| נשלח ב-3/4/2020 13:35 |
|
| |
בנט בכוון הנכון!
אתמול פתחתי אשכול: www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=3163764&forum_id=771
אני שמח לפתוח כעת את ההמשך שלו מתוך הטוויטר של טוקר: סתם שתדעו, שיש לנו שר ביטחון רציני,מעמיק, אכפתי, דואג ומסור ברמה שקשה למצוא. לאחר שפרסמתי אמש כמה כיוונים לסיוע נחוץ למגזר החרדי, פנו אלי מלשכתו: ׳השר מבקש לשמוע כל דבר שיוכל לסייע לציבור׳. ישבנו הבוקר ארוכות ובהחלט מקוים להתקדם בכל החזיתות, ההסברתית, הומניטארית ובעיקר ארגונית.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 13:37 |
|
| |
אינני יודע מה הוא עושה בפועל, אבל עצם זה שהוא מוכן לשמוע ולא נעול על כלום, זה אומר הרבה מאד ואופטימי מאד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 13:51 |
|
| |
בנט ממש לא בכיווןן הנכון כשהוא החליט על הסגר הזה,
הסגר הזה הוא פוליטי לרצות את התקשורת,
הוא לא נועד לבריאות הציבור,
הוא נגד הציבור החרדי בתירוץ בריאותי.
הנה מה שכותב עו"ד מפורסם מתושבי העיר
עו"ד משה יצחק אוסדיטשר
מכתב גלוי לחכים החרדים: לצערי התנהגותכם היום מוכיחה שרק הכיסאות מעניינים אותכם ולא הבוחרים שלכם. העיר בני ברק בסגר הרמטי כאילו היינו חיות. במקום לטפל באופן מעמיק בבעיה ולעבור בית בית ההרגשה שממשלת ישראל התייאשה מבני ברק ומניחים לתושבי בני ברק להידבק ולמות באין מפריע, לא תנקו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 14:09 |
|
| |
תמשיכו להתבכיין! תוצאות הנבערות. הייתם צריכים להוקיע את האנשים האלו מקרבכם מזמן!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 14:16 |
|
| |
אמר אויסדויטשר. ברוך שאמר. אז הוא לא יכול לצאת מבני ברק. מסכן. כמעט אף אחד לא מעוניין להסתובב ברחבי הארץ בעידן הזה. אני מסכים שדרך הפעולה צריכה להיות שונה ועל זה בדיוק בנט וטוקר עובדים, אבל הסגר היה חשוב בשביל לתת לציבור הישראלי להוציא עלינו קיטור. ולתת תחושה שסגרו את הסיפור.
|
|
|
|
|