על אף שכמעט בטוח שהמשפחה חולה, וכאשר יאמרו להם שהם חולים באופן רשמי, ולכן הבאים עמם במגע צריכים להיות בבידוד, כבר עברו שלושה ארבעה ימים, שאנשים שצריכים להיות בבידוד מסתובבים, וזה נקרא שעושים בדיקות באופן "שוטף". פשוט עצוב ! זה שלעשות בדיקה לוקח מס' ימים, ובבית חולים מסרבים לעשות זאת. אחרי זה יגידו שהאזרחים לא ממושמעים !!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 23:08 |
|
| |
אולי פשוט הוא היה במגע עם חולה מאומת? תרחיש כל כך לא סביר לאדם במעמדו ובתפקידו ? ונניח היה מדובר באיזה סתם ידוען, ניחא החשד, אבל מדובר כאן באדם שנצרך למערכת דוקא בשעה קשה זו ויש חשיבות לשלילת הנגיף כדי לאפשר לו להמשיך ולפעול מלבד זאת, אדם במעמדו בעולם הרפואי לא צריך להפעיל פרוטקציה דרך חברים בחלונות הגבוהים, הוא מספיק מפורסם בקרב אנשי רפואה כדי שכשהוא יגיע השערים יפתחו בפניו ממילא וזה שונה לחלוטין, זה לא שהוא צריך להזכיר משהו למישהו, יש מספיק אנשים שמחכים להזדמנות להחזיר לו טובה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 22:32 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | איני ידוע מה הסיבה שצ'ולק נבדק, אני מקווה שזה בגלל עמידה בקריטריונים (אולי נחשף לחולה וכדו') ולא בגלל קשרים. אבל לומר שמצב הבדיקות בארץ קטסטרופלי זה פשוט לא נכון. ישראל מדורגת במקומות הכי גבוהים מבחינת כמות הבדיקות לנפש, וכבר עברה את דרום קוריאה. |
|
נאום דוברו של צפון קוריאה....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 22:24 |
|
| |
כבר כתבתי באשכול אחר מידיעה רק עם קשרים בודקים אותך
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 21:58 |
|
| |
עיקר הסיבה לבדיקות זה לא לחולה עצמו, אלא כדי שלא ידביק בינתיים אחרים. אדם פרטי אמור לשהות בביתו ולא לצאת. אלה ההוראות. אדם ציבורי אין לו ברירה, ולכן חשוב לבדוק אותו, כדי שיוכל להמשיך ולבוא במגע עם אחרים. כל השאר זה התבכיינות ילדותית, כמו ילדים בגן שגם הם רוצים פלסטר...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 21:47 |
|
| |
לא חמוץ ולא כלום
| אפיקטוזין כתב: |  |
תנחומיי לפרשן החמוץ  |
|
גם לי יש כאבי ראש כבר שבוע. ללא חום וללא תסמינים אחרים. אם עושים בדיקה לצ'ולק / משפחת נתניהו / סתם ידוען שחש לא בטוב, אזי שיעשו לכולם. אבל אם אני אתקשר לבקש בדיקה, לא יתנו לי. וגם אם כן, תשובות יהיו רק אחרי יומיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 20:54 |
|
| |
איני ידוע מה הסיבה שצ'ולק נבדק, אני מקווה שזה בגלל עמידה בקריטריונים (אולי נחשף לחולה וכדו') ולא בגלל קשרים. אבל לומר שמצב הבדיקות בארץ קטסטרופלי זה פשוט לא נכון. ישראל מדורגת במקומות הכי גבוהים מבחינת כמות הבדיקות לנפש, וכבר עברה את דרום קוריאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2020 20:41 |
|
| |
| אפיקטוזין כתב: |  |
תנחומיי לפרשן החמוץ  |
|
אני לא יודע מה טיב היחסים בין ריבלין לצולק, אבל הקריטריונים ונגישות הבדיקות של משרד הבריאות במצב קטסטרופלי של ממש, וכנראה שלכך ריבלין התכוון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|