| נשלח ב-1/4/2020 21:34 |
|
| |
אפליה!!! 500 ש"ח רק עד הילד הרביעי
נתניהו הודיע על מענק של 500 ש"ח לכל ילד, עד הילד הרביעי כולל.
האם הילדים החמישי ואילך אמורים לרעוב??
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2020 13:10 |
|
| |
משפחות רבות היו שמחות אם זה היה החל מהילד הרביעי, במקום עד הילד הרביעי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2020 12:16 |
|
| |
כעת, שברור לכולם, שמענישים דוקא את המשפחות ה'ברוכות ילדים' יותר מאחרים, [יתכן בצדק, ויתכן לא, אבל מכל מקום - ] מתחזקת ההגיון שדוקא למשפחות אלו יתנו גם לפי כמות הילדים... לא יתכן שהבני ברקים, האלעדים, וכל השאר, ששם ההתפשטות מהירה מכל מקום אחר, ולכן סוגרים אותם ומהדקים אותם יותר מכל מקום אחר. וכשמגיע לחלוקת השלל - הם יקופחו!?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 10:02 |
|
| |
דוגמא לאנטישמיות עיוורת משנאה: כשגם הישוב החרדי־לאומי אפרת עם שיעור הדבקה של 4.6 ל־1000 איש (ציטוט מאחד אתרי החדשות). כעת צאו ובדקו בבחירות לכנסת ה21 כשבנט נפרד משאר הד"לים, כמה קבלה הבית היהודי-האחוד הלאומי בישוב אפרת (22 אחוז). וגם זה כמובן לא מראה על חרד"ל טהור.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 09:58 |
|
| |
בלי להכנס לשאלה האם צודק פותח האשכול, אני מקווה שאף אחד מנציגינו לא ישתטה להעלות כזו הצעה בימים אלו שהאנטישמיות חוגגת מבית ומחוץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 09:53 |
|
| |
| פדהאל כתב: |  | אין דבר כזה 'משפחות'. משפחה מורכבת מאנשים, מבודדים. כל נפש יש לה הוצאות, יש לה עלויות, ויש לה זכויות במדינה דמוקרטית.
מה זה 20% מהאוכלוסייה? אתה מתכוון 20% מהמשפחות (גם לא מדויק, אבל לא משנה).
כל אחוז מהאוכלוסייה (כלומר האנשים), יקבל בדיוק את החלק היחסי המגיע לו.
תוקן על ידי פדהאל ב- 02/04/2020 02:18:47 |
| לכי גם לצד השני, קחי את ביטוח הבריאות שיורד לך מהמשכורת, חלקי אותו במספר הילדים ובדקי האם גם אז את מתלוננת על "שוויון". האם גם כשאנשים עובדים בשחור או לא עובדים כלל ונהנים מהמערכת הציבורית גם אז את מתלוננת על "אפלייה" של מי שמשלם טבין ותקילין בעד שירות שאת צורכת. אם כן אז את באמת לוחמת צדק. אם לא, סתם חמדנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 04:49 |
|
| |
אם כבר שוויון - דובר על דמי אבטלה למפוטרים. מתברר, שזה רק למפוטרים מעל גיל 20. מי שעובד כבר בגיל 18 ופוטר - שירעב...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 02:17 |
|
| |
אין דבר כזה 'משפחות'. משפחה מורכבת מאנשים, מבודדים. כל נפש יש לה הוצאות, יש לה עלויות, ויש לה זכויות במדינה דמוקרטית.
מה זה 20% מהאוכלוסייה? אתה מתכוון 20% מהמשפחות (גם לא מדויק, אבל לא משנה).
כל אחוז מהאוכלוסייה (כלומר האנשים), יקבל בדיוק את החלק היחסי המגיע לו.
תוקן על ידי פדהאל ב- 02/04/2020 02:18:47
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 01:56 |
|
| |
מחלקים למשפחות עם ילדים, המספר הוא כנראה סתם קריטריון להגיע למקסימום 2000 למשפחה. אם יחלקו פר ילד אז 20% מהאוכלוסיה תקבל 80% מהתקציב והשאר יקבלו פירורים, הכוונה לעזור למשפחות בכללי, זה לא תוכנית חיסכון לילדים..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 01:35 |
|
| |
אני לא מבינה את הטענות שלכם פה.
כל היום בג"ץ מפמפם שוויון שוויון.
אם מחלקים קצבה לפי ילד, מה ההצדקה להפלות בין ילדים?
אם אין מספיק כסף, שיורידו את הסכום לכל ילד.
מילא בקצבאות ילדים, המדינה אולי יכולה לומר שהיא נותנת פחות לילד החמישי והלאה משיקולי מדיניות ילודה, לא יודעת אם זה היה עובר בג"ץ אם זה היה נגד השמאלנים ולא נגד החרדים, אבל אוקיי, יש איזה הגיון. אבל כאן אין שום מדיניות. האנשים במדינה בקשיים ונותנים מענק לפי ילדים. אבל מה? מענק רק לארבעה הראשונים.
זה הכי לא שוויוני והכי מכוער שהיה פה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 23:24 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. איך אומרים בזמן שיש שובע אצל החרדים, ושואלים המשפחות מעוטות הילדים היאך מסתדרים?! והתשובה: כל יילוד, ופיתו בידו. אז תאמיני בזה גם עכשיו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 23:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 23:10 |
|
| |
עד לפני שעתיים אף אחד בכלל לא חשב על המענק הזה. פתאום אתה מתלונן על הילדים האחרים שירעבו? מספיק לבכות סתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 22:41 |
|
| |
| גשם_בעיתו כתבה: |  |
לא יאמן. כמה אנשים אוהבים להתלונן. ואם היו אומרים עד הילד השישי? היית שואל על השביעי... מי אחראי לזה שיש לך 14 ילדים?? ומה עם מי שמעל גיל 18 לא צריך לדאוג לו?? נו באמת. תגידו תודה וזהו. לא יקרה כלום
|
|
מה קשר להתלונן פה? ואם ראש הממשלה הבא יחליט שעד שלושה ילדים? שייתן 300 שקל לכל ילד ויתן לכל הילדים. הסיבה שנותנים עכשיו זה כי המצב קשה ורוצים לעזור להורים להתמודד עם קשיי הפרנסה במצוקה הזו. אז למה לא לכל הילדים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 22:40 |
|
| |
יש תקציב מסויים, נניח בממוצע 1000 שח למשפחה זה משהו שהאוצר יכול לספוג. איך את מציעה לחלק את זה בצורה שוויונית יחסית? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2020 22:33 |
|
| |
לא יאמן. כמה אנשים אוהבים להתלונן. ואם היו אומרים עד הילד השישי? היית שואל על השביעי... מי אחראי לזה שיש לך 14 ילדים?? ומה עם מי שמעל גיל 18 לא צריך לדאוג לו?? נו באמת. תגידו תודה וזהו. לא יקרה כלום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|