בית פורומים בחדרי חרדים

רופא חבדניק מניו יורק ריפא 699 מתוך 699 חולי קורונה ! 100 אחוזי הצלחה !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/3/2020 18:17 לינק ישיר 
רופא חבדניק מניו יורק ריפא 699 מתוך 699 חולי קורונה ! 100 אחוזי הצלחה !

דר ולדימיר זלנקו טיפל ב699 חולי קורונה בעזרת הידרוקסיכלורוקווין, אבץ, סולפט ו- Z-Pack.
התוצאה היתה:
0 מתים
0 מונשמים
4 מאושפזים
דר זלנקו הוסיף שהטיפול זול ועולה בסך הכל 20$ לחמישה ימי טיפול.
בנוסף, קרא לטראמפ לצאת בקריאה לציבור לקחת את התרופות.

יש לציין שמושלים דמוקרטים אוסרים על שיטת הטיפול הזו בקורונה.

https://techstartups.com/2020/03/28/dr-vladimir-zelenko-now-treated-699-coronavirus-patients-100-success-using-hydroxychloroquine-sulfate-zinc-z-pak-update/

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2020 04:15 לינק ישיר 

וראה זה פלא... מנהל המזון והתרופות האמריקאי הסיר היום את התרופה הידרוקסיכלורוקווין מרשימת התרופות שמותר לעשות בהן שימוש חירום נגד הקורונה. הידרוקסיכלורוקווין הוא שיקוי הקסמים שבו השתמש זלנקו, הגאון מברוקלין, לטיפול בקורונה. זוהי גם התרופה שמוכה הירח מן הבית הלבן פרסם בהרחבה וגם כנראה גם בלע ממנה קצת. למרבה המבוכה הממשל האמריקאי קנה 66 מיליון מנות של השטות הזאת, שכעת אפשר לצור בהן על פי הצלוחית. זוהי עוד הצלחה של הבית הלבן בימי המטורף הנוכחי ששולט שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 03:41 לינק ישיר 

טראמפ אולי מטומטם, אבל לא ניתן להשוות בכלל לפושעים שמפיצים בזדון מידע מוטעה או לארגון האחראי על הבריאות העולמית שממליץ על בסיס נתונים שקריים אלה המלצות לעולם כולו. עם מינימום של יושרה האחראי שם היה אמור להתפטר מיידית. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/6/2020 03:09 לינק ישיר 

אם היה מוקם בי"ד כזה, הראשון שהיה מועמד לדין היה טראמפ בעצמו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 23:03 לינק ישיר 

צריך להעמיד לדין את ארגון הבריאות הבינלאומי. צריך גם לחוקק חוק בינלאומי ולהעמיד לדין בבית הדין לפשעי מלחמה את כל מפיצי הפייקניוז בנושא - שלחלקם יש דם על הידיים. טראמפ, לטיפולך.
יש רק בעיה טכנית - ארה"ב לא מכירה בביה"ד הבי"ל לפשעי מלחמה, ובצדק. אולי צריך להקים בי"ד בי"ל לפייקניוז... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/6/2020 22:48 לינק ישיר 

אחרי שארגון הבריאות העולמי הורה להפסיק את הניסויים על התרופה הנ"ל בטענה שהוא מסוכן חחולי קורונה והפסידו זמן יקר וחיים יקרים של אנשים רבים, כעת הם חזרו בהם והתירו את השימוש בו לאחר שהתברר שהם הסתמכו על מידע שיקרי שלל 'מכון מחקר' קיקיוני ואינטרסנטי. הזוי.

תחקיר של הגרדיאן
https://amp.theguardian.com/world/2020/jun/03/covid-19-surgisphere-who-world-health-organization-hydroxychloroquine?__twitter_impression=true

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2020 08:25 לינק ישיר 

כתבה בערוץ 7

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2020 02:34 לינק ישיר 

תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2020 01:51 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אתה מתייאש מלהטמיע ומצפה מאיתנו לראות את הראיון הארוך?...

תאמין לי זה יותר קל

מקודם רק עברתי עליו וכעת התפניתי לראות אותו, בד"ר נשמע שפוי ומדבר לעניין, גם אם הקוקטייל שלו לא עוזר, הראיון עוזר מאוד להבין כמה מושגים על הוירוס הזה ודרכי הפעולה שלו, והוא מסביר מאוד ברור וגם מקבל על כך מחמאה מהמראיין

אנסה לתמצת את מה שהבנתי (בתקווה שהבנתי, במגבלות השפה) ונראה לי מעניין:

הוא טוען שהתרופה כבר נוסתה בדרום קוריאה (ובצרפת) ונחלה הצלחה מוגבלת והסיבה לכך היא משום שהיא ניתנה בשלב מאוחר יותר בחדרי הטיפול נמרץ נשימתי אך הוא נותן אותה מוקדם יותר ולכן היא יותר יעילה. יעילות הוא מגדיר ב'לא למות'.

בהמשך הוא גם אומר שהיא לא מקלה על הסימפטומים אלא רק בולמת את התפשטות הנגיף ברקמות ובכך מאפשרת למערכת החיסונית להגיב, ולפי מה שהבנתי, זו הסיבה שכשזה ניתן בשלב מאוחר יותר לאחר שהיא כבר התפשטה התרופה כבר לא יעילה.

בנוסף הוא משתמש באבץ שמוכר ומוכח כיעיל במקרים של הצטננות ובעיות קלות בדרכי הנשימה, אך לטענתו רוב האבץ איננו מצליח לחדור לתא, והשילוב עם התרופה לעיל האפקטיביות של האבץ גדלה מאוד, כי התרופה פותחת תעלה לתוך התא ולכן האבץ מצליח לחדור פנימה ולהשפיע יותר

ולמי ששאל על מי התרופה נוסתה, לפי מה שהוא אומר, בחולים בני 60 ומטה ללא מחלות רקע הוא לא מטפל בכלל וטוען שהמערכת החיסונית שלהם לבדה תצליח להתגבר, כלומר, הטיפול שלו נדבק על חולים בקבוצות הסיכון

מה שלא שמעתי נאמר בצורה מפורשת, האם כל המטופלים שהוא סופר אכן נבדקו ונמצאו חיוביים לנגיף קורונה, או שרק הגיעו עם סימפטומים

תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 31/03/2020 02:10:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2020 01:29 לינק ישיר 

הניו_יורקר כתב:

ראיתי ראיונות עם חולים שכבר נפרדו ממשפחתם
ומספר שעות לאחר נטילת התרופה
מצבם השתפר פלאים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ידוע אם היו להם תופעות לוואי מהתרופה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2020 01:24 לינק ישיר 

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 31/03/2020 01:23:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2020 01:19 לינק ישיר 

אתה מתייאש מלהטמיע ומצפה מאיתנו לראות את הראיון הארוך?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2020 01:12 לינק ישיר 

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 31/03/2020 01:24:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2020 00:43 לינק ישיר 

התייאשתי מלהטמיע סרטון

זה לינק לראיון וידאו ארוך ומפורט שעורך איתו רודי ג'וליאני

https://www.youtube.com/watch?v=1TJdjhd_XG8&pbjreload=10

תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 31/03/2020 00:51:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2020 00:06 לינק ישיר 

ראיתי ראיונות עם חולים שכבר נפרדו ממשפחתם
ומספר שעות לאחר נטילת התרופה
מצבם השתפר פלאים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2020 23:44 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

הוא אומר שם שרופאים חוששים לתת את התרופה הזו כי תופעת הלוואי שלה היא הפרעה בקצב הלב(1 ל1000).
אבל, הוא מוסיף, עם 6% תמותה מול פרומיל הפרעת קצב הלב - אני מעדיף לחיות.

עוד הוא אומר שהוירוס הזה קטלני בתוך 5 ימים.
אם שרדת את ה5 ימים הראשונים הסיכוי להתאושש מזה הולך וגדל משמעותית, אם כי ישנו נזק ארוך טווח - מהנגיף - לריאות שנשארות מצולקות.

אחינו כל בית ישראל וכו' המקום ירחם עליהם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רופא חבדניק מניו יורק ריפא 699 מתוך 699 חולי קורונה ! 100 אחוזי הצלחה !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext