בית פורומים בחדרי חרדים

מ.לסר שיווק ביצים אם אתה חרדי תבנית ביצים אחת חילוני 3 תבניות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2020 15:15 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

באם זה נכון, שיזכה לשיימינג = תביעת דיבה

תוקן על ידי נוירולוג ב- 31/03/2020 17:04:28

יש הוכחה שהרכב המצולם שייך לאותו חרדי ? מה שרואים פה זה סתם תמונה של רכב מלא ביצים וללא נהג ואין אף חרדי בתוך הצילום .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 15:46 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

נוירולוג כתב:

יש הוכחה שהרכב המצולם שייך לאותו חרדי ? מה שרואים פה זה סתם תמונה של רכב מלא ביצים וללא נהג ואין אף חרדי בתוך הצילום .

נשלח מהאנדרואיד שלי

ממש לא הגיוני אחרת הוא לא היה מסכים למכור לו כלום, מה שברור שהמוכר בכל אופן לא ידע גם לו יצוייר שזה באמת הרכב של האברך הזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 15:47 לינק ישיר 

פינטשיב כתב:

יו_טיוב כתב:

נוירולוג כתב:

ממש לא הגיוני אחרת הוא לא היה מסכים למכור לו כלום, מה שברור שהמוכר בכל אופן לא ידע גם לו יצוייר שזה באמת הרכב של האברך הזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 15:49 לינק ישיר 

אין הוכחה לכלום, גם לא לטענת האפליה כביכול

הובא צד אחד, אז הובא גם צד שני (ועל זה כתבתי באם זה נכון שיזכה לשיימינג ותביעת דיבה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 15:51 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

אין הוכחה לכלום, גם לא לטענת האפליה כביכול

הובא צד אחד, אז הובא גם צד שני (ועל זה כתבתי באם זה נכון שיזכה לשיימינג ותביעת דיבה)

לאפליה הייתה הוכחה רואים בבירור תבנית אחת מול שלוש . ללא תירוץ וסיבה . והכל מצולם בהסרטה אחת ללא הפסקות ועריכה .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 15:58 לינק ישיר 

עוד לפני שהובא הצד השני היה לי הרושם שהסיפור הוא לא כפי שמנסים להציג, וזה התחזק לאחר מכן.

הסרטון מתחיל מנקודת זמן מסוימת, זה כמובן לא ראיה לשום דבר, לכאן או לכאן. מה שכן, אולי לא כולם שמו לב לזה, בשלב כלשהי המצלם אומר "איציק, שים את הביצים פה, לך תבקש ממנו שלוש" (גם זה יכול להיות פרשנות לכאן ולכאן, אבל העסק לא מריח אפעס).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 16:03 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

עוד לפני שהובא הצד השני היה לי הרושם שהסיפור הוא לא כפי שמנסים להציג, וזה התחזק לאחר מכן.

הסרטון מתחיל מנקודת זמן מסוימת, זה כמובן לא ראיה לשום דבר, לכאן או לכאן. מה שכן, אולי לא כולם שמו לב לזה, בשלב כלשהי המצלם אומר "איציק, שים את הביצים פה, לך תבקש ממנו שלוש" (גם זה יכול להיות פרשנות לכאן ולכאן, אבל העסק לא מריח אפעס).

אם לפקפק בסרטון עדיף כבר לפקפק בתמונה .

רואים בסרטון את הנוקשות במתן הביצים איך בדיוק יתכן מצב שבן אדם קיבל ביצים וחזר ושוב קיבל ושוב חזר ? ולמה בסרטון הוא לא אומר לו מילה על כך שהוא כבר לקח כמות אלא נותן לו תבנית אחת בלי סיבה . לכאורה בן אדם שלקח כזו כמות גם תבנית אחת לא מגיעה לו .
אהה ועוד משהו למה אין עוד תמונה או סרטון שקושרת את החרדי לרכב האנונימי הנ''ל ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 16:08 לינק ישיר 

אפשר להתווכח על זה בלי סוף
תבין מה שאתה רוצה להבין, ועושה רושם שרוב האנשים הבינו פחות או יותר מה קרה כאן.

ולמה מהצד השני יש רק תמונה ולא סרטון? אולי כי יש אנשים שיש להם עבודה וצריכים לשרת לקוחות, אין להם זמן ויכולת לעמוד מהצד ולהסריט בשביל לפרסם ברשת.

נסיים את הדיון בזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 16:14 לינק ישיר 
ושוב אכתוב.

הייתי שם ביום ראשון. והיום. באתי לבד. וקיבלתי 10 ביום ראשון. וחמש היום.
כך קיבלו כולם.
מי שתיחמן. אוכל אותה. ומזיק לאחרים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 21:35 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:

לאפליה הייתה הוכחה רואים בבירור תבנית אחת מול שלוש . ללא תירוץ וסיבה . והכל מצולם בהסרטה אחת ללא הפסקות ועריכה .

אין שום חיתוך ועריכה, מלבד זאת הראשונה, ממנה התחילה ההסרטה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 22:37 לינק ישיר 

הבעלים של המקום חסיד גור, מישהו באמת חושב שהוא יפלה חרדים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מ.לסר שיווק ביצים אם אתה חרדי תבנית ביצים אחת חילוני 3 תבניות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.