יאיר נתניהו - שהחרדים יחרימו כל מוצר שמתפרסם בערוץ 12
יאיר נתניהו: החרדים יכולים להוריד את ערוץ 12 על הברכיים. חרם מאורגן של כל המליון חרדים בישראל על כל מוצר שמפורסם בהפסקת הפרסומות בערוץ 12 עד שרינה מצליח ואמנון אברמוביץ מפוטרים על מופע ההסתה שלהם. מפוטרים לא מתנצלים.
פתרון גאוני. הבעיה שאנחנו לא יכולים להתאחד אפילו למהלך פשוט כזה.
הממשלה פרסמה נתונים שקריים של אחוזי תחלואה בבני ברק ואח"כ שלחה לשם אוגדת צנחנים, ועכשיו מדברים על סגירת "שכונות של חרדים וערבים"
יאיר ובנימין נתניהו הם אלה שדואגים לזה שכל הפוקוס יהיה על החרדים ולא על מחדלי הממשלה שיובילו לוועדת חקירה. הם לא באמת מזועזעים, הם רק צריכים שאנחנו נזדעזע.
ובעז"ה אחרי הקורונה צריך לארגן נטישה המונית של הקופה, שיבין שיש מחיר להסתה
כולי תקווה שהמספר של מנהל הקופה הזוי. הצרה שזה עלול ח"ו להתגלות כדברי אמת.
אני במקומכם הייתי נוטש קופה אחרת המבטיחה סגולות חסרי שחר.
הוא עשה את האיבחון בצורה חובבנית .
אחד מתוך שלושה בני ברקעם שפיתחו סיפטומים למחלה והגיעו להיבדק נמצאו חיובים לנגיף . אז הוא לקח את הסטטיסטיקה הזו והכליל על כל המספר של תושבי העיר . רק שהטיפש לא לקח בחשבון ( בשוגג או במזיד ? ) שהשליש שאובחנו כחולים היו מתוך כל אלו שיפתחו סיפטומים ובאו להיבדק ולא מתוך בדיקות אקראיות
צריך להחרים חברה אחת בלבד לדוגמא תנובה וטרה להחרים רק את תנובה למרות שטרה גם מפרסמת. לקפל אותה ואז לעבור לבא כך גם לא נמנעים ממוצרי חלב כי יש חברה אחרת.
נשלח ב-4/4/2020 23:41
מאירקה99
muki28 כתב:
יו_טיוב כתב:
YYona כתב:
הממשלה פרסמה נתונים שקריים של אחוזי תחלואה בבני ברק ואח"כ שלחה לשם אוגדת צנחנים, ועכשיו מדברים על סגירת "שכונות של חרדים וערבים"
יאיר ובנימין נתניהו הם אלה שדואגים לזה שכל הפוקוס יהיה על החרדים ולא על מחדלי הממשלה שיובילו לוועדת חקירה. הם לא באמת מזועזעים, הם רק צריכים שאנחנו נזדעזע.
ובעז"ה אחרי הקורונה צריך לארגן נטישה המונית של הקופה, שיבין שיש מחיר להסתה
כולי תקווה שהמספר של מנהל הקופה הזוי. הצרה שזה עלול ח"ו להתגלות כדברי אמת.
אני במקומכם הייתי נוטש קופה אחרת המבטיחה סגולות חסרי שחר.
נשלח ב-4/4/2020 23:40
צריך לשלוח לו זר פרחים ולהודות לו על ההגזמה, אם בזכות זנ כמה יהודים ימשיכו לחיות, ואין שום ספק שכמה ינצלו ממוות.בגלל זה, כנראה זכות התורה וזכותו של ר חיים קנייבסקי גרמו לזה לקרות, נקווה שימשיך כך!
בנאדם יוצא בזעם מול ההסתה וההכללה נגד הציבור החרדי. במקום להגיד לו יישר כח וכל הכבוד... תוקפים אותו כאילו יש לו שיקולים צדדיים... לפעמים אני באמת מיואש מהטמטום! כנראה ש 'איפכא מסתברא' והלומדע'ס מצליח להפוך אנשים למטומטמים גמורים!