בית פורומים בחדרי חרדים

בנט בכוון הנכון!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/4/2020 13:35 לינק ישיר 
בנט בכוון הנכון!

אתמול פתחתי אשכול: www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3163764&forum_id=771 אני שמח לפתוח כעת את ההמשך שלו מתוך הטוויטר של טוקר: סתם שתדעו, שיש לנו שר ביטחון רציני,מעמיק, אכפתי, דואג ומסור ברמה שקשה למצוא. לאחר שפרסמתי אמש כמה כיוונים לסיוע נחוץ למגזר החרדי, פנו אלי מלשכתו: ׳השר מבקש לשמוע כל דבר שיוכל לסייע לציבור׳. ישבנו הבוקר ארוכות ובהחלט מקוים להתקדם בכל החזיתות, ההסברתית, הומניטארית ובעיקר ארגונית.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2020 14:16 לינק ישיר 

אמר אויסדויטשר. ברוך שאמר. אז הוא לא יכול לצאת מבני ברק. מסכן. כמעט אף אחד לא מעוניין להסתובב ברחבי הארץ בעידן הזה. אני מסכים שדרך הפעולה צריכה להיות שונה ועל זה בדיוק בנט וטוקר עובדים, אבל הסגר היה חשוב בשביל לתת לציבור הישראלי להוציא עלינו קיטור. ולתת תחושה שסגרו את הסיפור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2020 14:09 לינק ישיר 

תמשיכו להתבכיין! תוצאות הנבערות. הייתם צריכים להוקיע את האנשים האלו מקרבכם מזמן!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2020 13:51 לינק ישיר 

בנט ממש לא בכיווןן הנכון כשהוא החליט על הסגר הזה,

הסגר הזה הוא פוליטי לרצות את התקשורת,

הוא לא נועד לבריאות הציבור,

הוא נגד הציבור החרדי בתירוץ בריאותי.

הנה מה שכותב עו"ד מפורסם מתושבי העיר

עו"ד משה יצחק אוסדיטשר

מכתב גלוי לחכים החרדים: לצערי התנהגותכם היום מוכיחה שרק הכיסאות מעניינים אותכם ולא הבוחרים שלכם. העיר בני ברק בסגר הרמטי כאילו היינו חיות. במקום לטפל באופן מעמיק בבעיה ולעבור בית בית ההרגשה שממשלת ישראל התייאשה מבני ברק ומניחים לתושבי בני ברק להידבק ולמות באין מפריע, לא תנקו!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2020 13:37 לינק ישיר 

אינני יודע מה הוא עושה בפועל, אבל עצם זה שהוא מוכן לשמוע ולא נעול על כלום, זה אומר הרבה מאד ואופטימי מאד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בנט בכוון הנכון!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext