|
|
| נשלח ב-2/4/2020 14:55 |
|
| |
האם לדעתך הגר״ח באמת למד את נושא הקורונה? באמת למד את הסיכונים במגיפה הזאת?
אם כך, לשיטתך, לפי מה הוא פוסק? האם לדעתך הוא פוסק הלכה לרבים?
אני שואל את השאלות האלה כי באמת כואב לי. הגר״ח הוא תלמיד חכם עצום והחילול ה׳ שנעשה על ידי מקורוביו והביזיון שעושים לו הוא עצום.
הגר״ח הוא בלי ספק גדול ועצום בתורה ויש לי סיפורים מופלאים על התמצאותו. מה לעשות שהוא לא מנהיג ולא נראה שרצה להיות מנהיג, נראה שהוא בעיקר רוצה להיות בביתו וללמוד.
באים אליו מקורבים, שואלים אותו כל מיני קלוצקשעס והוא עונה והם הולכים ומפרסמים ציוויים בשם הגר״ח.
ואני אומר, הניחו לו. הוא יהודי מבוגר, אתם רוצחים אותו ומבזים את שמו.
שמו של הגר״ח הפך למשל ולשנינה לא בגלל משנאי הדת אלא בגלל מקורביו שמבזים אותו וכיום אפילו מסכנים את חייו כשהם מאפשרים מניינים בדירתו בזמן מגיפה.
נכון לעכשיו האנשים שמקורבים אליו הם כמעט בגדר רודפים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 15:04 |
|
| |
לא מבין החגיגה של הערליכער הרי החוג שלו זלזלו הרבה יותר בהוראות וחלקם אפילו עכשיו, רוח הקודש אין לשום צד. סתם בשביל הסקרנות הערליכער שייך לצד האותנטי של הפלג שרואים את הפלס כרודפי דת גם כן? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 15:39 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 15:45 |
|
| |
חיים שמך נאה לך ונאה אתה לשמך . אתה באמת תמים . ראית גם את הסרטון וגם את התמונה . בסרטון רואים בבירור אפליה . בתמונה לא רואים כלום ! רואים סתם רכב אנונימי מלא ביצים . אהה וגם מישהו כתב שהרכב שייך לחרדי הנודע רק שאין שום הוכחה בצילום על קשר בינו לבין הרכב הנ''ל . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 15:45 |
|
| |
| אלי_ו כתב: |  | האם לדעתך הגר״ח באמת למד את נושא הקורונה? באמת למד את הסיכונים במגיפה הזאת?
אם כך, לשיטתך, לפי מה הוא פוסק? האם לדעתך הוא פוסק הלכה לרבים?
אני שואל את השאלות האלה כי באמת כואב לי. הגר״ח הוא תלמיד חכם עצום והחילול ה׳ שנעשה על ידי מקורוביו והביזיון שעושים לו הוא עצום.
הגר״ח הוא בלי ספק גדול ועצום בתורה ויש לי סיפורים מופלאים על התמצאותו. מה לעשות שהוא לא מנהיג ולא נראה שרצה להיות מנהיג, נראה שהוא בעיקר רוצה להיות בביתו וללמוד.
באים אליו מקורבים, שואלים אותו כל מיני קלוצקשעס והוא עונה והם הולכים ומפרסמים ציוויים בשם הגר״ח.
ואני אומר, הניחו לו. הוא יהודי מבוגר, אתם רוצחים אותו ומבזים את שמו.
שמו של הגר״ח הפך למשל ולשנינה לא בגלל משנאי הדת אלא בגלל מקורביו שמבזים אותו וכיום אפילו מסכנים את חייו כשהם מאפשרים מניינים בדירתו בזמן מגיפה.
נכון לעכשיו האנשים שמקורבים אליו הם כמעט בגדר רודפים. |
|
אני מעריך את זה שהשקעת בשאלות לפותח האשכול אבל אתה באמת מצפה מחבורת טרולים תינוקים שטופי מוח להתמודד עניינית עם טענות ושאלות? הם לא עשו את זה עד היום, וזה גם לא הולך להשתנות. אך כן טוב לכתוב לטובת שאר הקוראים בפורום שרוצים לשמוע גם את האמת גם אם היא לא נעימה לאותה חבורה.
נ.ב. אין להתרגש מהם, דרכם מאז ומעולם לנסות לסתום פיות וביקורות מוצדקות באמצעות חרמות וקללות ושאר מרעין בישין (הם נוהגים לעשות זאת גם באמצעות שימוש ציני בשר התורה שהפך אצלם ובידם למכונת הכרעות קללות וברכות).
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 15:46 |
|
| |
חבר'ה תרגיעו,
שר התורה הוא מלאך בשמים הממונה על התורה בשם "יפה-פיה" שר התורה והוא גילה סודות התורה למשה רבינו והתגלה לתנאים ואמוראים (ע"ע בגוגל) ואותו אף אחד לא ביזה ולא התכווין לבזות מעולם, ואדרבה כל אחד משתוקק שהלוואי והוא יזכה להתגלותו,
בעשור האחרון החליטו עורכי עיתון מסויים לכנות את הגאון הגדול ר' חיים קנייבסקי שליט"א בנו של הסטייפלער זצ"ל בתואר השמור למלאך הנ"ל (אם כי יש לציין שכבר היו גדולי עולם שכינו אותם בכתבים מסויימים בתואר זה, אבל לא בתואר רשמי הנצמד לשמם) והתואר המתאים לענ"ד הוא כפי שכתב ה'פלס' בכותרת למחרת פטירתו של הרב עובדיה זצ"ל "הגאון הנודע הבקי בכל חדרי תורה"
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 16:51 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | שוב, איש מבין הניקים אינו מדבר על גדולי ישראל! ההפך הנכון עומדים ומשתאים נוכח התנהגותם של הקרובים אליהם ביותר?בשעה קשה זו שנותנים דוגמה אישית שלילית שניתן "למרוח" את הוראתם של גורמי הרפואה ,ואף הוראתם של הרבנים עצמם! שזה נוגד כל כלל הלכתי.בכל אופן מאחר ואנו משוכנעים שהגדולים עצמם אינם שותפים "למריחה" קמה עלינו החיוב ,למחות נגד אלה "שלקחו על עצמם את ניהול הדור"?אני כבר לא מדברת במקום שיש חילול ה'...אבל כאמור הכוונה לסביבה הסובבת את הגדולים:גם אם לפעמים הדברים לא מודגשים בלהט הוויכוח שמתעורר ולא מובנים מאליהם?
|
|
שקרן עלוב ונאלח!!!! מי קרה לבדוק את ר' חיים על ידי רופא גריאטרי??? מי טען שר' חיים בכלל אינו ת"ח ואת ספריו כתב מישהו אחר??? מי כתב עליו אישית לא פעם סתם 'קנייבסקי'??? את/ה ולא אחר/ת!!! הכל מתועד באשכולות כאן...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 16:54 |
|
| |
יענקי קנייבסקי הוא המבזה הגדול ושאר עסקני דגל שנתנו לחרפה לחילול ה ולפיקוח נפש הזה לקרות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 16:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 17:14 |
|
| |
ולשרה_בן
| חיים_התמים כתב: |  | | אני לא מתכוון להתנצח עם אף אחד ממיני הפרחחים לסוגיהם כאן, כל הקושיות של ה"רשע מה הוא אומר" הם ס"ה תירוצים להתנהלות היומיומית שלהם בקלות הדעת שלהם המופצת בפורום. |
|
רשע יכול לעשות תשובה אבל שוטה נשאר שוטה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 17:29 |
|
| |
מצדרביעי
| טום888 כתב: |  | יענקי קנייבסקי הוא המבזה הגדול ושאר עסקני דגל שנתנו לחרפה לחילול ה ולפיקוח נפש הזה לקרות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 20:35 |
|
| |
אף אחד לא מבזה את שר התורה כי אף אחד לא יכול לחלוק על גדולתו בתורה.
כן מבזים את מלך הבאבות האיש והסגולות השר לענייני הכל מכל כל והסביבה והשר המקשר בין שמים וארץ.
האיש שעונה לכל התארים מהרשימה האחרונה אכן ראוי לביזוי. לדעתי האיש הזה לא קשור לרבי חיים
מי שרואה ברבי חיים את כל הנ"ל מוזמן להעלב ולהיחרד.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 20:44 |
|
| |
רק אומר ששמעתי בימים האחרונים ביטויים לא פשוטים מאנשים שכל חייהם האמינו בכל פסק שיצא מבית הגר"ח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2020 22:42 |
|
| |
hhaavv.לא אמרתי שמומחה בגריאטריה צריך לבדוק את הרב קנייבסקי שליט"א:אמרתי שכל עוד שמומחה בגריאטריה לא מאשר את מצבו הקוגניטיבי אין לסמוך עליו בדיני נפשות?וכי לא צדקתי?מעולם לא כיניתי אותו "קנייבסקי,הוכיח את דבריך! באשר לכתיבת הספרים כתבתי שיש תלמידי חכמים שנעזרים באחרים,או דיברתי על תכנות מחשב.הזכר לי רק בבקשה מי אמר בתגובה לשאלה שיצחק אבינו התבלבל?
|
|
|
|
|