| נשלח ב-27/12/2020 11:25 |
|
| |
מצדרביעי
| פלדלפי כתב: |  | | מה זה משנה כמה חרדים מאושפזים? העיקר שהחסידים של הבלזערס לא איבדו את השפיות.... |
|
ניתן יהיה לקבל טענה כזאת, כשחסידי בעלז יקימו מדינה משלהם בה גם יסופקו שירותי רפואה נפרדים, תשתיות, תקציבם ל"מויסדות" וצבא נפרד. כל עוד זה לא ככה, וכמויות אנשים רואים בעיניים כלות איך מקור פרנסתם נגדע בעוד הרבה חסידויות חוגגים כדאשתקד, יש פה הרבה הרבה יותר מאשר טעם לפגם...
"אלמלא מוראה של מלכות, איש את רעהו חיים בלעו"...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 10:46 |
|
| |
גם מוזר שהוא לא רשם שם מה אחוז החרדים במעייני הישועה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 10:45 |
|
| |
במהלך חיי הספקתי להתאשפז בשני בתי חולים בגלל אירוע רפואי מסויים, יצא לי גם ללוות את אשתי לאישפוז כל פעם שהיא ילדה, וכן קרה פעם שילד שלי אושפז לילה.
בכל המקרים הללו לא זכור לי שהיה רשום בטפסים שם שאני חרדי או שנשאלתי על זה.
אז ממש מעניין מאיפה הכתב לקח את הנתונים שלו. לא סביר שהוא נכנס למחלקת קורונה ועבר מיטה מיטה, יותר סביר שהוא פשוט המציא נתונים
תוקן על ידי תשיעי ב- 27/12/2020 10:47:46
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 08:46 |
|
| |
מה זה משנה כמה חרדים מאושפזים? העיקר שהחסידים של הבלזערס לא איבדו את השפיות....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2020 07:47 |
|
| |
מה יצא בסוף עם המחסור במכונות הנשמה שהחרדים תפסו?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 16:18 |
|
| |
כרגע אין המון חולים וזה לא ממש משנה מאיזה מגזר הם הגיעו. אבל המספרים הולכים וגדלים ובציבור החרדי הקצב לא יורד כמו בשאר הארץ.
וזה אמור להפחיד קודם כל את מי שגר בריכוזים חרדיים. הם יהיו הראשונים להיפגע.
תחשבו על השכן שלא מקפיד על ההנחיות פוגש את הבן שלו בבית, אותו בן והילד שלכם נפגשים לשחק בחדר המדרגות ומהבן לשאר המשפחה וכן הלאה.
ככה שמי שלא מקפיד על ההנחיות מסכן קודם כל את עצמו ואז את הסביבה הקרובה אליו. ובבני ברק הסביבה הקרובה מסתכמת בהרבה מאוד בני אדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 09:02 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
איזה יופי התחמקת כל כך יפה, כרגיל, ממה שנשאלת כאן
שאלו אותך למה אתה מנפנף בדבריו של האנטישמי יואב אבן, אחרי שגיא זוהר נתן לו תשובה מה שנקרא "הקהה את שיניו".. גם הביאו את הלינק לדבריו - https://www.bhol.co.il/news/1091071 ומכאן עולה שאלה, הרי ברור שבתי החולים בסביבתם של חרדים יהיו בהם יותר חרדים, בית החולים הצמוד לבני ברק אמור להיות בו יותר חרדים. במקום לסתום את הפה או לומר טעיתי, הוטעיתי, אתה ממשיך לכתוב כמה מילים סתמיים בנושא, ובזה יצאת ידי חובתך
עשית את אותו פטנט כשדחפו אותך לקיר עם הנתונים הלא נכונים שהבנת מתוך הסטטיסטיקה של בני ברק, וגם שם הלכת על אותה טכניקה של בלבולי שכל במקום לענות תשובה ישירה |
|
גם אם יואב אבן מצא נתונים שהם כואבים לציבור החרדים ויצרים הטעיה גדולה,
זה לא משנה את המציאות הנוראית שבבני ברק,
יש הרבה מאוד חולים בקורונה והם ממלאים את בתי החולים,הרבה יותר או הרבה פחות,
לי אישית נודע שבבית החולים "מעיניי הישועה" יש עומס גדול של חולים חרדים מקורונה,
והתרעתי על כך בפורום, ואף אחד לא האמין,
עד שהתברר שהמצב איום ונורא,
עד כדי כך שכל חרדי שמגיע למיון בבית החולים תל השומר נחשב נשא קורונה כל עוד לא הוכח אחרת,
מה שהיה בבני ברק, זה אווירה של זלזול, בתי כנסת מפוצצים באנשים,
חנויות מליאות, רחובות מלאים באנשים,
עד שהמציאות המרה מארה"ב לא הכתה את כוווולם בהלם.
רק עוד שבוע, נוכל לראות האם הצליחו לעצור את המגיפה בבני ברק.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 01:04 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | באמת עצוב (וצפוי...) אבל מה אחוזי החולים החרדים בשאר בתי החולים? יש בארץ יותר מארבעה בתי חולים.
בשאר בתי החולים המצב שונה לחלוטין,
אין בהם חרדים, כי רק מעט חרדים גרים בסביבתם,
חרדים לא הולכים לבית החולים קפלן ברחובות, לא הולכים לבית החולים מאיר בכפר סבא,
לא הולכים בית החולים בצפת, ולא לפדה פוריה בטבריה,
אלא לשערי צדק ולהדסה, ולתל השומר - שיבא ולשניידר - ילדים,
שם יש הרבה מתנדבים חרדים.
בסך הארצי החרדים הם לא רוב, הם חלק קטן
אבל כשכל המדינה בחרדה אם יהיו מספיק מכונות הנשמה לכולם,
ההתנהגות של החרדים, מרגיזה ויוצרת אנטינוניזם עצום נגדם,
שאת המחיר שלו, נשלם ביוקר, עוד מעט וחבל.
|
|
איזה יופי התחמקת כל כך יפה, כרגיל, ממה שנשאלת כאן
שאלו אותך למה אתה מנפנף בדבריו של האנטישמי יואב אבן, אחרי שגיא זוהר נתן לו תשובה מה שנקרא "הקהה את שיניו".. גם הביאו את הלינק לדבריו - https://www.bhol.co.il/news/1091071 ומכאן עולה שאלה, הרי ברור שבתי החולים בסביבתם של חרדים יהיו בהם יותר חרדים, בית החולים הצמוד לבני ברק אמור להיות בו יותר חרדים. במקום לסתום את הפה או לומר טעיתי, הוטעיתי, אתה ממשיך לכתוב כמה מילים סתמיים בנושא, ובזה יצאת ידי חובתך
עשית את אותו פטנט כשדחפו אותך לקיר עם הנתונים הלא נכונים שהבנת מתוך הסטטיסטיקה של בני ברק, וגם שם הלכת על אותה טכניקה של בלבולי שכל במקום לענות תשובה ישירה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2020 22:19 |
|
| |
הממ.. בשניידר יש 5 מאושפזים עם קורונה. מה הוא אומר? שיש שם שניים וחצי חרדים? איך אפשר בכלל לדבר על סטטיסטיקה עם מספרים כאלה? ואיך הוא יודע כמה מאושפזים חרדים יש בכל בית חולים? הוא שלח שליח מיוחד לעבור מיטה מיטה? פייק ניוז. זה לא אומר שהרבה חרדים לא נדבקו. זה פשוט אומר שבמקרה הזה מדובר בשטות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2020 20:24 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  | לו בגרמניה או ארה''ב היו עושים זאת, כולם היו צועקים אנטישמים ... |
|
וזו היתה צביעות טהורה, כי אני כחרדי גם הייתי נוהג כך מדובר במשימה לאומית ובחיי אדם ומה לעשות שאין אפשרות לתשאל את כולם, אז אם יש לי שיטה פשוטה שיכולה לתעדף משימות כדי להגיע לתוצאה טובה בהרבה פחות אנרגיה, אני אלך על זה, גם אם היא מבוססת על מראה ושיוך מגזרי, אין מקום להתבכיינות בסגנון של השמאל נגד האיכונים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2020 20:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2020 20:00 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2020 23:13 |
|
| |
| בנשק כתב: |  | באמת עצוב (וצפוי...) אבל מה אחוזי החולים החרדים בשאר בתי החולים? יש בארץ יותר מארבעה בתי חולים. |
|
בשאר בתי החולים המצב שונה לחלוטין,
אין בהם חרדים, כי רק מעט חרדים גרים בסביבתם,
חרדים לא הולכים לבית החולים קפלן ברחובות, לא הולכים לבית החולים מאיר בכפר סבא,
לא הולכים בית החולים בצפת, ולא לפדה פוריה בטבריה,
אלא לשערי צדק ולהדסה, ולתל השומר - שיבא ולשניידר - ילדים,
שם יש הרבה מתנדבים חרדים.
בסך הארצי החרדים הם לא רוב, הם חלק קטן
אבל כשכל המדינה בחרדה אם יהיו מספיק מכונות הנשמה לכולם,
ההתנהגות של החרדים, מרגיזה ויוצרת אנטינוניזם עצום נגדם,
שאת המחיר שלו, נשלם ביוקר, עוד מעט וחבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2020 23:08 |
|
| |
רעיונוביץנשלח ב-29/3/2020 22:54 ככה פועלת המדינה שלך ! לא לא לא לא לא. מתוקי, המדינה וראה''מ *שלך*, ושלך בלבד. אני כידוע לא משתתף בביזיון שלכם זה המציאות. את המציאות משנים, לא מקבלים, ומנידים בראש... היום שואל סמוטריץ למה מצביע שמאלני שווה פי שלושה? למה כחול לבן עם 19 חכי"ם מקבלת כמות שרים כמו 58 חכי"ם? לסמוטריץ' יש לי רק תשובה אחת: הגודל לא קובע...נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|