בית פורומים בחדרי חרדים

קבלתי באישי,לפתוח אשכול בקשה ממשרד הבריאות.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/3/2020 08:32 לינק ישיר 
קבלתי באישי,לפתוח אשכול בקשה ממשרד הבריאות.

יקיריי,משרד הבריאות אסר, המשך הפעלתן של מרפאות השיניים, המשרתות את בני הנוער עד הגיעם לגיל 18.דא עקא שבני הנוער,העומדים בקרוב להפוך בגירים לא יכולים עתה לקבל את השירות במימון המדינה,ללא קשר,למצב הנוכחי,זכורה לי שהרב ליצמן הבטיח להאריך את גיל הזכאות לטיפולי שיניים עד גיל 20?כאן גם המקום להודות שוב לרב ליצמן,שהוכיח את עצמו שענייניו של כל עם ישראל לנגד עיניו ,ולא רק ,טובת מגזר זה או אחר!בכל אופן יש להאריך לאותם בני נוער שיהפכו להיות בגירים בחודש הקרוב ,את האפשרות לקבל טיפולי השיניים, שנמנע מהם בעקבות הוראת המשרד ,על סגירת המרפאות ,הוראה זו,היא שמנע מהם את אשר היו זכאים לו!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/03/2020 09:27:23

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2020 08:43 לינק ישיר 

אבישי.אם היית קורא טוב,אז גם הפעם הבקשה הגיעה אלי לאישי ,בקשר  לבקשת הייעוץ ,, נראה שדעתי התקבלה,למרות שהיועץ לפוליטיקאי הבכיר, לא הזדהה בפני.
אלי.הפונים באישי לא בקשו הטבה כל מה שהם מבקשים ,הוא לתת את הטיפולים שנמנע מהם בשל הוראת המשרד?כתבתי שבלי קשר הרב ליצמן הבטיח בעבר להאריך בין,כה וכה,את תקופת הזכאות.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/03/2020 08:51:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2020 08:40 לינק ישיר 

רוב בני הנוער מתגיסים לצבא בגיל 18.

מה שאת מבקשת זה לתת הטבה מאוד יחודית לערבים וחרדים.

נראה לך שכיום, כשהחרדים נראים כאילו הם פוגעים כמעט בכוונה בבריאות הציבור, במצב בו הכלכלה נעצרה לגמרי, יהיה מי שיהיה מוכן לתת לחרדים מתנה כזאת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2020 08:35 לינק ישיר 

אני בהלם!
אחד שמקבל בקשות ייעוץ אישיות מבכירי הפוליטקאים בארץ, צריך לפתוח אשכול בקשה ממשרד הבריאות?
למה שלא תדבר ישירות עם כל אלו שמשחרים לפתחך לקבל את עצותיך החכמות?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > קבלתי באישי,לפתוח אשכול בקשה ממשרד הבריאות.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext