בית פורומים בחדרי חרדים

ריבוי כמות המאובחנים בנגיף הקורולה אינה בהכרח אינדיקציה להחמרת המצב והצדקה בהטלת סגר מלא?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/3/2020 21:57 לינק ישיר 
ריבוי כמות המאובחנים בנגיף הקורולה אינה בהכרח אינדיקציה להחמרת המצב והצדקה בהטלת סגר מלא?

יקיריי,אני קוראת שנתניהו אומר שללא שיפור במצב, דהיינו אם העקומה ,בכמות החולים ,תראה ח"ו עלייה בכמות החולים יטילו סגר מלא? אני חושבת שיש כאן מי, שקורא את המצב לא נכון:כי ככל שכמות הבדיקות עולה"עולה" גם ,כמות המאובחנים? ואין כאן בהכרח אינדיקציה להדבקה,כתוצאה מאי שמירה על המגבלות שהוטלו על הציבור?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/03/2020 22:02:46

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2020 22:02 לינק ישיר 

את לא לוקחת בחשבון 2 פרמטרים

ריבוי המאובחנים אינו רק תוצאה של ריבוי הבדיקות, אלא ריבוי הדבקות, וזה דבר בסיסי ופשוט.
בסופו של דבר הגורם הקריטי זה העליה במספרים של החולים במצב בינוני/קשה, וזה עולה ומכפיל, ולמרבה הצער יעלה, וזה מה שיכול לגרום לקריסה של מערכת הבריאות, ואת זה מנסים למנוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2020 22:02 לינק ישיר 
מצדרביעי

לךתדע1 כתב:
יקיריי,אני קוראת שנתניהו אומר שללא שיפור במצב, דהיינו אם העקומה ,בכמות החולים ,תראה ח"ו עלייה בכמות החולים יטילו סגר מלא? אני חושבת שיש כאן מי, שקורא את המצב לא נכון:כי ככל שכמות הבדיקות עולה"עולה" אתו גם ,כמות המאובחנים? ואין כאן בהכרח אינדיקציה להדבקה,כתוצאה מאי שמירת הוראות השמירה?

גם אם יש אמת בדברייך לגבי הקפיצה עד היום, אם בכל זאת נמשיך לראות קפיצות, זה כבר לא ינבע כנראה מהעדר בדיקות, כי הגבירו כבר את הכמות בימים האחרונים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2020 22:38 לינק ישיר 

לה''ו. לא. זו הצדקה לרכוש ביטוח חיים מבית קופת העיר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2020 22:44 לינק ישיר 

נוירולוג בהחלט שלא נדע,אם האמצעים שננקטים מונעים את קריסת מערכת הבריאות יש לעשות ככל שניתן לעמוד בהם ואף אולי להחמיר כי אחרת...
מצד רביעי אני טוענת אדרבא שכל שמגבירים כמות הבדיקות כך גם עולה כמות המאובחנים?.השאלה בכלל כמה זמן ניתן להתקיים תחת מגבלות אלה,קראתי היום שאיזה פרופסור הציע לחלק לאזרחים מנות קרב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2020 23:01 לינק ישיר 

לא רק התהליך מכריע.
התוצאה היא שיש עלייה חדה במספר החולים
מה שחלילה מקרב את היום שבו יהיה מחסור במכונות הנשמה
גם אם קצב ההדבקה הוא מופחת ממה שנראה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2020 23:13 לינק ישיר 

אכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 00:47 לינק ישיר 

הגדלת הבדיקות לא יגרום שיאבחנו יותר חולים אלא יגרום שיאבחנו את החולים מוקדם יותר וכך הם ידביקו פחות. זה לא יעלה את כמות המאובחנים בסופו של דבר (בתחילה אולי זה יראה כך, אבל זה לא באמת), כי גם אם הם לא יאבחנו מוקדם, הם יאובחנו בהמשך, לאחר שהספיקו להדביק רבים אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 04:34 לינק ישיר 

אתה בטח לא מכיר את התאוריה שככל שיידבקו יותר אנשים בנגיף כך "העדר" ייחוסן מפניו?נראה שיש לתת בדיקות לנוגדנים?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 08:06 לינק ישיר 

הבעיה זה העליה בכמות המאושפזים ולא בכמות המאובחנים. גם המאושפזים קל צריכים סיוע ואם גם הצוותים חולים אין מי שיתן אותו וזה עוד לפני חוסרים בציוד, לכן כל שבריר אחוז שהסגר יצליח להוריד זה הצלת חיים כפשוטו ממש. כדי לחשוב על זה לפני שיוצאים או שולחים את הילדים אפילו את ה 100 מטר אם זה הכרחי וגם אז לחטא את הידיים לפני היציאה ואחריה. כל המציל נפש אחת מישראל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 10:19 לינק ישיר 

אכן כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 14:12 לינק ישיר 

לך תדע_1
מתפללים ומקווים לטובת עם ישראל שיחד עם בלימת נגיף הקורונה יתאדה  גם נגיף  הכל"ב  (כחול לבן)
המוטציה שמפיצה את פסיכוזת 'רק לא ביבי... '

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 15:00 לינק ישיר 

אמן סלה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/3/2020 00:07 לינק ישיר 

אבישי למענך הקפצתי את האשכול,ראה תשובתי לmomeir

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ריבוי כמות המאובחנים בנגיף הקורולה אינה בהכרח אינדיקציה להחמרת המצב והצדקה בהטלת סגר מלא?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext