| נשלח ב-3/4/2020 15:45 |
|
| |
המדינה שלנו חולה מאוד וממש לא מקורונה!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2020 19:38 |
|
| |
תושבי אילת זועמים: שני החולים הסתובבו ברחבי העיר והדביקו אנשים במודע מאת: רותם נועם 3/4/2020 22:27 ערב ערב 2961 זעם רב בקרב תושבי העיר אילת, לאחר שמהעירייה אישרו כי שני חולי קורונה אושפזסו היום באשפוז כפוי לאחר שסרבו להתפנות לסורוקה. השכנים מעידים: ''אחד מהם הפר את הבידוד פעמיים ונקנס ב-10,000 שקל בפעם השלישית הלשינו עליו למשטרה, מחי יודע כמה אנשים הם הדביקו'' חשש להדבקה מסיבית באילת לאחר ששני חולי קורונה מאומתים סרבו להתפנות היום לאשפוז כפוי בבית החולים סורוקה בעיר, מה שגרר את הצורך להזעיק ניידות משטרה אשר פינתה את השניים בכפיה. שכנים שהיו עדים למקרה סיפרו: "מדובר בבן של נהג מונית באחת החברות הגדולות בעיר, פעמיים תפסו אותו ופעמיים הוא קיבהל 5,000 שקל קנס, בפעם השלישית השכנים של הילד שלו דיווחו וקראו למשטרה והגיעו אליו שש ניידות ועצרו אותו עד שפינו אותם בכוח. לא ידעתי שמדובר באנשים כל כך חסרי אחריות, מעניין איזה נזק הם עשו לתושבי אילת, בין היתר מבוגרים, עוד שבוע וחצי נדע כשיתחילו להתפקד חולי קורונה חדשים ביוספטל". מעיריית אילת נמסר: "החל מהבוקר עסקו גורמי החירום בעיר אילת ובהם משרד הבריאות, משטרת מרחב אילת, פיקוד העורף, גורמי החירום של עיריית אילת וראש עיריית אילת - מאיר יצחק הלוי, בטיפול בשני תושבי העיר, שחלו כאמור בקורונה ובחרו להתנהג בניגוד חמור להנחיות תוך שהם מסכנים בהדבקה את סביבתם. ראש עיריית אילת ביקש ממשרד הבריאות, ממשטרת מרחב אילת ומפיקוד העורף אישור לאישפוז בכפיה, האישור ניתן והחל משעות הערב החלה פעולה משולבת של משרד הבריאות באישור רופא המחוז - פרופ' מיכאל ומשרד הבריאות באילת בראשות ד"ר מאיה ומשטרת מרחב אילת בהובלת ממ"ר אילת נצ"מ קובי מור, נפת אדום של פיקוד העורף בפיקודו של אל"מ שמוליק יחזקאל, מד"א אילת ומטה החירום של עיריית אילת בראשות ראש העירייה. כאמור, הערב פונו שני החולים לבי"ח סורוקה, באמבולנס מד"א ובליווי ניידת של משטרת אילת. מיד עם פינויים פעלו הערב צוותי אגף התברואה בעירייה לחטא את האזור ראש עיריית אילת, מאיר יצחק הלוי הוסיף: "כך בדיוק צריך לפעול נגד תושבים חסרי אחריות המסכנים בהתנהגותם חסרת התבונה תושבים בריאים". ראש העירייה איחל לשני התושבים בריאות מלאה, והבהיר כי יד קשה ובלתי מתפשרת תמשיך להיות נגד התנהגות של חולים או מבודדים המסכנת את בריאות תושבי העיר. בהזדמנות זו הודה, ראש העירייה לכל גורמי החירום על שיתוף הפעולה המצויין ועל ביצוע פעולת האכיפה בצורה מקצועית, יעילה ומהירה. אין זה המקרה הראשון בו נאלצה המשטרה לפנות חולה קורונה מבית החולים יוספטל באילת לסורוקה בבאר שבע. מקרה כזה ארע בשבוע שעבר והחולה פונה רק לאחר התערבות המשטרה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2020 15:24 |
|
| |
לימור סמימיאן-דרש שבת, אפריל 4, 2020 - 22:01 כשתיבת פנדורה האנטישמית נפתחת רוב החרדים, לא חלק, לא קבוצה מסוימת, אלא "החרדים", התעקשה רינה מצליח בערב שבת האחרון בערוץ 12. הם לא מצייתים דרך קבע לפקידי מס הכנסה, סיפרה, ואף נזכרה לפתע בהפגנות מלפני יותר מ־20 שנה בירושלים. ואת הכל הפיצה בטון מלא רהב, עתיר שנאה והכללה גסה (סליחה, היום קוראים לזה "ביקורת"). הדברים, נבהיר, לא נאמרו כחלק מדיון על הסטטוס קוו בישראל, אלא בשיאו של תיאור התחלואה מנגיף הקורונה בבני ברק. עיתות משבר כלכלי ומגיפות היו תמיד קרקע פורייה לאנטישמיות. אנחנו שומעים בצער על מופעיה הנוכחיים כלפי יהודים בארה"ב, והנה בשבוע האחרון נחשפנו לזן מיוחד של גזענות מבית. שלל נתונים מדעיים "אובייקטיביים" שחררו מתיבת פנדורה סטריאוטיפים נושנים, ואוסף אמירות של "נאורים" החזיר אותנו באחת אל רגעים אפלים. כי גזענות ניתן לצבוע בצבעים שונים, אבל השנאה שמלבה אותה היא תמיד בשחור ולבן. לבן נגד שחור. ההתפרצות בבני ברק, אם מותר לרגע לחזור לנתונים, החלה בעקבות חגיגות הפורים, שהותרו לחלוטין בשעתן. כך היה גם בשכונות ובערים חרדיות נוספות. מאז, דפוס העלייה בשיעור התחלואה בבני ברק לא היה חריג באופן משמעותי מן העלייה הממוצעת במדינה, של כ־20 אחוזים ביום. במילים אחרות, יש חולים רבים בבני ברק מלכתחילה, אבל קצב ההתפשטות אינו שונה במיוחד. קרי, לא אי־כיבוד ההסגר הביא בהכרח לכמות החולים הנצפית. אבל כל זה לא מנע את החיבור המיידי שעשו רבים, בין מצב התחלואה בעיר לבין סכנת המשך התפרצות המגיפה במדינה כולה. כך, למשל, לפני ימים אחדים הציג מואב ורדי ב"כאן 11" את נתוני התחלואה במדינת ישראל. אף על פי שדבריו לא עסקו בפירוט הנתונים לפי יישובים, עדין הבליח באמירת "אנטי בני ברק" לסיום, והסביר שאם התחלואה תמשיך לעלות, ואם הם (החרדים) יגיעו בהמוניהם לבתי החולים, יביא הדבר לקריסת המערכת. "ידיעות אחרונות" הצטרף בסגנונו, ובאיור השער צבע את פלג גופו התחתון של ליצמן בצבע אדום. המסר עולה גם במקומות אחדים: החרדים, כקבוצה מוכללת, הם קהילה בדלנית ולא־ממושמעת, אנטי־סוציאלית. חרדים מסוכנים לנו בימי המגיפה. אין להכחיש כי הביטויים הנוכחיים לא היו מתקבלים באדישות כזאת, אילולא מפעל שנאה שהצליח לספק לא מעט תוצרת בשנה האחרונה. בראשו עמדה "ישראל ביתנו", מפיצת הבשורה. "יותר ממיליון נציגים של הקהילה האורתודוקסית מתקיימים היום על חשבוננו", נאמר בסרטון אחד. בסרטון אחר רקדו חרדים כשכסף נשפך עליהם משמיים ובקריקטורה נוספת צויר חרדי מחבק שק כסף שעליו נכתב "תקציב", ולצידו עומד חייל בכיסים קרועים וריקים. המסר היום צריך להיות חד וברור: כל התורמים לליבוי שנאת החרדים היו נזעקים ומקפצים על רגליהם אילו במקום "חרדים" היה מישהו נוקב בביטוי "ערבים". הנה תרגיל: החליפו לרגע "חרדים" ב"יהודים". מה קיבלתם? אנטישמיות קלאסית. כי הזיכרון היהודי, למי שלא איבד אותו, אוסר עלינו לטהר את הביטויים האלה ממשמעותם המקורית, האנטישמית, גם אם טרם נמרטו פאות בפינת רחוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2020 01:40 |
|
| |
לתושבי בני ברק רצינים בלבד!!!! לפני שמתחילים לקעקע מספרים על היד , אפשר להשיג "מספרי זהב" לפרטים באישי..... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2020 21:48 |
|
| |
היו כאן טעויות ללא ספק, בעיקר של יענקושים ועקשנים שהמשיכו לעשות מנינים
אבל עדיין הקורונה מצליחה להוציא את מה שטמון בפנים עמוק בתוך בני האדם
אפשר לראות את אלו מבינינו שששו 'להיפטר' מתפילה במנין או משיעורי תורה
ואפשר גם לזהות את הכלבים שנובחים ונושכים אחרים בחסות הקורונה - חילונים שונאי חרדים שמבחינתם זה זמן של חגיגה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 18:19 |
|
| |
ולשרה_בן
| תמניא_אפי כתב: |  | |
|
כל כך מהר מסלפים את ההיסטוריה שזה לא יאומן. פותח האשכול שכח מהוראתו של "גדול הדור" להשאיר את המוסדות פתוחים. הוא לא שמע על על ישיבות וחיידרים ששמו פס על הוראות משרד הבריאות. הוא שכח שכמה אדמורי"ם זלזלו בהוראות וערכו תפילות וטישים כאילו הוירוס מדביק רק חילונים. ועוד דוגמאות רבות על זילזול של הציבור החרדי.
פותח האשכול רץ מאשכול לאשכול ושאל רק שאלות "תמימות" על חומרת המצב. כשכתבתי שבתי החולים בניו יורק מלאים והצבא נקרא לעזור הוא טען שאני משקר, וכשהוכחתי לו שהוא משקר הוא נעלם. עכשיו הוא פותח אשכול ומוזיל דמעות תנין.
אנשים גסי רוח כמוהו הם אחד הגורמים לאנטישמיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 18:02 |
|
| |
ואם כוונתך מה דעתי על מה שקורה בארץ ישראל. אני לא יודע. אני לא נוטה לסמוך על ניקים עלומים כל כך מהר. אני מתרשם שיש התקפה על החרדים, גם בני משפחתי הדרים בא"י מביעים בפני את הדברים ולהם אני מאמין, אבל אישית לא נתקלתי, אני לא קורא טוקבקים או פייבוק או וואטסאפ (החיים הטובים..) רק בחדרי בשביל עדכונים כללים.
יש שנאה. יש מאידך גם ביקורת נכונה. עם השני אני מסכים את הראשון אני מתעב.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 17:59 |
|
| |
הם הם גופם של דברים. ההערה שלי מלכתחילה כוונה אליך אתה הוא גוף הדברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 17:45 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | תמניא, לכן כיניתי אותך ליצן ולא רשע או רוצח. ההבדל בין ליצן לרוצח זה שהרוצח כותב שלא צריך לשמוע להוראות, אבל הליצן נזהר ורק מלעיג עליהם. אתה שייך לקבוצה הליצנית. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 17:37 |
|
| |
תמניא, לכן כיניתי אותך ליצן ולא רשע או רוצח. ההבדל בין ליצן לרוצח זה שהרוצח כותב שלא צריך לשמוע להוראות, אבל הליצן נזהר ורק מלעיג עליהם. אתה שייך לקבוצה הליצנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 17:35 |
|
| |
אני לא משתמש (לפחות לא בקלות) במונח אנטישמיות בשנאה פנימית יהודית אבל זה מספיק חמור גם ללא הטייטל הזה שנוצר לפני כמאה שלושים שנה. אבל היכן טענתי שזו אינה אנטישמיות או שהשנאה אינה זוועתית. לא יאומן שאתה עושה כאן לי מה שאתה טוען שעושים לנו חלק מהחילונים (בישראל, אני לא תושב ישראל) על זה אמרו חז"ל הק' ( אלו שרבך, שאתה אוהב להביא דבריו, מיכי אברהם כופר בהם...) טול קורה. ואגב מיכי, אתה הבאת מאמר שלו שהיה הכי חריף נגד החרדים, בשלל כינויי גנאי, וכתבת "קצת בוטה". תתבייש לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 17:31 |
|
| |
וקלעפער סתם דרך אגב אתה יכול להראות לי פעם אחד שכתבתי שמותר לזלזל בהוראות משרד הבריאות?? גבי ברבש שלפני יותר משבוע אמר שתוך שבועיים יהיו פה 80,000 חולים ובס"ד המצב אפילו לא מתקרב לזה (ושלא יתקרב) הוא החכם והמבין, ואני שזעקתי מרה שאין לו על מה לסמוך, אז אני הלץ. זוכרים את האסון שהבטיחו לנו בטלזסטון? אההה שכחתי שזה בגלל הסגר המוצלח. אתה מזכיר לי את גרטה טונברג שברוב חכמתה מכריעה את כל מתנגדי "שינוי האקלים" שומר ישראל שמור שארית ישראל ואל יאבד ישראל האומרים שמע ישראל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 17:21 |
|
| |
שום צינון או קלות ראש שכן בגללי או לא בגללי לא מצדיק עלילת דם שהבאתי לעיל. עלילת דם הזו באה משנאה נטו, ושום דבר אחר חוץ משנאת חרדים לא מעורב בזה. ועוד עשרות כתבות נוטפות שנאה וארס שפשוט מוכיחות את השמחה שמצאו במה להאשים אותנו. אם לא היה קורונה הם היו מוכנים לייצר אותו רק בכדי להעליל על החרדים. ואני הלץ שמזלזל בקורונה, והם החכמים שמתעלמים מאנטישמיות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2020 17:19 |
|
| |
את הפוסט הזה קראת?
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3163767
את התמונות על הפרות שערורתיות במגזרים אחרים ראית? כאן:
https://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t1178137#12491730
אם התקשורת נוקטת באיפה ואיפה ועושה ,עליהום" דווקא על החרדים ללא הצדקה רציונלית, אז מה זה אם לא אנטישמיות?
אם כמעט כל הטוקבקים באתרים החילוניים מתבטאים בצורה שמגעילה זה מילה עדינה על התבטאויותיהם, אז מה אני צריך לחשוב על חלק גדול מהחילונים?
אבי מורי טען כמה פעמים, שהוא חושש שיום אחד החילונים מצפון תל אביב יעשו לנו תאי גזים, זה תמיד היה נשמע לי מוגזם, עכשיו אני כבר מתחיל להבין אותו... (אבי לא גדל בחממה חרדית, ולמד בילדותו בבי"ס לא יהודי, כך שזה לא משפט "מפגר" של "בני ברקי-בתוך בועה")
"גדולה שנאה ששונאים עמי ארצות את תלמידי חכמים, יותר משנאה ששונאים גויים לישראל, ונשותיהם יותר מהם"...
|
|
|
|
|