בית פורומים בחדרי חרדים

מרשעות ליצמן, איחוד הצלה עכשיו לא יכולים לעזור!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/4/2020 20:37 לינק ישיר 
מרשעות ליצמן, איחוד הצלה עכשיו לא יכולים לעזור!!!

לא רוצה לומר "מגיע לו", אבל מי שכל ימיו הפוליטיים עושה רק לטובת גור, ושם רגליים לגוף הצלה ענק שלוקח בהליכה את מד"א בכל פרמטר, גרם לכך שכרגע מד"א לא מצליח להשתלט ולהגיע לכולם לצורך פינוי, ואיחוד הצלה כמו "נכה" שלכ יכול לסייע במצב חירום של המדינה!!!

אי אפשר לשתוק על זה יותר!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 23:31 לינק ישיר 
bakar

למה אתם לא מתנדבים במד"א, יש שם אקשן וכל השאר שאתם מחפשים(ב. שירות), אז מה אם יותר מאצעב באיחוד, רוצים קורונה תתפשרו, איכסססס

תוקן על ידי bakar ב- 02/04/2020 23:31:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 23:12 לינק ישיר 

אם היה עושה רק לגור החרשתי, הגם שזה בגידה מכוערת בכל הציבור החרדי, העוול המשווע בכפל כפליים שעושה לטובת גור גם כשזה על חשבון שאר הציבור החרדי, זאת אומרת שהוא פועל נגדך עם הכוח שאתה נתת לו! היש לך מתועב ממנו? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 23:08 לינק ישיר 

momeir כתב:

למה לא שומעים מילה מח"כ גפני, ח"כ יעקב אשר וכל השאר.
לאן הם נעלמו?

באמת הזיה… הם בעיני אשמים לא פחות כששותקים על ההתנהלות שלו.
לא ייתכן שגוף רפואי ענק פי 20 ממד"א מבחינת מתנדבים, לא מגויס ללקיחת בדיקות מינימום!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 21:35 לינק ישיר 

למה לא שומעים מילה מח"כ גפני, ח"כ יעקב אשר וכל השאר.
לאן הם נעלמו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 21:19 לינק ישיר 

אכן הניסוח שכל ימיו הפוליטיים הוא עושה רק לטובת גור לא מדויק.
נכון יותר לומר שכל ימיו הפוליטיים טובת גור  [אינטרסים של החצר] לנגד עיניו גם אם זה על חשבון ואף נגד הציבור הכללי ששלח אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 21:05 לינק ישיר 

בדיוק! נראה לך הגיוני שבמצב חירום שמד"א לא מצליח לפנות אנשים, לא מבקשים מאיחוד הצלה עזרה??? הכל אינטרסים רעים אפילו במצב הזה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 02/04/2020 21:05:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 21:01 לינק ישיר 

אין צורך לפזר כלום, רוב הדברים ידועים, אף אחד לא נולד היום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 20:57 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

אךטובוחסד כתב:
לא רוצה לומר "מגיע לו", אבל מי שכל ימיו הפוליטיים עושה רק לטובת גור, ושם רגליים לגוף הצלה ענק שלוקח בהליכה את מד"א בכל פרמטר, גרם לכך שכרגע מד"א לא מצליח להשתלט ולהגיע לכולם לצורך פינוי, ואיחוד הצלה כמו "נכה" שלכ יכול לסייע במצב חירום של המדינה!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

יופי
אי אפשר לשתוק, יצאת ידי חובת צעקה. ואפילו שיקרת והשמצת לצורך העניין שהוא עוזר רק לגור.

המאבק הפוליטי/תדמיתי/כספי בין ארגון מד"א לארגון איחוד הצלה לא נולד היום, ואין צורך להאריך בזה כעת יותר מדי.

משום מה יש לי תחושה שאם הארגון החשוב (ולא בציניות) 'איחוד הצלה' היה בא רק "לעזור", אולי דברים היו אחרת. ויש עוד מה לומר בעניין, אבל זה לא כל כך מתאים.

מלפזר רמזים ו"עננים" לא משכנעים אפילו ילדים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/4/2020 20:49 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

יופי
אי אפשר לשתוק, יצאת ידי חובת צעקה. ואפילו שיקרת והשמצת לצורך העניין שהוא עוזר רק לגור.

המאבק הפוליטי/תדמיתי/כספי בין ארגון מד"א לארגון איחוד הצלה לא נולד היום, ואין צורך להאריך בזה כעת יותר מדי.

משום מה יש לי תחושה שאם הארגון החשוב (ולא בציניות) 'איחוד הצלה' היה בא רק "לעזור", אולי דברים היו אחרת. ויש עוד מה לומר בעניין, אבל זה לא כל כך מתאים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מרשעות ליצמן, איחוד הצלה עכשיו לא יכולים לעזור!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext