בית פורומים בחדרי חרדים

היזהרו! גם פאניקה הורגת!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/3/2020 15:12 לינק ישיר 
היזהרו! גם פאניקה הורגת!

למי שעדיין לא מאמין

בבית שמש יולדת שחששה להתפנות לבית חולים ילדה בבית לידה פרטית ולאחר כשעה כונני הצלה קבעו מות לתינוק שנפטר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 15:57 לינק ישיר 

דודי מאושפז בטיפול נמרץ עם קורנה,כבר ביום חמישי הרופא אמר לו להתפנות לבית חולים,הוא סירב כי לא רצה להידבק בבית חולים....
אמרו לו תזמין הביתה בדיקת קורנה,הוא חשש שהבודק ידביק אותו.
הפחד מקורנה.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 15:43 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
תמניא, המלחמה שקידשת בפאניקה, יש לה סיכוי להרוג יותר מהפאניקה עצמה, כשאנשים לא מפנימים את החובה לשמור על ההוראות, אנשים נדבקים! שומעים עכשיו על מבוגרים כאן בארץ שנכנסים להנשמה, והכל כנראה בגלל זלזול בהוראות, אמרו לא לתת ידיים, לשמור מרחק, וכולם צחקו והמשיכו כאילו כלום. אם מישהו יזלזל כתוצאה מהזלזול שלך, וידביק אחד שידביק אחד זקן שימות בסוף, זה יהיה אתה שאחראי על כך!

(מצד שני, אכן אסור להיות אובססיבי לחדשות בימים אלה, זה משפיע על הנפש לרעה, ושומר נפשו ירחק גם מזה)

מעבר לדמגוגיה שבדבריו, אפשר להתנחם בכך שאין לאנשים מדומיינים וחסרי אחריות כאלה השפעה על מישהו.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 26/03/2020 15:49:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 15:40 לינק ישיר 

תמניא, המלחמה שקידשת בפאניקה, יש לה סיכוי להרוג יותר מהפאניקה עצמה, כשאנשים לא מפנימים את החובה לשמור על ההוראות, אנשים נדבקים! שומעים עכשיו על מבוגרים כאן בארץ שנכנסים להנשמה, והכל כנראה בגלל זלזול בהוראות, אמרו לא לתת ידיים, לשמור מרחק, וכולם צחקו והמשיכו כאילו כלום. אם מישהו יזלזל כתוצאה מהזלזול שלך, וידביק אחד שידביק אחד זקן שימות בסוף, זה יהיה אתה שאחראי על כך!

(מצד שני, אכן אסור להיות אובססיבי לחדשות בימים אלה, זה משפיע על הנפש לרעה, ושומר נפשו ירחק גם מזה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 15:26 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
למי שעדיין לא מאמין

בבית שמש יולדת שחששה להתפנות לבית חולים ילדה בבית לידה פרטית ולאחר כשעה כונני הצלה קבעו מות לתינוק שנפטר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מפחיד...
יש מקור?

הקו החרדי

הלוואי שזה פייק ניוז

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 15:19 לינק ישיר 

דמגוגיה

כמו לפתוח אשכול:

"היזהרו! גם שמירת שבת הורגת!"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2020 15:19 לינק ישיר 
מצדרביעי

תמניא_אפי כתב:
למי שעדיין לא מאמין

נשלח מהאנדרואיד שלי

מפחיד...
יש מקור?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > היזהרו! גם פאניקה הורגת!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext